Bende çarşamba ya da perşembe gidicem kontrole canım. Seninle günlerimiz aynı, ben 10 Ekim’e istedim. Bakalım bu gittiğimde artık kesin gün verir bana da sanırım. 39’a kadar bekliyorum dedi aslında bana ama, ikna edersem tam 38+0 a gün vericek. ☺
Sen ne zaman gün aldın canım? Zorunlu sezaryen mi, isteğe bağlı mı senin?
Evet bizim ayni inşallah hayırlı zamanda gelirler bebiş .benim önce 16 Ekim dedi sonra müsait değildi ondan sonra 13 Ekim’e aldı .benimki de çok aceleci bir doktor değil tabi
Bugun son kontrolumdu kizlar biraz heyecan basladi ayin 28 i dogum Insallah zaman gecmiyor derken son haftaya girdik hepimiz hayirlisiyla kucagimiza alalim meleklerimizi
kizlar hic uzulmeyin vardir Rabbimin bir bildigi sezeryan ya da normal miniklerimize kavusucaz hayirlisiyla kizlar sizce doktorlar hemen iki uc gune sezeryan gunu verirler mi ameliyathanenin dolulugu onemlidir herhalde demi
benimkide en son 10 gun gerideydi canim pazartesi bakicak bizde ona gore tarih belirliycez sanirim gonlumden carsamba geciyor bakalim kabul ederse 38+3olcam
Benimki de 1 hafta önde gidiyordu baştan beri bu hafta biraz daha büyümüş. Yürüyüş saatlerimi günde 1 saat yaptı karbonhidratı tamamen beslenmemden çıkarttı dr. Biraz tırstım. Sezeryan olacak ama son an ayda böyle hızlı büyümesi normal mi ki
Olsun cnm uzulme,saglikla al evladini kucagina daha onemli bisey yok gercekten... cok takildiysa aklina bi doktordan daha gorus al,icin rahatlasin..bu cati isinde doktorlarda degisik degisik
Bugun son kontrolumdu kizlar biraz heyecan basladi ayin 28 i dogum Insallah zaman gecmiyor derken son haftaya girdik hepimiz hayirlisiyla kucagimiza alalim meleklerimizi
Hiç üzülme en azından tarihin netleşmiş, daha da önemlisi sana uygun olan yöntem seçilmiş, beklediğinden erken kavuşacaksın gibi olumlu yönlerinden bakmaya çalış. Tarihin belli olması bana aşırı heyecanlı geliyor
Canım ağlama hiç senin sağlığından önemli değil ya Doğum anında bile değişiyor önceden bilinip önlem alınması ne güzel dermansız dertlerimiz olmasın sağlıcakla alalım da kucaklarımıza doğum şekli hiç önemli değil
Olsun cnm uzulme,saglikla al evladini kucagina daha onemli bisey yok gercekten... cok takildiysa aklina bi doktordan daha gorus al,icin rahatlasin..bu cati isinde doktorlarda degisik degisik
Senle aynıyız. Ben de 20si gibi hesaplıyorum ama benimki 2 hafta önden gidiyordu. Yarın kontrol var bakalım ne olacak?
Hepimiz hayırlı, sağlıklı haberler alalım inşallah
Amin inşallah canım. Bakalım sana ne diyecekler yarın. Ben en son 4 hafta önce falan gitmiştim. Şimdi de haftaya ancak giderim sanırım. Benim de bebek baştan beri bir hafta geriden geliyor. Plasentam küçükmüş yeterli besleyemiyor. Dünya kadar takviye kan sulandırıcılar falan son gittiğimde haftasıyla uyumlu ama alt sınırda çıkmıştı. Şimdi ne durumda geri kaldı mı merak ediyorum. Çok geri kaldıysa belki erken alınır. Çünkü alınacak tüm önlemler zaten alındı. Merakla bekliyorum.
Amin hepimiz icin aklima kalp atislarini duymak icin bekledigim 3 hafta geliyor hayatimin en uzun 3 haftasiydi gecen yil bi dusuk yapmistim o yuzden daha stresliydim bugunlere geldik cok sukur