2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
istemezsin elle döndürme olmaz mı ? O çok tehlikeli bir yöntemmiş
İsteğe göre hareket ediyorlar mı hiç bilmiyorum. O vakit bir gelsin bakalım yapmayın diyeceğim ben de korkuyorum biraz. Belki kendiliğinden döner bir ümit.

Canım benim doktor 35.haftadan sonra tavsiye ediyorum dedi ama ben 37.haftada başlicam masaja korkuyorum ya erken gelirse diye. Şuan 35.haftadayım çok erken yani 1 2 hafta sonra yapcam

Bebeginiz doğum pozisyonunu alacak sekile hangi haftada girdi hatırlıyor musunuz? Ben de normal doğum çok istiyorum şu an makat pozisyonunda hala.
Benimki 22.haftadan beri oyle sezeryan istiyorumya erkenden girdi yola da yemezler diyorum:)

ben telsiz almadım ikiz oldığu için lazım olur mu olmaz mı diye kestiremedim lazım olursa sonradan netten alırım diye düşündüm..
Ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Bi de gördüm biz bebeği sormaya gittiğimizde odada oturuyoduk bebek yatak odasında uyuyodu. Normalde olsa ağlama sesi gelmeyebilirdi ama telsizle çok güzel geldi. Bizim yatak odası da baya arkada kalıyo ağlarsa sesini duyim diye uyandı mı uyanmadı mı diye sürekli bakmaya gerek olmaz

öncelikle maşallah aramızda 10 gün var ama kilosu ve boyu tam olarak oğlumla aynı şu an oğlumun göbek çapının tam haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi ama bu hafta özellikle protein ağırlıklı beslenmemi istedi. Boyu uzun olduğu için mi göbek çapının da bir tık önde olmasını istiyor ben de onu anlamadım. Ay sağlıkla tamamlasak da bu süreci hayırlısıyla

İsteğe göre hareket ediyorlar mı hiç bilmiyorum. O vakit bir gelsin bakalım yapmayın diyeceğim ben de korkuyorum biraz. Belki kendiliğinden döner bir ümit.

aynen o vakit gelsin o zaman düşünürsün arkadaşımın 24. Haftada doğum pozisyonu aldı son güne kadar başaşağı duran çocuk doğmadan önce ters dönmüş herkes hayret etmiş , yeride dar nasıl döndü ,son dakika golü

Kızlar bebişlerimizin karnımızdaki hareketlerini ve hıçkırıklarını özlicez en çok galiba. Yarım saattir o kadar tatlı hıçkırıyor karnımı titretiyor ki bebeklerin hıçkırması çok tatlı oluyo küçük küçük
Bi de ayağı galiba ayağını tam dışardan farkediyorum sivri bi şeyi kaydırıyo elime geliyo. Az önce eşim dokundu tam o esnada ayağını böyle karnımı ittirerek çevirdi kaydırdı eşim korktu ayy dedi çok güzel ya

Kızlar hamileyken hazır yogurt yediniz mi herkes ev yogurdu mu yiyo
Canım başlarda kendim yapıyordum süt alıyordum ineği olan bir tanıdıktan sonra Pandemi girince hazır sütle yapmaya başladım ama o da cok tavsiye edilmiyormuş hazır yoğurtla cok farkı olmuyor diye okudum Arada hazır yoğurt da kullandım tek tük ama şimdi tekrar tanıdıktan alıp kendim yapmaya başladım

MaşAllah bebişine canım Ne güzel haberler bunlar çok güzel ve de çok heyecanlı. Az kalmış senin, haftaya gelse de normal sayılacak
Evet ya cok sukur inşallah sağlıklı ve kolay doğumlar olur hepimiz için
Benmki cuma günü 2750 gramdı cnm normal gidiyo sanırım
Bu aralar çok hızlı kilo alıyorlar hemen hemen yakın bizimkiler. Aslında baş çevresi büyük olmasa kilosu daha az çıkacak. Kilo hesaplanırken 3 değeri çarpıyorlar ya kesin sonuç vermeyebiliyor diye de düşünüyorum
Kızlar hamileyken hazır yogurt yediniz mi herkes ev yogurdu mu yiyo
Ben ikisini de yedim, hangisini bulursam.

Ben de hep onu düşünüyorum bazıları hemen bitsin doğsun istiyor ama ben ayrılmak istemiyorum hiç hareketlerini izliyorum hep kameraya alıyorum anı kalsın diye hiç hazır değilim vücudumdan ayrılmasına kızlar erken gelir diyorlar aman gelmesin 40 I doldursun diyorum son haftalar bunu dermiyim bilmiyorum ama Doğum korkusundan cok onun benden ayrılmasından korkuyorum ben

Canım benim doktor 35.haftadan sonra tavsiye ediyorum dedi ama ben 37.haftada başlicam masaja korkuyorum ya erken gelirse diye. Şuan 35.haftadayım çok erken yani 1 2 hafta sonra yapcam
Ben de 36 d soracağım ama 37 de başlarım en erken sonra erkenden gelmesinler haklısın

Kesinlikle canım her an kendine özel. Ya işte karışık duygular 8.aydır onlarlayız hele bu son aylar hem çok zor hem çok güzel. Hareketleri tekmeleri sesimizi duyduğunu bilmek hepsi çok güzel ama işte yoruluyor da insan artık. En hayırlı en güzel zamanda gelsinler. Şuan hazır değilim ondan ayrılmaya 4 hafta sonra hazır olurum inşAllah 38 39 favorim çok da bekletmesinler cidden zor da aynı zamanda

Kızlar ya çamaşırı sürekli ıslak olan var mı bu aralar hep ıslaklık oluyor bende

Yediim. Normalde bilindik temiz bi yerden ev yoğurdu alıyoruz bi keresinde alamamıştık marketten aldık. bi sıkıntı olur mu diyosun ?
Yok ben de arada hazır yedim ama hep kendim köy sütüyle mayaladım pastörize olmayan ürünleri tüketmeyin diyolar ama ben köy sütüyle yapılanın hazır yogurttan daha iyi oldugunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…