2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet kızlar o kötü haber geldi test sonucu yarın cıkacak tı ama aksam 10 gibi aradılar pozitif cıkmıs evden cıkmayın dediler ben yarın rapor almaya gidecektim hersey karıstı smdi napcam bilemiyorum eşimle de birlikte yatıyorduk onda su an bsy yok ama bu illet hiç belli olmuyor cok garip bsy

Ay ben gelmeyin desem olay çıkar
geçen senelerde bayramda görümcem eşimi aramış, size geleceğiz diye bende abimlere gidecektim aradığından hanerim bile yoktu eşim bu gün müsait değiliz demiş bu daha sonra bana bir döktürüyor neye uğradığımı şaşırdım
ben nekadar senin aradığından haberim yok insan biryere gitmek istese evin hanımını arar sen beni kaale almayıp abini aramışsın beni arasaydın tabiki de bir yere gitmezdim başka bir gün giderdim desemde o inanacağına inanmış..
Şimdi bacılarım virüs te olsa ölüm de olsa onlar gelmek istese ben hiç birşey demem o stresi kaldıramam onların verdiği stres virüsten daha ağır oluyor

Canım ya geçmiş olsun geçecekte zaten Eylül annelerinde vardı covidli bi arkadaş iyileşti maşaallah normal doğumla 3600 bebek doğurdu.Şimdi nasıl hissediyosun peki daha iyimisin düne nazaran.

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda tamamen toparlarsın inşallah eşin asemptomatik olabilir yada bağışıklığı kuvvetli olduğu için bastırabilir virüsü

kuzum geçmiş olsun çok üzüldüm

Canım çok geçmiş olsun şükür senin ki hafif geçiyordu. Şu süreçte kontrollerin filan sıkıntı olacak yoksa başka bişey için üzülüp bebeği strese sokma. Dayım ve eşi de pozitif evde karantinadalar onlarda çok hafif atlattı

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım ama şaşırmadım. Tat ve koku kaybı genelde pozitif çıkıyor. Testin pozitif çıktığı için rapora gitmene gerek yok. çıkamazsın zaten kuzum biyere gitsen de geri çevirecekler. sisteme düşüyor pozitif direk . Benim annem ve babam pozitif çıktı. Erkek kardeşim ve abime de 2 hafta rapor verdiler. İşe gelmeyin karantina da kalın diye. Raporu düşünme hiç bişeyi dert etme. Beslenmene dikkat et. Bol bol meyve, etli yemekler sumaklı soğan ve sarımsaklı yemekler tüket. Annemle banam 64 yaşındalar çok hafif geçirdiler ve atlattılar. Sen de atlatacaksın. Allah şifa versin

Hamile bir arkadaşım 4 5 günde tamamen atlattı şimdi çok iyi . Inşallah sizde kolaylıkla atlatacaksınız. Allah yardımcınız olsun inşallah . Çok çok geçmiş olsun

Canim çok geçmiş olsun yaa..Biran önce geçsin gitsin insallah

Canım ya geçmiş olsun geçecekte zaten Eylül annelerinde vardı covidli bi arkadaş iyileşti maşaallah normal doğumla 3600 bebek doğurdu.Şimdi nasıl hissediyosun peki daha iyimisin düne nazaran.
Cnm kimdi o bi konusayım bende napmıs nasıl olmus süreç yani cok kötü değilim ama cok iyide değilim moralim bozuldu tabi biraz evden cıkamamak olayı strese soktu beni ama düne göre daha iyiyim öksürük yok ateş basıyor terliyorum burnum yanıyo arada karnın agrıyo biraz o sekilde

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda tamamen toparlarsın inşallah eşin asemptomatik olabilir yada bağışıklığı kuvvetli olduğu için bastırabilir virüsü
Ona test yapılmadı valla bilemiyoruz inş öyledir ikimiz Bi anda atlatıp bitiririz umarım

Cnm zaten 36.haftada yıllık izne cıktım işe girmiyordum o sorun değilde çalısamaz raporu alamadığım için dogum parasında sıkıntı cıkabilir onu bilmiyorum yoksa ZTen yasal süreç içmdeyiz iş yerinden ayrıldım orası dert değil sizede gecmiş olsun bende hafif atlatanalrdan olcam inş

Aynen cnm şükür ki sancı VS riskli Bi durumunda yoktu 2 hafta gitmezsem sorun olmaz heralde acil bsy olursa ara dedi doktorum 2 hafta doguma yeter dedi ve bgn koronayım diye arayan 5. gebesin dedi

Aynen cnm şükür ki sancı VS riskli Bi durumunda yoktu 2 hafta gitmezsem sorun olmaz heralde acil bsy olursa ara dedi doktorum 2 hafta doguma yeter dedi ve bgn koronayım diye arayan 5. gebesin dedi
1 günde 5 gebe durum çok vahim o zaman
Biz şimdi doğum zamanı pozitif olsak nerde doğum yapacağız ben iyice korktum ya

İnşAllah cnm
Kendi doktoruna danışsan hazırlayıp ilgili birime gönderebilir. Eşin veya başka biri de ordan alıp sgk ya verir. Benim raporun değişme ihtimali vardı. Merkeze gelemem dedim. O birimde çalışan kişi doktor söylerse siz gelmeden de hazırlarım demişti

SONGL55 arkadaşı buraya etiketledim belki özelden belki burdan sorarsın.

Bakalım Bi çaresini bulcaz zaten sistemlerde vardır 32dede rapor almıstım benm doktorun raporu gecersiz hastaneden almak Lazım onuda kim nasıl halleder hiç blmyrm ZTen bu işin en kötü tarafı bu bilmiyosun yoksa zaten grip gibi geciyor hastalıkta

Senin doktorun özel kliniği diye mi geçersiz neden geçersizmiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…