2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bir elinizi göğsünüze bir elinizi karnınıza koyun. Göğsü şişirmeden sadece karnınızı şişirerek nefes alın verin evde buna çalışın doktorda da aynısını yapın bu nefesi yaparken kendini kasmak çok mümkün olmuyor. Ve o an ne yaptığına değil nefesinize odaklanın.
Ben de hiç rahat bir insan değilimdir vajinal muayeneler de işime yarar genelde.

Kizlar bn ilk hamileligimde iliskiyi 5 aylikken birakmistk Kasiklarimda agri oluyordu Ve dogumumda kolay olmustu yani.Cok ta şey etmemek lazim bu koca göbuşle
Bize zaten yasak canım. Ama kardeşimin doktoru soylemişti ben de yazayım dedim. Dogumun kolaylıgının yanında bu yazdıklarım dogumun 40 lı haftaları gecmesini engelliyormus

Çok bilgilendirici bi paylaşım olmuş teşekkürler doktor bana 35 ten sonra başla dese de ben korkuyorum perine masajına başlamaya. Onu yaparsam her an gelecek gibi hissediyorum Hâlâ başlamadım 37 de başlıcam inşAllah. Bi de bişey sorcam kan sulandırıcı kullanıyo muydun sen canım ?

Paylaşmak güzel oluyor Yok kullanmıyorum ben

Uyku düzeni hepimizde bozuldu nasıl toparlayacagiz bilemedim.Dün foruma girmedim ama o saatlerde bende uyaniktim.Allahım bu gidisle dogumda uyuyacam kac gündür 2 3 saatlik uykularla ayaktayım. Anksiyetelerim artti Allah hepimize yardimci olsun.

Vücudumuz bizi bebeğimize hazırlıyor.
Uykusuz kalmaya alışıp ayakta durmayı bir yandan diğer işleri de halletmeyi öğretiyor.
Bazen fırsat bulunca 20 dk bir öğle yada akşamüstü uykusu çok iyi geliyor.

Kızlar lütfen benden önce dogurmayin büyük boşluğa düşerim bizim sayfada doğurmayan 1 2 kişi kaldık herkes doğurdu artık bizimkinin geleceği yok strese girdim buraya bakayım dedim burda da doğuranlar olmuş rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ama tam strese girdim yani biz abiyiz bekleyiz bizi lutfen bebisleri sıkı sıkı tembihleyin

Ben daha önce eylül annesiydim bekleye bekleye ekime kalmıştım eylül grubunda en son ben doğurmuştum seni çokk iyi anlıyorum o yüzden eminim beklemene değecek, sağlıkla sıhhatle gelsin yeter ki paşa kucağına az kalmış az daha sık dişini

Tek bana kalsa yine sorun yok ama her gün doğurmadın mi diye gelen mesajlar aramalar iyice bunalıma sokuyor Wallahi psikolojik baskı resmen

tunaydin kizlar bende heycanla pazartesiyi bekliyorum eger nasipse sezeryan icin gun alicam 38 artilarda sezeryan yaparlar mi sizce bekletirler mi en bastan beri hep normal dogum dusunmustum ama bebegimizde gelisim geriligi baslayinca sezeryani bir secenek olarak dusunmeye basladim zayif ve kucuk oldugu icin strese girmesi iyi degil dedi doktor birde basurum var o da korkuttu beni sanirim en iyisi sezeryan olucak sezeryan icin onerebilceginiz sunu yap diyebilceginiz seyler var mi kizlar birde en merak ettigim sezeryan dikisleri aliniyor mu kendiliginden mi eriyor

Teyze kızımın tam 38+0 da almış doktoru riske girmeyelim demiş. 38 den sonra kanala mı ne giriyormuş dedi teyze kızı o zaman sezaryen zor oluyormuş ama ne kanalı bana pek mantıklı gelmedi. Benim bildiğim bebek kanalda falan beklemez ama.
Ben de almayı düşünüyorum ama bedene karar veremedim ben de. Sanırım m/l olur ama büyük olunca da toparlamaz diye korkuyorum. Gebelik öncesi 65 kilo 1.55 boyum vardı. Şu an 71 kiloyum. Doğumdan sonra kilom muhtemelen 63 civarında olur. Kararsızım yani. Ama sezaryen sonrası hemen takılmaz herhalde o zamanki duruma göre mi alsam diyorum.
Ben de doktora 4 haftadır gitmedim hiç de doğum konuşmadık ama kendi kafamdan planlar yapıyorum 38 de alırsa annem yetişemeyecek vs 39 a kalınca da korkuyorum. Bir de 22 ekimi geçince akrep Burcu oluyor onun yerine terazi olsun diyorum. Doktora desem 22 sinden önce al terazi olsun diyecek saf mıdır nedir.
Ben hiç zannetmiyorum ya üzerinden 4 yıldan fazla zaman geçmiş. Artık orda dikiş falan kalmamıştır bütün dokular bütünleşmiştir diye düşünüyorum. Kısa aralıklarla ili doğumda belki yaşanabilir ama üzerinden belli zaman geçtikten sonra olmaz herhalde. Ama teyzemin kızı gebeyken apandisit ameliyatı olmak zorunda kaldı. Doğum 5 ay sonra oldu. O zaman doğum doktoru bayağı bir uğraşmış önceki ameliyatın dikişleriyle falan.

Tek bana kalsa yine sorun yok ama her gün doğurmadın mi diye gelen mesajlar aramalar iyice bunalıma sokuyor Wallahi psikolojik baskı resmen

sen sabahtan durum yap doğurmadım diye ilk hamileliğimde 42 yi doldurdum sen yine küstü fln deme annem yanıma hemen gelememişti sabah telefon ediyordu , günaydın demeden doğurmadın dimi diye başlıyordu sonra cevabı alınca kapatıyordu

Hahah keyfi yerinde demekki
Son günler geçmek bilmiyordur çok haklısın hurma adaçayı pilates merdiven cinsel ilişki denedin mi bunları

Kızımda 38.haftada gün vermişti dr.gelişim geriliği devam ederse daha erken alabilir dr cnm.suan bendede var doktorum öyle dedi takip edip karar vericez bugun benmde kontrolum var ins kilo almıstır.kızımda 37de suyum geldi ani genel sezeryan oldum ben hiç bi sorun yaşamadım kendime geldigimdede cok iyiydi agrı illaki oluyor dikişler alınmıyo canım zaten 3gün kapalı kalıyor dikişlerin

Kızlar birşey soracağım erik suyu emzirirken gaz yapar mı dolapta biraz fazla erik var yapmazsa meyve suyu gibi yapayım diyorum yaparsa boşa uğraşmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…