İnsan bazen gerekli olmasada almak istiyor valla haklısınValla konsepte uyuyor 445 TL dedi bana daha bakıyorum canım çokta gerekli değil ama çok beğendimbaşka benzer çalışan sayfalarda var araştırıyorum bakalım
Bende öle ne begensem pahalı geliyor hepsini almaya kalksam cocuga bez alacak param kalmaz sonunda tutuyorum kendmiÇok pahalı, benim zaten beğendiğim birşey normal olsunAma alternatif sayfalara bakıyorum bence fiyat performans eşitliğinde bulacağım güzel bir tane ❤
Bilmiyorum ama büyüdükçe canımı yakıyor karnımda asırı sert sıgmıyo heralde bebeEvet ya cok sukur inşallah sağlıklı ve kolay doğumlar olur hepimiz için
Bu aralar çok hızlı kilo alıyorlar hemen hemen yakın bizimkiler. Aslında baş çevresi büyük olmasa kilosu daha az çıkacak. Kilo hesaplanırken 3 değeri çarpıyorlar ya kesin sonuç vermeyebiliyor diye de düşünüyorum
Ben ikisini de yedim, hangisini bulursam.☺
Ben normalde de ev yoğurdu yapıyorum hazır yoğurt sevmiyorum..Kızlar hamileyken hazır yogurt yediniz mi herkes ev yogurdu mu yiyo
Bende hazır yoğurt yedim genelde. :)Ben sürekli hazır yoğurt yiyorum, yapabilecek ne vaktim ne de gücüm var canım
Hee zorunlu seninki ve üçüncü bebek maşallahYok tatlım ya ablayı abiyi sezeryanla doğurduğum için bunu normal yapmıyor.kanala girse beni sezeryana alırdı heralde.seninki kanala girdiyse
Doğum yakın o zaman.
Ah sorma ya büyüdükçe zorlaştı iyice taşınmaları. Çok merak ediyorum doğumdan sonra nasıl hafif hissedeceğiz.Bilmiyorum ama büyüdükçe canımı yakıyor karnımda asırı sert sıgmıyo heralde bebe
Anlamlı seviyede bir farklılık yaratmıyorsa hiç o strese girmeyeyim ben o zaman.Ben son kontrolde perine masajını sormuştum, doktor hiç gerek yok dedi. Doğum 12 saat sürüyor o süre boyunca bebek zaten kafasıyla o bölgeyi genişletiyor dedi. Ben yapmayı düşünmüyorum. Çekiniyorsan sen de yapma, şart değil.
Ben hep hazır yoğurt yedim. Hiç çiğ sütten evde kaynatılarak yapılmış yoğurt yemedim.
Hamileyken değil hayatımda evimize.hazır yoğurt nadir girmiştir..Kimse yemez bizim evdeKızlar hamileyken hazır yogurt yediniz mi herkes ev yogurdu mu yiyo
Eğer doktoru doğru anladıysan yani doğum pozisyonu alması ve kanala girmesi aynı şeyler değil.kanala girmesiHee zorunlu seninki ve üçüncü bebek maşallahKanala girince öyle mi oluyor? Progestan alıyorum 2 doz cumaya kadar gelmesin de
Ay ben cidden çok stres olmaya başladım. Nefes darlığı yaşıyorum sanırım panik olmaya başladım sonlara doğru bi stresiyim vücudumu dinliyorum sürekli.
Ah sorma ya büyüdükçe zorlaştı iyice taşınmaları. Çok merak ediyorum doğumdan sonra nasıl hafif hissedeceğiz.
