2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Owli dusunuyorum bende ,kalibi buyuk mu?
Benim 173boy 73 kilo oldum hamilelikte.m/l alayim diyordum
değişim istesen canım. kaç kiloydun bu arada. bi de bel ölçün neydi

boyum 1.76 hamilelikten önce 59-60 kiloydum . şuan göbek çevrem 103 cm benim bebiş çokta beklemez/beklemeyecek gibi105 olsa dedim 8 ile 12 cm eksiğinin bulunduğu Aralık m/L bedene tekabül ediyor ama ne kadar çok kilo alsamda neticede hepsi göbeğimde değil doğumdan sonra büyük gelipte işlevini yapamaz gibi geldi .

Risklerden.bahsettimi peki neymiş merak.ettim.yarın benim de kontrolüm var kesin gün koyucak doktorum.. bakalım sorucam bu konuyu da niye erken alıyolar 2. 3. Dogumlarda
Genelde 2 ve 3 .doğumlar 40 haftayı beklemediği için normal doğum sancıları ve kasılmaları kanamaya sebep olup önceki sezeryandan kaynaklanan dikişleri falan patlatabiliyomuş.Ama pratikte ne kadar yaşanıyo tartışılır.

Bende varım uyuyamayanlar
Çocuk resmen iç organlarıma baskı yapıyor yatarken uyutmuyor

Bu arada normal düşünen arkadaşlar 4 sene önce oğlumda 39+4 suyum gelmişti hastaneye gittiğimde 3 cnm açılmam vardı sancılarımı hissetmiyordum bile
Suyumun gelmesinden 2 gece önce ilişki yaşadık doktor önermişti
1 gece öncesinde de yürüyüş yapmıştım ama abartmıştım yürümeyi 5 km yürüdüm o halimle
Dönüşte yürürken kasıklarım ağrıyordu
Sabaha karşı uyurkende suyum geldi uyandım hastaneye gittik işte 3 cnm dedi doktor
Plates topu çok iyi gelmişti
Topu belime koyup duz duvara dayıyorsun
Aşağı yukarı çömelme yapıyorsun top belindeyken
Aşağı inerken 8-10 sn burnundan nefes alıp aşağıda çömelip bekleyip yukarı çıkarken nefesi yavaşça veriyorsun
Resmen kemiklerimin açıldığını hissediyordum zaten 6 saat sonra 8 cnm açılmam olmuştu
Bu hareketi özellikle sancı gelince yaptırıyordu ebem
Her saat başı açılmam kontrol ediliyordu
Canım yanmadı yani ne açılmalarda nede sancılarda ama dönmedi oğlum kafası şişmeye başladı kanalda sıkıştı mecburi sezeryan oldum
Yani normal doğumdan korkmayın kızlar
Hayırlısı ne ise o olsun inş hepimiz sağlıklla alalım bebişleri

Şimdiki doğumum sezeryan olucak inş
Başta ssvd denerim diyordum ama burdaki şartlarda eşim maceraya atılma yat prenses gibi doğur gitsin diyor

Senin kontrol ne zaman genelde yakın oluyodu bizimki senle ben bugün diyorum artık sabbahın 5 i olacak saat.
3 ten sonra gidicem bakalım.
Benim randevu çarşamba günüydü bir daha haftaya perşembe var. Sabahladık cidden. Güzel haberlerle gel inşallah. Benim hiç açılma yoktu çarşamba günü.

Ben de varım oysa ne güzel uyuyordum eşim su iç içmeye kalkmış kapı rüzgardan kapanmış ayağını çarpmış ona korkarak kalktım Hayattaki şansım korktuğuma mi yanayım uykumun kaçtığına mi ayağında sıkıntı yok gayet sağlam ona yanmıyorum

Y

Gfhjjgff

Canim soylenenleri cok takma banada diyorlar maksimum 2 hafta veriyoruz sen kesin dogurursun diye karnim inmis yüzüme lohusa şemali gelmiş yürüyüşüm degismis gül geç bosver ben hayırlısı diyorum bakalim ne olcak

Ben hala salı gününü temizliği atamadım üstümden oyle yorgunum ki allah yardim etsin büyük temizliği kalana .
Yarın kontrol günüm. Hem de çatı muayenem var
Bende haftaya alacam o büyük temizligi insallah bir sorun yaşamam zaten yerimden zor kalkıyorum birgunde bitirir halı perde yıkanır asılır diye bir umidim var yarin hayırlı haberlerle gel canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…