2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Valla konsepte uyuyor 445 TL dedi bana daha bakıyorum canım çokta gerekli değil ama çok beğendim başka benzer çalışan sayfalarda var araştırıyorum bakalım
İnsan bazen gerekli olmasada almak istiyor valla haklısın bide böle farklı bsy görünce dahada Bi almak istiyor

Çok pahalı, benim zaten beğendiğim birşey normal olsun Ama alternatif sayfalara bakıyorum bence fiyat performans eşitliğinde bulacağım güzel bir tane ❤
Bende öle ne begensem pahalı geliyor hepsini almaya kalksam cocuga bez alacak param kalmaz sonunda tutuyorum kendmi

Bilmiyorum ama büyüdükçe canımı yakıyor karnımda asırı sert sıgmıyo heralde bebe

Yok tatlım ya ablayı abiyi sezeryanla doğurduğum için bunu normal yapmıyor.kanala girse beni sezeryana alırdı heralde.seninki kanala girdiyse
Doğum yakın o zaman.
Hee zorunlu seninki ve üçüncü bebek maşallah Kanala girince öyle mi oluyor? Progestan alıyorum 2 doz cumaya kadar gelmesin de
Ay ben cidden çok stres olmaya başladım. Nefes darlığı yaşıyorum sanırım panik olmaya başladım sonlara doğru bi stresiyim vücudumu dinliyorum sürekli.
Bilmiyorum ama büyüdükçe canımı yakıyor karnımda asırı sert sıgmıyo heralde bebe
Ah sorma ya büyüdükçe zorlaştı iyice taşınmaları. Çok merak ediyorum doğumdan sonra nasıl hafif hissedeceğiz.

Anlamlı seviyede bir farklılık yaratmıyorsa hiç o strese girmeyeyim ben o zaman.

Eğer doktoru doğru anladıysan yani doğum pozisyonu alması ve kanala girmesi aynı şeyler değil.kanala girmesi
15 güne kadar bebek gelebilir demek.daha uzarmı bilmiyorum normal doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir.
Ama zaten haftan çok iyi ölçümlere göre öndede gidiyor.nefes darlığı bendede var panikten değilde artık sonlara geldik ağırlıktan diye düşünüyorum.Haftada 1 kontrolün nasılsa stres olma baktın ağrın sızın fazla cuma gitmessinde çarşamba gidersin artık.

Dualarımız seninle canım, yaramazlık yapmasın uslu dursun minnak kuzu

Ben de 31. Haftadan itibaren yaşıyorum canım, önce çok üzüldüm çok korktum. Sonraki haftalarda geriden ama istikrarlı bir şekilde gelişim devam ediyor. Kan akışı , hareketi, suyu normal olduğu sürece canını sıkma bence. En son cumartesi günü 34+5 te 2163 Gr çıktı kilosu. Gelişim geriliği yok minik bebek olacak dedi doktorum.

selam kizlar dun memeleketten dondk yol 2 saat falan surdu kndi arabamzla.Dunden beri sol alt gogus kafesimde batma oluyor Ikinci gebeligim ilkinde hic olmamisti simd nefes alirkeen bile aciyor Bebekten oldugunu biliyorm da acaba sizdede oluyor mu

selam kizlar dun memeleketten dondk yol 2 saat falan surdu kndi arabamzla.Dunden beri sol alt gogus kafesimde batma oluyor Ikinci gebeligim ilkinde hic olmamisti simd nefes alirkeen bile aciyor Bebekten oldugunu biliyorm da acaba sizdede oluyor mu
Evet ayagını dayıyor oraya o yüzden oldugunu düsünüorum

Hepimiz artık iyiden iyiye birseyler hissetmeye başladık. Benim de dün tansiyonum çok düştü, gözlerim karardi, durdugum yerde, sonra basım ağrımaya başladı, kafa basincim yükseldi. Epey korktum , biraz yattım uyudum en son istifra edip rahatladım. Bu akşam da karnım taş gibi, dış ağrım tuttu yine, deli gibi uykum var uyuyamadım bir türlü. Sabır ya rabbi sabır , az kaldı kavusmamiza diyorum. Yeğenim bugün çıktı kuvezden, kavuştular çok şükür ahh bir görseniz fotoları, görüntülü konusmadaki pozları. Hastane çıkışında görünce ben tutamadım kendimi ağladım mutluluktan, annem az kaldı kızım ağlama diyor. Sonra akşamüstü anneme gittim, kadincagiz ahh bir an ya senin olmasaydı o zaman ne yapacaktin şimdi bile ağladın dedim, çok şükür az kaldı kavusmana diyor
Bu arada halılar geldi yıkamadan ,badanayi ayarladım yarın ya da Çarşamba başlayacaklar, koltuk yıkama da hazır, sonra da temizlik için cagiricam birini Büyük ihtimal o ara annem kardeşime gidecek , gitmesem mi diyor ama ben de şimdi git yoksa bir daha gidemezsin diyorum. Taze babanne gidip biraz torun tadı çıkarsın benim ev ustalarla dolu iken Allahtan ustalar da müvekkilin personeli, evi bırakıp çıkabilirim rahatlıkla. Adam bugün benim daha badana düşündüğümü duyunca bir fırçaladı beni burda bir sürü eleman boş duruyor ve sen söylemiyorsun diye Fırçayı yedim ama iş ve ayarlanmış oldu şimdilik benden havadisler bu kadar hepinize iyi geceler güzel hamisler

kolay gelsin canm bnim temizlik oylece duruyor Bir an once gelsin bebuslerimz ❤ Bnde dun gece ruyamda gordm cok tatliydiii Ayyyyysss

Günde 3 -4 kez çamaşır değiştiriyorum normal zaten bebeğin suyu olsa anlarsınız diyolar ya o böyle birden bardaktan boşanır gibi geliyomuş.
KUZum çoğu kişide sızıntı şeklinde gele biliyormuş anlamadım ki herkesin ki farklı demek ki

AY allah iyiliğini versin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…