Maşallah tosuncuklara sağlıkla hayırla mutlulukla gelsin bebişlerBizde kontrolden geldik
Çok şükür bebiklerim iyi
doktor alttan muayene etti rahim ağzı kapalı, her ihtimale karşı erken doğumu önlemek için Progestan hap verdi fitil olarak kullan dedi..
bebeklerin ikisi de yan dönmüşler soldaki başı aşağıda yan durmuş sağdaki başı yukarda yan durmuş şimdiden yan gelip yatıyor tembeller
Nst ye de girdim kalp atışları normal bir sıkıntı yok..
Biri 2000 diğeri 1900 grm olmuş gayet iyi dedi beslenme sırrını bize de ver napıyorsunda bukadar iyi gidiyor dedivalla hocam ekstra birşey yok, normalde de ev yemeklerini seviyorum bol meyve ekstra çerez ve ilaçlarımı düzenli alıyorum dedim.. Doktorum çok kibar bunun için bana teşekkür etti
Birde doktorum bugün bir tane ikiz doğurtmuş 37. Hafta ve ikiside annemizin yanında dedihocam darısı benim başıma inşallah dedim, eşime anlattım gözleri doldu birde ikisi de erkekmiş
Kısmet canım benim bir sorun yoktu kilosu da normal di sancım gelmedi suni sancı ile açılma olmadı ve yine sezeryan oldum.Sagol canim 4e yakın dogar dedi ama büyük ihtimal sezaryan olursun dedi keske normal doğurabilsem 10 gun dedi ama bizede senin ikiz ya canim seninki haftalik olmasi lazim
Teşekkür ederim canımMaşallah tosuncuklara sağlıkla hayırla mutlulukla gelsin bebişler
O da var demi canim hersey normal olsa bile sancin olmayinca yine sezaryan oluyorsun saglikla kucagima alayimda onada raziyim artikKısmet canım benim bir sorun yoktu kilosu da normal di sancım gelmedi suni sancı ile açılma olmadı ve yine sezeryan oldum.
insallah canim benimTeşekkür ederim bol bol yiyeceğim. İnşallah benim oğluşum da güzelce normal eğrisine döner
Cok gecmis olsunMrb kızlar çıktım kontrolden masallah hersey yolunda dedi suyu falanda iyi dedi nstde sanci cikmadi bebisim 49 cm 2650 grm olmus basketci kızın olacak dedi doktorumcok sukur hersey yolunda ama halen 2 haftaya yakin önde gidiyor böyle giderse sezaryan olursun riske atmaya gerek yok dedi 10 gün sonra tekrar kontrole cagirdi
Cnm benim 34. Haftada tersti 35. Hafta da düz oldu.Telas etme döner. Türkiye de de elleriyle döndüren drlar var.Rahat ol dert etme.Merhaba, ben de yurt disindayim. Bugün kontrolden çıktım hatta bebek makat pozisyonunda dedi. Eğer dönmezse kendi elleriyle döndürmeye calisacakmis ebeler. O da ise yaramazsa sezeryan olur dedi. Bir sinirlerim bozuldu açıkçası Türkiye'de elle pozisyon değiştirme dönemi annemler zamanında kaldı. Artık risk almıyorlar. Acaba bebekleri doğum pozisyonuna dönen arkadaslarin kaçıncı haftada döndü? Ben de umutla bekliyorum donsun
Bi doktor arkadaşım yürüyüş tavsiye etmişti. Bebekler kafaları daha ağır olduğu için ters dönermiş ve yürüyüş yaparken bu daha kolay olurmuş.Merhaba, ben de yurt disindayim. Bugün kontrolden çıktım hatta bebek makat pozisyonunda dedi. Eğer dönmezse kendi elleriyle döndürmeye calisacakmis ebeler. O da ise yaramazsa sezeryan olur dedi. Bir sinirlerim bozuldu açıkçası Türkiye'de elle pozisyon değiştirme dönemi annemler zamanında kaldı. Artık risk almıyorlar. Acaba bebekleri doğum pozisyonuna dönen arkadaslarin kaçıncı haftada döndü? Ben de umutla bekliyorum donsun
Söylerim tabi yazarım burdan 36da gideceğim 17 EylülNe zaman gideceksin peki doktora bana da söyler misin
Cok şükür canim hersey iyi dedi 33+3 tam olarak bebis 2 hafta önde simdilik yürüyüş yapmami önerdi doktor yineCok gecmis olsuncanim suyun falan iyi ya sorun yok senin bebis tombis olcak belli ki tam olarak kac haftaliksin
