2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Senle aramızda bir gün var ölçümlerimiz aynı benimkide 29 dan beri baş aşağı cumartesi gittim bende 49 cm 2900 dedi normal doğum olmayacağı için hiç sormadım kafa çapını falan sen yazınca merak ettim cumartesi kontrolde sorucam
Bakarsın gününü beklemez normal olur

Kızlar ya çamaşırı sürekli ıslak olan var mı bu aralar hep ıslaklık oluyor bende
Günde 3 -4 kez çamaşır değiştiriyorum normal zaten bebeğin suyu olsa anlarsınız diyolar ya o böyle birden bardaktan boşanır gibi geliyomuş.

Ne güzel ya paralel gittiğim biri olmasına çok sevindim he Benim de bildiğim 28den beri baş aşağıyız Kilosu boyu filan aynı imiş, aynı zamanda doğmasınlar bir de Kesin normal doğum değil mi senin? Bir de seninki de kanala girmiş mi, fena ağrı oluyor bende bazen ağlamak istiyorum ağrı sinirimi bozuyor.

Kızlar ya çamaşırı sürekli ıslak olan var mı bu aralar hep ıslaklık oluyor bende
Farketmiyorsundur ama terliyor da olabilirsin. Ama değilse bile bu ara akıntılar artıyor artık. Islak olması da normal.
Gece bu konuyla ilgili trajikomik bir şey yaşadım. Ufaklık gece hareketliydi, çok ani ve sert bir şekilde mesaneme vurdu ve benim mesane o anda Bu yaşımda altıma kaçırdım resmen he.

hay maşallah boyuna posuna..şimdiden hazır valla doğuma senin kız

Şimdi hangi dr gidiyorsunuz

kerataya bak

Kucuk minnoş zamanında gelirse neden olmasın annesi. En doğalı sağlıklısı kadın için de bebek için de
Haklisin aslinda ama yasim 40 ilk bebek birde tansiyon var doktorlarda pek tavsiye etmedi benim icin isime de geldi acikcasi zaten korkuyorum:)

Yok tatlım ya ablayı abiyi sezeryanla doğurduğum için bunu normal yapmıyor.kanala girse beni sezeryana alırdı heralde.seninki kanala girdiyse
Doğum yakın o zaman.

Ay bunu görmemişim benim catima da bagli degil mi? Ama çok dikiş olursa çok korkuyorum ya Bir de vajinusmus kıyısından dönen biriyim ben o masajı nasıl yapcam ki
Ben son kontrolde perine masajını sormuştum, doktor hiç gerek yok dedi. Doğum 12 saat sürüyor o süre boyunca bebek zaten kafasıyla o bölgeyi genişletiyor dedi. Ben yapmayı düşünmüyorum. Çekiniyorsan sen de yapma, şart değil.

Kızlar hamileyken hazır yogurt yediniz mi herkes ev yogurdu mu yiyo
Ben hep hazır yoğurt yedim. Hiç çiğ sütten evde kaynatılarak yapılmış yoğurt yemedim.

Bende bugunleri özlicem ama gelmek istiyorsa da hiç hayır demem karnım acıyor artık bildiğimiz içimde yara varda sanki oraya tuz basıyorlar gibi acıyor kemiklerimi ittiriyo dayanamıyorum benm canım tatlı sanırım hemen dogsun istiyorum artık

çok haklısın biliyorum o ağrıyı ya dötünü mötünü bi yere dayayınca benim de canım acayip yanıyor o an ben de artık vakit geçse de doğsa diyorum

Valla konsepte uyuyor 445 TL dedi bana daha bakıyorum canım çokta gerekli değil ama çok beğendim başka benzer çalışan sayfalarda var araştırıyorum bakalım

Güle güle kullan canım ben duruma göre bakıcam gerekirse alıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…