2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım benim bir tanıdık s almış çok kilolu değildi gebelikte de cok aşırı kilo almadı küçük gelmiş tabi aylar önce aldığı için iade ya da değişim yapamıyor s yi bana verecekti tekrar m alacaktı çok mu büyük sana gelen

Benim gibi olan arkadaşlar yarın soracam inşallah doktora bu bebeği iyice aşagıda hissetme ve kasıklardaki kasılmalar normal mi acaba ?cünkü beni gören herkes psikolojimi bozmaya başladı karnın aşagıya çok inmiş niye doktora gitmiyorsun diye bende normal benim karnım hep böyle dedim ama galiba karnım bayağı aşagıda gibi

Owli dusunuyorum bende ,kalibi buyuk mu?
Benim 173boy 73 kilo oldum hamilelikte.m/l alayim diyordum

değişim istesen canım. kaç kiloydun bu arada. bi de bel ölçün neydi

Belden bi ağrım yok canım şuan sadece kasıklarda var ve sürekli var bi kesilme olmadı anlamadım ayaklarımı mu üşüttüm acaba ondan olabilir mi

valla canim gününde yakin bilemiyorum herkesin dogum sekli farkli oluyor Dedigim gibi duzenliyse dogum baslangicidr Ne sık araliklarla oluyor Dakika tuttun mu

38. Haftadan sonra gögüs masajı, ananas ve hurma bol bol yenmeli,korunmasız ilişki ,günde ahududu cayı ve adacayı içilmeli.benim bildiklerim bunlar

Kizlar bn ilk hamileligimde iliskiyi 5 aylikken birakmistk Kasiklarimda agri oluyordu Ve dogumumda kolay olmustu yani.Cok ta şey etmemek lazim bu koca göbuşle

Ben hala salı gününü temizliği atamadım üstümden oyle yorgunum ki allah yardim etsin büyük temizliği kalana .
Yarın kontrol günüm. Hem de çatı muayenem var

bnde haliciyi aradim yarin gelip halilari alicak kolay gelsin bize Oglumla biraz zor olucak Dokulsun kovadaki sularr Islak bezlerr

Kızlar bebeği doğan annelere hayırlı olsun diyorum sağlıkla buysunker inşallah darısı bizlere ama en sona kalagm gibi geliyor :)
Yalnız değilsin merak etme normal doğum olacağı için haftayı doldurduktan sonra 1-2 haftada başlamasını bekliyorum ben, bakalım bunda akıbetimiz ne olacak sağlıkla gelsinler

Risklerden.bahsettimi peki neymiş merak.ettim.yarın benim de kontrolüm var kesin gün koyucak doktorum.. bakalım sorucam bu konuyu da niye erken alıyolar 2. 3. Dogumlarda

Kızlar bugün doktorum ilk defa çatı muayenesi yaptı daha doğrusu kendimi çok kastığım için tam yapamadı açıklığın yok ama çatı kemiğinin uygunluğuna bakamadım dedi eğer Doğum da da kendini böyle kasarsan Bebek oksijensiz kalır Doğum zorlu bi süreç buna kendini hazırlamalısın her seferinde açılman var mı diye bakıcaz Doğum başladığında nasıl dayanacaksın bebeğini tehlikeye atarsın canın yanmıyor psikolojik olarak kendini kasıyorsun böyle giderse normal Doğum yapamazsın normal istiyorsan buna kendini hazırlamalısın ben illede sana normal yapacaksın diye diretemem Cumartesi gel tekrar Çatı muayenesi yapmaya çalışalım dedi bu arada kasılmalarım içinde zorlu süreci atlattık artık normal Bebek doğsada problem yok Progestan bu hafta kese bilirsin dedi

Canım olur mu öyle şey, bu durumda bile bizi bilgilendirmen, cesaretlendirmen, sorularımıza cevap vermen.. üstüne teşekkür etmemiz lazım sana aynı zamanda moral olmuş oldun. Ben aşırı paranoya yapıyordum senin paylaşımlarını görünce en azından başıma gelecek de olsa bir güç almış oldum senden. Lütfen asla üstüne alınma,fizyolojik ve psikolojik olarak güçlü kalmaya çalışıp bide bize bilgi ve moral vermeye çalışman da ne bileyim yani.. Çok tatlısın hafif seyretmesine çok seviniyorum, inş biran önce negatife döner de istediğin hastanede doğumun gerçekleşir

Bende yarın gideceğim için biraz endişeliyim. Ama evet doktorun dediği gibi normal istiyorsak biraz cesur olmalı kendimizi kasmamalıyız. Inşallah cumartesi gününe kadar zihnini ferahlatmaya çalış. Ben yarın tecrubelerimi paylasirim

İyi bu konuda böle düşündüyseniz güzel valla kmseyi endişelendirmek istemem nasıl hissedildiğini biliyorum grrceklerden kaçamayuz bunu herkes biliyor zaten burda artık.. Dün yanıma 39 haftayı bitirmiş Bi kız geldi ama cok üzgündü onunda takibini yapan ni doktoru varmıs 1 cm acıklıgı varmıs hani dogumda cok yakın kız aglamıs bide belli neyse nstye bağladılar baktım sancı da fazla yok muhabbet ettim biraz kız baya güldü ama karnında nst cihazı kahkaha atıyo ona bile mutlu oldum dedm cıkarken sen daha dogurmazsın üzülme sancın da yok bide erkekmiş o gelene kdr negatife dönersin dedm eminim Bi moral oldu yani coknpolyanna Bi insan değilim ama hastalık konusunda felaket tellallıgınada karsıyım Allah bilir bizi aşar bu durumlar ben 37dryim ama belki ondan önce dogururum neler okuduk gördük yani Allah herkese hayırlısını verir ben buna inanıyorum

Kızlar ikinci gebelikte herşey yolundaysa planlı sezaryen kaçıncı haftada oluyor. İlk bebekte 39 u doldurmuştuk öyle olmuştu ikincide de öyle mi olur? Erken gelir diyorlar sanki.
Sanırım dr a ve bebişin durumuna göre değişiyor o. Bana son iki kontroldür 39.hf yı veriyor sezeryan tarihi olarak ama serviks uzunluğu iyi, sancı yok,bebeğin durumu vs vs gibi kriterler var, eğer bir değişme olursa bunlarda daha önce de olabilir yani, planlı doğum ama dr un planı bunlar benim kız ters köşe yapabilir o yüzden illa her kontrole bagajda hast çantasıyla gidiyoruz. Ama herşey yolundaysa 39 u bekliyor dr, benim de ikinci sezeryanim olacak nasipse

Beni böyle yapan devlet hastanesi oldu canım 30 haftalıkken adet ağrısı gibi ağrım olmuştu sancılarım çıkmıştı acilde ki asistan bozuntusu açıklığım var mı diye bakmıştı ozaman ölüm gibiydi ondan beridir korkuyorum aslında bunu doktoruma da söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…