Buralardayım aslında sen denk gelmedin belki, dudağımda uçuk çıktı ve daha yeni başlıyorTeşekkür ederim canım
Nerelerdesin bu aralar fazla aktif değilsin
Yurt dışında normal olsun diye son ana kadar zorluyorlarMerhaba, ben de yurt disindayim. Bugün kontrolden çıktım hatta bebek makat pozisyonunda dedi. Eğer dönmezse kendi elleriyle döndürmeye calisacakmis ebeler. O da ise yaramazsa sezeryan olur dedi. Bir sinirlerim bozuldu açıkçası Türkiye'de elle pozisyon değiştirme dönemi annemler zamanında kaldı. Artık risk almıyorlar. Acaba bebekleri doğum pozisyonuna dönen arkadaslarin kaçıncı haftada döndü? Ben de umutla bekliyorum donsun
Geçmiş olsun hamileyken de kolay kolay geçmiyor uçuk..Buralardayım aslında sen denk gelmedin belki, dudağımda uçuk çıktı ve daha yeni başlıyor
Aramizda 1 gun varmis canim ben 33+2yim :) benimki 2 gun onde bakalim bidaha ne olur bilmiyorum epey degisken bu kilolar ben hergun yuruyus yapiyorum o cok onemli bak simdi havalar da serinler rahatla yururuz yeterki iyi hissedelim kendimiziCok şükür canim hersey iyi dedi 33+3 tam olarak bebis 2 hafta önde simdilik yürüyüş yapmami önerdi doktor yine
Kız biz hep aynı gidiyoruz kontrole hep ölçümlerimizde aynı çıkıyorMrb kızlar çıktım kontrolden masallah hersey yolunda dedi suyu falanda iyi dedi nstde sanci cikmadi bebisim 49 cm 2650 grm olmus basketci kızın olacak dedi doktorumcok sukur hersey yolunda ama halen 2 haftaya yakin önde gidiyor böyle giderse sezaryan olursun riske atmaya gerek yok dedi 10 gün sonra tekrar kontrole cagirdi
Of hiç sormaGeçmiş olsun hamileyken de kolay kolay geçmiyor uçuk..
Amin amin canım ya doktor şuan doğarsa yoğun bakıma alabiliniz felan deyine çok korktum
Merhaba, ben de yurt disindayim. Bugün kontrolden çıktım hatta bebek makat pozisyonunda dedi. Eğer dönmezse kendi elleriyle döndürmeye calisacakmis ebeler. O da ise yaramazsa sezeryan olur dedi. Bir sinirlerim bozuldu açıkçası Türkiye'de elle pozisyon değiştirme dönemi annemler zamanında kaldı. Artık risk almıyorlar. Acaba bebekleri doğum pozisyonuna dönen arkadaslarin kaçıncı haftada döndü? Ben de umutla bekliyorum donsun
Yurt dışında normal olsun diye son ana kadar zorluyorlarbenim 32 de döndü internette bazı pozisyonlar varmış bebek dönsün diye geçen grupta da emeklemek yazmışlardı sanırım biraz araştır istersen
MaşAllah bebişine canımKızlar merhaba,
Bugün kontrolümüz vardı bizim. Kilomuz yaklaşık 3 kg olmuş. @Varsayoksaoglum bu kemik ağrılarını da sordum çünkü bende de inanılmaz arttı. Adim atamıyorum ağrıdan açıdan yürüyemiyorum bile dedim. Normal dedi kemiğin açılıyor dedi. Bizim ufaklığın baş çevresi de büyükmüş babası kılıklı ve kanala girmiş. O yüzden daha çok ağrı yapıyordur dedi biraz dayan dedi.
Doktor progestan hapını da 3 gün sonra bırak dedi çünkü cuma günü 37 haftaya giriyorum ve normal zaman doğum için istediği zaman gelebilir dedi. Bir de epifiz diye bir şey söyledi. Erkek bebeklerde bu geç tamamlanır ama maşallah ufaklıkta gelişmi tamamlanmış dedi. Yani şimdi bile doğsam yasarim sinyali veriyor bize dedi.
Haftaya cuma tekrar gideceğim. Çatı muayenesi yapılacak. Baş çevresi büyük olunca tabi ben bi üç buçuk atmadım değil.Kayinvalidem babasını nasıl doğurmuşsa ben de oğlunu normal dogurabilirim herhalde diye telkin ediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?