Dualarımız seninle canım, yaramazlık yapmasın uslu dursun minnak kuzuMeraba arkadaşlar doktora gittim cuma günü dr beni çok şaşırttı yine.18 eylüle gün verdi sezeryan için oda tahmin etmiyorum 18 e kadar dursun bebek dedi.eski sezeryan yerim yirtildi yırtılacak dedi rahim azı çok incelmiş bebek halla ters dedi inşallah 18 eylüle kadar durur dedi ama tahmin etmiyorum dedi 2500 kiloymuş yine ine verdi doğum önleyici kanaman suyun geldiyse hemen gel dedi şuan sırt üstü uzanıyorum sabaha kadar tepinoyorum ağrıdan nasıl yapacağımı şaşırdım artık bana dua edin
Ben de 31. Haftadan itibaren yaşıyorum canım, önce çok üzüldüm çok korktum. Sonraki haftalarda geriden ama istikrarlı bir şekilde gelişim devam ediyor. Kan akışı , hareketi, suyu normal olduğu sürece canını sıkma bence. En son cumartesi günü 34+5 te 2163 Gr çıktı kilosu. Gelişim geriliği yok minik bebek olacak dedi doktorum.Merhabalar. Bugün randevum vardı. İki kezdir bebeğimin gelişim eğrisi düşüyor. Sunan normal sınırlarda ama düşüyor. Haftaya, bir daha çağırdı bakalım diye. Çok üzüldüm agladim zaten hassasım. Bir de eşimin ailesi geldi üstüne canımı sıktı, gereksizler.
Çok üzgünüm şu an
Evet ayagını dayıyor oraya o yüzden oldugunu düsünüorumselam kizlar dun memeleketten dondk yol 2 saat falan surdu kndi arabamzla.Dunden beri sol alt gogus kafesimde batma oluyor Ikinci gebeligim ilkinde hic olmamisti simd nefes alirkeen bile aciyor Bebekten oldugunu biliyorm da acaba sizdede oluyor mu
Evet ayagını dayıyor oraya o yüzden oldugunu düsünüorum
Hepimiz artık iyiden iyiye birseyler hissetmeye başladık. Benim de dün tansiyonum çok düştü, gözlerim karardi, durdugum yerde, sonra basım ağrımaya başladı, kafa basincim yükseldi. Epey korktum , biraz yattım uyudum en son istifra edip rahatladım. Bu akşam da karnım taş gibi, dış ağrım tuttu yine, deli gibi uykum var uyuyamadım bir türlü. Sabır ya rabbi sabır , az kaldı kavusmamiza diyorum. Yeğenim bugün çıktı kuvezden, kavuştular çok şükürahh bir görseniz fotoları, görüntülü konusmadaki pozları. Hastane çıkışında görünce ben tutamadım kendimi ağladım mutluluktan, annem az kaldı kızım ağlama diyor. Sonra akşamüstü anneme gittim, kadincagiz ahh bir an ya senin olmasaydı o zaman ne yapacaktin şimdi bile ağladın dedim, çok şükür az kaldı kavusmana diyor
Bu arada halılar geldi yıkamadan ,badanayi ayarladım yarın ya da Çarşamba başlayacaklar, koltuk yıkama da hazır, sonra da temizlik için cagiricam biriniBüyük ihtimal o ara annem kardeşime gidecek , gitmesem mi diyor ama ben de şimdi git yoksa bir daha gidemezsin diyorum. Taze babanne gidip biraz torun tadı çıkarsın benim ev ustalarla dolu iken Allahtan ustalar da müvekkilin personeli, evi bırakıp çıkabilirim rahatlıkla. Adam bugün benim daha badana düşündüğümü duyunca bir fırçaladı beni burda bir sürü eleman boş duruyor ve sen söylemiyorsun diye Fırçayı yedim ama iş ve ayarlanmış oldu şimdilik benden havadisler bu kadar hepinize iyi geceler güzel hamisler
KUZum çoğu kişide sızıntı şeklinde gele biliyormuş anlamadım ki herkesin ki farklı demek kiGünde 3 -4 kez çamaşır değiştiriyorum normal zaten bebeğin suyu olsa anlarsınız diyolar ya o böyle birden bardaktan boşanır gibi geliyomuş.
AY allah iyiliğini versin kuzumFarketmiyorsundur ama terliyor da olabilirsin. Ama değilse bile bu ara akıntılar artıyor artık. Islak olması da normal.
Gece bu konuyla ilgili trajikomik bir şey yaşadım. Ufaklık gece hareketliydi, çok ani ve sert bir şekilde mesaneme vurdu ve benim mesane o andaBu yaşımda altıma kaçırdım resmen he.
Ekim’i beklemiceklerBizim bebekler Eylül bebeği olacak sanırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?