Senle aramızda bir gün var ölçümlerimiz aynı benimkide 29 dan beri baş aşağı cumartesi gittim bende 49 cm 2900 dedi normal doğum olmayacağı için hiç sormadım kafa çapını falan sen yazınca merak ettim cumartesi kontrolde sorucamEvet zaten progestani bırakırım cuma gününe kalmadan sonra artık telaş korku heyecanHerkeste olmuyor o ağrı o zaman ben de oldu bayağı işte bebeğim de biraz iri olunca demek ko Kilosu 2972 gr olmuş düz 3 diyorum ben doktor 3 üzeri doğar dedi.
Günde 3 -4 kez çamaşır değiştiriyorum normal zaten bebeğin suyu olsa anlarsınız diyolar ya o böyle birden bardaktan boşanır gibi geliyomuş.Kızlar ya çamaşırı sürekli ıslak olan var mıbu aralar hep ıslaklık oluyor bende
Ne güzel ya paralel gittiğim biri olmasına çok sevindim heSenle aramızda bir gün var ölçümlerimiz aynı benimkide 29 dan beri baş aşağı cumartesi gittim bende 49 cm 2900 dedi normal doğum olmayacağı için hiç sormadım kafa çapını falan sen yazınca merak ettim cumartesi kontrolde sorucam
Bakarsın gününü beklemez normal olur
Farketmiyorsundur ama terliyor da olabilirsin. Ama değilse bile bu ara akıntılar artıyor artık. Islak olması da normal.Kızlar ya çamaşırı sürekli ıslak olan var mıbu aralar hep ıslaklık oluyor bende
hay maşallah boyuna posuna..şimdiden hazır valla doğuma senin kızMrb kızlar çıktım kontrolden masallah hersey yolunda dedi suyu falanda iyi dedi nstde sanci cikmadi bebisim 49 cm 2650 grm olmus basketci kızın olacak dedi doktorumcok sukur hersey yolunda ama halen 2 haftaya yakin önde gidiyor böyle giderse sezaryan olursun riske atmaya gerek yok dedi 10 gün sonra tekrar kontrole cagirdi
Şimdi hangi dr gidiyorsunuzBurda çoğumuz yaşadık bu ağrıyı canım. Artan kilolar, bebeğin ağırlığı kemiklerin genişlemesi hepsinden kaynaklı olabilir senin haftalarında benim çok vardı o ağrılardan şimdi geçti biraz. Yeterince genişledi sanırımvucüt alıştı ya da artık hızlı kilo almadığım için hafifledi
Hüseyin hoca kesinlikle çok iyi bi doktor ama iyi olmak yetmiyor bence başka çok daha iyi doktorlar var. İnsan yerine konulmak 5 dk dan fazla muayene edilmek ister insan. Sonuçta kaç hafta boyunca o dkları bekliyorsun. Şimdiki doktorum çok iyi çok ilgili ben sormadan her şeyi açıklar söyler. 3 defa gittim hiçbirinde 5 dkdan fazla beklemedim randevum olmasa bile en fazla 5 dk bekliyorum
Hastane çok kötü ya. O kalabalık, o bekleme süresi, 5 dk bile sürmeyen muayene... bi de ben bişe daha duydum kesinlikle değiştircem dedim 2 ay önce felan değiştirdim. O hastane devletten fazla para almak için bazı hastaları aslında hiçbir sıkıntısı olmayan bebekleri 10 gün boyunca yoğun bakıma alıyormuş. Eşimin arkadaşı eşime söylemiş. Ben bunu duyunca hemen değiştirdim zaten hiç memnun değildim her gidişimizde en az bir saat bekliyorduk muhakkak ameliyata girerdi. Çok yoğun çok kalabalık insan hastalık bile kapabilir ordan.
Farketmiyorsundur ama terliyor da olabilirsin. Ama değilse bile bu ara akıntılar artıyor artık. Islak olması da normal.
Gece bu konuyla ilgili trajikomik bir şey yaşadım. Ufaklık gece hareketliydi, çok ani ve sert bir şekilde mesaneme vurdu ve benim mesane o andaBu yaşımda altıma kaçırdım resmen he.
