Kızlar birşey soracağım erik suyu emzirirken gaz yapar mı dolapta biraz fazla erik var yapmazsa meyve suyu gibi yapayım diyorum yaparsa boşa uğraşmayayım
Hayatı ben erik suyunu gaz için kullandım 2.hamileleğimde gayette faydalıydı.siyh eriği çekirdikleriyle kaynatıp yapmıştım.bu sene uğraşmadım bişiyle ama gaz yapmaz ya aksine bağırsakları çalıştırıyo.
Kızımda 38.haftada gün vermişti dr.gelişim geriliği devam ederse daha erken alabilir dr cnm.suan bendede var doktorum öyle dedi takip edip karar vericez bugun benmde kontrolum var ins kilo almıstır.kızımda 37de suyum geldi ani genel sezeryan oldum ben hiç bi sorun yaşamadım kendime geldigimdede cok iyiydi agrı illaki oluyor dikişler alınmıyo canım zaten 3gün kapalı kalıyor dikişlerin
Bende haftaya alacam o büyük temizligi insallah bir sorun yaşamam zaten yerimden zor kalkıyorum birgunde bitirir halı perde yıkanır asılır diye bir umidim var yarin hayırlı haberlerle gel canim
Biz benle annem de en az gelen yardımcı kadar çalıştık ona rağmen camlar perdeler genel temizlik anca bitti .
Hali sildirme işine girersen iş bitmez gibi . yıkamaya versen hem daha temiz olur hem başka yerlere yoğunluk verir ona ayıracağı zamanda
Kader arkadaşımbakalım doktorlar ne dicek bugun kendi dr gidicem çarsamba perinatologa ikisininde taktıkları şey farklı kendi dr karın çevresine taktı perinatolog kilosuna
Kader arkadaşımbakalım doktorlar ne dicek bugun kendi dr gidicem çarsamba perinatologa ikisininde taktıkları şey farklı kendi dr karın çevresine taktı perinatolog kilosuna
Kızlar birşey soracağım erik suyu emzirirken gaz yapar mı dolapta biraz fazla erik var yapmazsa meyve suyu gibi yapayım diyorum yaparsa boşa uğraşmayayım
Ayy ben de dolaba yıkayıp attım erikleri beş altı poşet kadar, elmayla beraber pişiririm diye şimdiden hepsiyle uğraşma bence, yıkayıp temizleyip at pişirdiğinde dokunmazsa diğerlerini de kullanırsın. Genel olarak gaz yapan ortak şeyler var illaki belli başlı ama bebekten bebeğe de değişebilir gaz yapan şeyler
Bencede cnm daha fazla bekleme kendi sancım gelsin diye gelcek olduktan sonra gelir zaten bugun yarın☺gelmezsede suniyle başlatırlar doğumu allah kolaylık versin canım
Bugün 3.te.kontrolüm var dün kafamda deli sorular vardı hepsi uçtu gitti muayeneye gidince benim bi nutkum tutuluyo çıkinca düşüyo hepsi aklıma..ne sorim kızlar bu hafta doktorcuma siz neler sordunuz akıl verin bi
canim anlıyorum seni son haftalar sabırsızlanıyorsun telaş heyecan stres zaten fiziksel olarak iyice zorlanıyorsun ama normal şartlarda da daha miadı dolmamış daha günü bebeğinin 41 sonuna kadar yolu var yani acele etme sakin sakin bekle nede olsa gelcek öyle ya da böyle biliyorsun ki içerde kalan bebek yok henüz :))
Bugün 3.te.kontrolüm var dün kafamda deli sorular vardı hepsi uçtu gitti muayeneye gidince benim bi nutkum tutuluyo çıkinca düşüyo hepsi aklıma..ne sorim kızlar bu hafta doktorcuma siz neler sordunuz akıl verin bi
Canim hersey yolunda cok sukur, buradayim aslinda yazilanlari hep okuyorum ama uzaktan sen nasilsin, cok az kaldi artik arada girip acaba doguran var mi diye kontrol ediyorum