2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bencede cnm daha fazla bekleme kendi sancım gelsin diye gelcek olduktan sonra gelir zaten bugun yarın☺gelmezsede suniyle başlatırlar doğumu allah kolaylık versin canım
Saol canım rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Kilosu güzelmiş ama geç de gelse kolay doğum olur sanki Hiç açılma olmadan suni şancı verilince doğum başlayabiliyor mu peki?
Canım 4 gün önce 2 cm açıklık var dediler zaten sanci gelirse gel uzun sürebilir dediler ama işte gelen giden yok
Tabiki yokta benim bebeğin ikiz bebek kadar suyu var diyor doktorlar 34.haftadan belli 3 kere bi makat geliş bi baş geliş oldu en son yine makat gelişti hatta 16 eylüle sezeryan tarihi verdi bütün işlemler yapıldı dr bakti baş geliş olmuş yine bekle dedi durumum karma karışık yani korkuyorum artık

Bende şimdi kontrolden çıktım Doğum yaklaştıkça nst ultrason çatı muayenesi derken heyacandan gitti benim sorularda

Tek bana kalsa yine sorun yok ama her gün doğurmadın mi diye gelen mesajlar aramalar iyice bunalıma sokuyor Wallahi psikolojik baskı resmen
Hayırlı zamanda gelsin bebişin canım. Daha günün varmış ama benim arkadaşın 40 a 1 gün kala tüm belirtileri yaşadı ve doğumu gerçekleşti. Banu çiftçi bu baskı için tahmini doğum tarihini iki hafta ilerde söyleyin diyor mantıklı geldi bana ben öyle yaptım biraz oo daha çok varmış karnın büyük görünüyor diyor anlayanlar ama sürekli sormalarından iyidir insanlar da merak ediyor işte napcan

Hayırlı günler arkadaşlar bende kontrolden geldim bebiş 46 cm .kilo 2900 olmuş dedi ve sezeryan tarihini 13 Ekim olarak belirledi doktorum arttık hayırlısı olsun inşallah bakalım o zamana kadar neler bekliyor bizi
Maşallah doğuma kadar 3.500 olur benceBenimde 15 Ekim sez. tarihi, çok yakın tarihlerimiz çok heyecanlı

Yok canım 4 gün kaldı dolmasına salı günü gidicem hâlâ bisey yoksa suni sanci isteyecem bakalım

En son 3.000 dedi canım tabi yanılma payı çok fazla bakalım
Ben de 40. Haftada suni sancı istedim size tavsiyem açılma yoksa suni sancı istemeyin bebeğin durumu iyi ise beklemeni tavsiye ederim

Hayırlı günler arkadaşlar bende kontrolden geldim bebiş 46 cm .kilo 2900 olmuş dedi ve sezeryan tarihini 13 Ekim olarak belirledi doktorum arttık hayırlısı olsun inşallah bakalım o zamana kadar neler bekliyor bizi
Masaallah canim tam olarak kac haftaliksin bebek ilerde mi senin benimde pazartesi kontrolum var merak ediyorum nekadar olduk bizde

tam kader arkadasiyiz kuzum bende iki tane gidiyorum oazartesi perinatologa sali digerine gidicem bakalim ne dicekler senden guzel haberler bekliyorum
2400 olmus canım karnı 2hafta geride gene 35+4üm 15-20 gün sonra alırım dedi böyle devam ederse bebek kilo alırsa bakalm perinatolog ne dicek

Bende çarşamba ya da perşembe gidicem kontrole canım. Seninle günlerimiz aynı, ben 10 Ekim’e istedim. Bakalım bu gittiğimde artık kesin gün verir bana da sanırım. 39’a kadar bekliyorum dedi aslında bana ama, ikna edersem tam 38+0 a gün vericek.

Maşallah doğuma kadar 3.500 olur benceBenimde 15 Ekim sez. tarihi, çok yakın tarihlerimiz çok heyecanlı

Sen ne zaman gün aldın canım? Zorunlu sezaryen mi, isteğe bağlı mı senin?

Canım ben de öyle olurum diye kağıda yazıp gidiyorum soruları önce konuşuyoruz ben soruları soruyorum sonra usg odasına geçiyoruz doğumla ilgili sordum birşeyler haftaya konuşalım onu dedi unutuyorsunuz sonra dedi pilates hareketlerini perine masajını nefes egzersizlerini konuştuk haftaya doğumda ne isteyecek benden ortam nasıl olacak normal sezeryan onları konuşacağız normal gibi duruyor ama sezeryana da dönebilir sonuçta
Hangi durumlarda hastaneye gitmeliyim diye sordum suyun gelirse sancın düzenli olur da 10 dkya düşerse direkt gel nişan da acele etme dedi vitaminlerim bitmişti yenisini alayım mi dedim almana gerek yok dedi
Usgye geçince de rahim ağzı uzunluğu plasenta durumunu bebeğin pozisyonunu suyunun yeterli olup olmadığını soruyorum genelde çoğunu ben sormadan da söylüyor

Canım 34+ kaçsın. 13 ekim çok erken değil mi? Ben 34+2 yim. 23 ekim gibi hesap yapıyorum da.

Canım 34+ kaçsın. 13 ekim çok erken değil mi? Ben 34+2 yim. 23 ekim gibi hesap yapıyorum da.
Senle aynıyız. Ben de 20si gibi hesaplıyorum ama benimki 2 hafta önden gidiyordu. Yarın kontrol var bakalım ne olacak?
Hepimiz hayırlı, sağlıklı haberler alalım inşallah

2400 olmus canım karnı 2hafta geride gene 35+4üm 15-20 gün sonra alırım dedi böyle devam ederse bebek kilo alırsa bakalm perinatolog ne dicek
benimkide en son 10 gun gerideydi canim pazartesi bakicak bizde ona gore tarih belirliycez sanirim gonlumden carsamba geciyor bakalim kabul ederse 38+3olcam

Bu soruyu ben de sormuştum doktoruma en son gittiğimde korktum şimdi şaka bir yana çok geçmiş olsun, hafif atlattığını söylediğin için çok sevindim umarım hiç anlamadan geçer gider. Ben doktoruma hadi diyelim ki pozitif çıktım o zaman beni pandemi hastanesine mi yönlendiriyorsunuz doğumu orada mı yapıyorum diye sormuştum. O da tabiki bırakmıyoruz sizi bu test sadece bizim gerekli önlemleri alabilmemiz için demişti. Beni rahatlatmak için mi geçiştirdi acaba?

Seninki hangi hastane canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…