2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

AmMan diyim bunu baska yerde soyleme.. :):) Guzel guzel bitir gebeligini insaallah.

Kızlar ne oluyor bize dün bende vajinamda batma sanki çocuk zorluyor çıkacak gibi bir his vardı ne yatabildim ne kalkabildim ahh uhh la uyudum eşimde karnın düşmüş gibi diyor
Ben de aynı durumdaydım canım hatta bi gece kesin geliyo doğuruyorum dedim ama hepsi normalmiş. Benim de eşim uyandırıyo bazen inliyosun çok ağrın mı var neren ağrıyo diye. Bebek ağırlık yaptığı için öyle ağrı oluyor zaten son haftalara geldik karnın aşağı düşmesi de normal. Bugün muayene vardı şükür her şey normal dedi dr.

Ben ilk hamileliğimde son aylarda anamdan yeni doğmuş gibiydim
Tek sıkıntım nefes darlığı yoksa hiç bir yerim ağrımıyordu, bu sefer ağrımayan yerim yok hem ikiz, hem ikinci hamilelik , bir de sezeryan olunca böyle oluyor sanırım

Kızlar ben de dün kontrole gittim. 34+2, boy 44 cm kilo 2450 dedi. Ama hala kafa yukarıda, makat geliş. Dönse de içim rahatlasa ya hu Dönmezse mecbur sezeryan galiba
Canım senin mesajını okuduktan sonra instagramda dolanırken doktorumun bi videosuna denk geldim. 37 haftalık gebe için moksa çubukları diye bişe tavsiye ediyodu. Isı yayıyormuş galiba o çubuk ve bebeğin dönmesini sağlıyomuş. Tam bilmiyorum ayrıntısını bi araştır istersen

Keske uyku kisinin elinde olsa sabaha kadar geziyorum enaz 10 kez uyaniyorum gün icinde sersem gibi oluyorum uyuyamiyorum istesemde yorulsamda yok olmuyor
Aynen keşke elimizde olsa neler vermezdim uyumak için uyuyabilsem sabahlara kadar uyanmam ama olmuyor işte kasığım ağrıyor belim ağrıyor başım ağrıyor midem yanıyor olmuyor olmuyor

Selaaamm.. Biz çıktık kontrolden , 34+5 te 2163 Gr 43 cm benim minnoş. Doktorumuz gelişim geriliği yok, büyüyor ama small baby olacak dedi. Hakikaten son iki haftada 400 Gr almış kuzucuk daha ne yapsın, yapısı minik demek ki kardeşimin ve kuzenimin bebeklerin de 2300 Gr doğduğunu söyleyince onu da not aldı. Onlardan biraz fazla olur ama çok büyük bekleme dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı, o zaman geldiğinde günü verelim dedi. Ayın 11 ine de şehir Hastanesi'ne randevu aldım bakalım oradaki Dr ne diyecek.

Gecenin uykusuzlugu hala devam ediyor . Aptal gibiyim 1 saat uyusam çok rahatlatacak ama gece uyuyamam o zaman yarın sınavım var . Bi de ishal oldum . Kendime maşallah demedim heralde ben 35 haftadır ufak tefek şikayetler dışında iyiydim ama su son 3gundur artik kafami kaldiramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…