Haklisin aslinda ama yasim 40 ilk bebek birde tansiyon var doktorlarda pek tavsiye etmedi benim icin isime de geldi acikcasi zaten korkuyorum:)Kucuk minnoş zamanında gelirse neden olmasın annesi. En doğalı sağlıklısı kadın için de bebek için de
Yok tatlım ya ablayı abiyi sezeryanla doğurduğum için bunu normal yapmıyor.kanala girse beni sezeryana alırdı heralde.seninki kanala girdiyseNe güzel ya paralel gittiğim biri olmasına çok sevindim heBenim de bildiğim 28den beri baş aşağıyız Kilosu boyu filan aynı imiş, aynı zamanda doğmasınlar bir de Kesin normal doğum değil mi senin? Bir de seninki de kanala girmiş mi, fena ağrı oluyor bende bazen ağlamak istiyorum ağrı sinirimi bozuyor.
Ben son kontrolde perine masajını sormuştum, doktor hiç gerek yok dedi. Doğum 12 saat sürüyor o süre boyunca bebek zaten kafasıyla o bölgeyi genişletiyor dedi. Ben yapmayı düşünmüyorum. Çekiniyorsan sen de yapma, şart değil.Ay bunu görmemişimbenim catima da bagli degil mi? Ama çok dikiş olursa çok korkuyorum ya Bir de vajinusmus kıyısından dönen biriyim ben o masajı nasıl yapcam ki
Ben hep hazır yoğurt yedim. Hiç çiğ sütten evde kaynatılarak yapılmış yoğurt yemedim.Kızlar hamileyken hazır yogurt yediniz mi herkes ev yogurdu mu yiyo
Bende bugunleri özlicem ama gelmek istiyorsa da hiç hayır dememKesinlikle canım her an kendine özel. Ya işte karışık duygular 8.aydır onlarlayız hele bu son aylar hem çok zor hem çok güzel. Hareketleri tekmeleri sesimizi duyduğunu bilmek hepsi çok güzel ama işte yoruluyor da insan artık. En hayırlı en güzel zamanda gelsinler. Şuan hazır değilim ondan ayrılmaya 4 hafta sonra hazır olurum inşAllah 38 39 favorim çok da bekletmesinler cidden zor da aynı zamanda
Tuna hanıma. MetrolifeŞimdi hangi dr gidiyorsunuz
Bende bugunleri özlicem ama gelmek istiyorsa da hiç hayır dememkarnım acıyor artık bildiğimiz içimde yara varda sanki oraya tuz basıyorlar gibi acıyor kemiklerimi ittiriyo dayanamıyorum benm canım tatlı sanırım hemen dogsun istiyorum artık
Valla konsepte uyuyor 445 TL dedi bana daha bakıyorum canım çokta gerekli değil ama çok beğendimBende sordum bunu fiyatı cok fazla verdiler bide bebek işi değil de sanki eve dekor alıyomus gibi hissettim aynı sayfaya sormustum bende ama güzel begendm de kapı süsü için 425 TL cok benceolmadıgından değil ama cok param olsada vermem heralde ama senn konsepte uygundu sanırım bende yorumları okuyunca hatırladım yakısır yani odaya
445 miValla konsepte uyuyor 445 TL dedi bana daha bakıyorum canım çokta gerekli değil ama çok beğendimbaşka benzer çalışan sayfalarda var araştırıyorum bakalım
Ben sürekli hazır yoğurt yiyorum, yapabilecek ne vaktim ne de gücüm var canımKızlar hamileyken hazır yogurt yediniz mi herkes ev yogurdu mu yiyo
Çok pahalı, benim zaten beğendiğim birşey normal olsun445 mimaşallah o ne öyle Yahu güzel ama o kadar eder mi Bilemedim
Benim doğumu emeklemek bile başlatamadıyalnız emeklemek tehlikeli hareket o doğumuda başlatabiliyor
Güle güle kullan canım ben duruma göre bakıcam gerekirse alıcam..Ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Bi de gördüm biz bebeği sormaya gittiğimizde odada oturuyoduk bebek yatak odasında uyuyodu. Normalde olsa ağlama sesi gelmeyebilirdi ama telsizle çok güzel geldi. Bizim yatak odası da baya arkada kalıyo ağlarsa sesini duyim diye uyandı mı uyanmadı mı diye sürekli bakmaya gerek olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?