2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Maşallah tosuncuklara sağlıkla hayırla mutlulukla gelsin bebişler

Sagol canim 4e yakın dogar dedi ama büyük ihtimal sezaryan olursun dedi keske normal doğurabilsem 10 gun dedi ama bizede senin ikiz ya canim seninki haftalik olmasi lazim
Kısmet canım benim bir sorun yoktu kilosu da normal di sancım gelmedi suni sancı ile açılma olmadı ve yine sezeryan oldum.

Cok gecmis olsun canim suyun falan iyi ya sorun yok senin bebis tombis olcak belli ki tam olarak kac haftaliksin

Cnm benim 34. Haftada tersti 35. Hafta da düz oldu.Telas etme döner. Türkiye de de elleriyle döndüren drlar var.Rahat ol dert etme.

Bi doktor arkadaşım yürüyüş tavsiye etmişti. Bebekler kafaları daha ağır olduğu için ters dönermiş ve yürüyüş yaparken bu daha kolay olurmuş.

Yurt dışında normal olsun diye son ana kadar zorluyorlar benim 32 de döndü internette bazı pozisyonlar varmış bebek dönsün diye geçen grupta da emeklemek yazmışlardı sanırım biraz araştır istersen

Cok şükür canim hersey iyi dedi 33+3 tam olarak bebis 2 hafta önde simdilik yürüyüş yapmami önerdi doktor yine
Aramizda 1 gun varmis canim ben 33+2yim :) benimki 2 gun onde bakalim bidaha ne olur bilmiyorum epey degisken bu kilolar ben hergun yuruyus yapiyorum o cok onemli bak simdi havalar da serinler rahatla yururuz yeterki iyi hissedelim kendimizi

Kız biz hep aynı gidiyoruz kontrole hep ölçümlerimizde aynı çıkıyor Aramızda da bir gün var ama benim doktor bu sefer iyi dedi bikaç gün önde sadece dedi normal dogum icin hareketler falanda gösterdi hic sezaryen demedi ‍♀ uzunmuş sadece boyu

istemezsin elle döndürme olmaz mı ? O çok tehlikeli bir yöntemmiş

MaşAllah bebişine canım Ne güzel haberler bunlar çok güzel ve de çok heyecanlı. Az kalmış senin, haftaya gelse de normal sayılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…