2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Öksürük yoksa çok iyi hafif atlatcaksın demektir

Öksürük ateş bogaz eklem agrısı yok hiç biri öksürük vardı da gecti şükür
Bu iyi bişey. Aldığın virüs miktarı azsa çok kötü olmuyor ve soğuk algınlığı gibi geçiyor, ciğerlere inmeden. Ağır olunca öksürük çok oluyor ve geçmiyor. Annemde öksürük hiç olmadı baş ve boğaz ağrısı vardı. Babamda da sadece ilk 2 gün vardı öksürük sonra geçti. Tat ve koku duyusu da geldi bikaç gün sonra

Bende de öle 2 2 gündür vardı bgn yok ilginç valla nasıl Bi virüs hala çözemedik Allah herkese hafif atlamayı nasip etsin valla hep diyodum olacaksa son dakka olmasın diye bunada vardır Bi hayır eşim cok pimpirikliydi cok kızıyordu bana adam haklı cıktı onada üzüldüm biraz ama napım bende konsere gidip eğlenmedim ya sadece rahattım pskolojık olarak strese girmek istemiyordum yakalandık yine strese girmek istemiyorum sadece evden cıkamama düşüncesi beni su an strese soktu ne yicez napcaz bilmiyorum annemden de hayır yok ZTen kadına kızın korona diyorlar inşallah atlatır diyo hastalık değilde bu beni cok üzdü desem daha dogru olur

takılma bunlara herşeyin caresi var artık eve geliyor siparişle onu düşünme de..Annenin komşudan bahsediyomuş gibi inşallah atlatır demesi beni bile üzdü inanmak istemiyorum şuan..şükür hafif atlatıcaksın inşallah bir kaç güne birseyin kalmaz.telaş etme sen doguma kadar gecer gider

Bide insanlara öle Bi konsuyorki sanki geldi kapıyı acmadım aradı telefonu açmadım öle zNnediyor millet sen Bi ara bakalım ben açmıyorsam eşeklik bendedir ZTen açmıyorsada ben aradım açmadı dersin açmazkş filan diyomus saçma sapan sanki kan davalım 5 kurus etmeyen insanlar aradı ya valla Allah onu ıslah etsin ne deyim eşime karsı mahcup oluyorum işte yoksa arasa da aramasa da umrumda değil pek eşime msj atmıs oda dönmemiş neden dönmedin bile diyemedim yani oda dönmek istemedi muhtemelen

Yani ne diyceksin ki adam görmüyomu ilgisizliğini onunda sinirine dokunmuştur cevap vermek istemez tabi..annenin bi çocukluğuna inmek isterdim ne yaşadı da bu kafaya ulaştı acaba

Yani ne diyceksin ki adam görmüyomu ilgisizliğini onunda sinirine dokunmuştur cevap vermek istemez tabi..annenin bi çocukluğuna inmek isterdim ne yaşadı da bu kafaya ulaştı acaba
Walla pekn sağlıklı değil coxukluguda ewliliğide filan ama ben hep destekçisiyidm cok normal bi pskolojiye sahip değil bncede bu kdrını bende beklemiyordum ne yalan söleyim ama eskiden cekmeyen yoktu benm yengem şeker hastası oldu cektiklerinden 5 para etmez Bi oğlu var ama görsen etrafında pervane azından cıkacak kelimeye bakar onla alakası oldugunu da düşünmüyorum artık neyse kendi bilir bende bu hareketiyle bitirmiş oldu iyice kötü günümde yanımda olmayan ana varsın olmasın napayım

BANAda sabah 10 da gelip 6 da gidicek bakalım ben bitiremeden çıkartmazdım sonuçta ücretini veriyorsun ve hamileyiz yapabilecek olsak zaten kendimiz yapardık

Kızlar beni yine aldı bir diş ağrısı o bişey değil ama akşamdan beri kasılmalarım var hem Bebek hareket ediyor hem kasılıyor birşey anlamadım ben sanki kafası bi yerimden çıkıcak gibi oluyorum kasıldıkça

Hiiiiç üzme kendini kuzum marketler her şeyini eve getiriyo şimdi biliyosun. Sen zaten çalışıyodun çok yoruluyodun evde dinleneceksin işte. Bak doğum için baya enerji lazım olacak diyolar enerji toplicaksın işte. Annenin o lafı da kusura bakmasın nasıl anne olduğunu göstermiş zaten. Diyecek bişe yok. Üzülüyo insan haklısın ama takmamaya çalış, yok say

Özele gidiyorsan telefonla alabilirsin rapor canım. Ben aradım sekreter işledi sisteme bitti gitti. Çok geçmiş olsun inşallah diğer anne gibi hemen atlatırsın. Zaten semptomların da hafif. Çabucak geçecek inşallah

ÇOk geçmiş olsunnnn inşallah hemen ve ağır olmadan atlatırsın

Günaydın kızlar yakında Allah nasip ederse doğum yapıcaz ama hala en popüler soru bebeğin hareketleri azaldı konusu
Şaka bi yana benim oğlan bizimle dalga geçiyor resmen bazen günlerce karnımda 7 şiddetinde deprem yaşatıp sürekli hareket ediyor hatta bu çocuk hiç mi uyumuyor dedirtiyor bazen ise tık yok hareket etmeyince ben korkup onu dürtüyorum rahatını bozan pozisyonlara giriyorum da hafif bi sürtünüyor öyle hissediyorum. Sizce kafama takmalı mıyım yoksa normal mi kabul etmeliyim ? Daha bu yaşta karnımda ergen mi büyütüyorum diye düşünmüyor değilim
İsmini Mert düşünüyoruz. Mert lerin çok yaramaz olduğu söyleniyor umarım çok yaramaz olmaz hiç sevmem

Ahanda aynısı bizim kız. Ben de erkek olursa mert istiyordum. Ondnan mı etkilendi acaba?

Cok gecmis olsun canim rabbim şifa versin cok şükür ki ağır atlatmiyorsun

Çok geçmiş olsun canim acil şifalar olsun hiç canını sıkma geçer zaten ağır bir belirtin yok atlatırsın inşallah

günaydın

R rnp06 çok geçmiş olsun. arayanlar evine de gelebilirler. ilaç vs birşey söylendi mi? bence eşin negatif olsa da onun da karantinada olması lazım. gizli vakalarda çok oluyor. neyse sen şimdi kimseyi takma takıl evde zaten 3günü geçti gitti galiba

Bazı anneler böyle canım annne diye kutsal sayıp koca koca anlamalar yüklemenin anlamı yok ne kadar erken kabullensen o kadar iyi yoksa üzülmeye devam edersin cunku ona göre hava hoş yaptıkları normal sen hatalisin kendini boş yere paralama lütfen bizler iyi ilgili dikkatli anneler olalım inşallah herkes kendi sayfasını dolduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…