2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ayy gozun aydin cnmm cok heycanli yaa.. saglikla buyut cnmm insallah kolay bi dogum olmustur

Ay şaşırdım birden.Hadi gözün aydın bol bol sütün olsun nasıl kilosu falan sen nasılsın ağrın sızın var mı

Kızlar 27 eylüle sezeryan günü verdi . Çatım müsait değilmiş . Çok ağladım ama yapacak bir şey yok . Yaratılış itibariyle böyleymis
Stres heyecan falan onlarda etkilemiştir ağlamışsındır yoksa sağlık söz konusu
Tatlım illa normal doğurcan diye garanti yokki.bemim ilk doğumumda çatı kontrolümde doktor sen hık desen çıkarırsın çocuğu çok müsait dedi bebekte gerilik vardı suyu azalmıştı sezeryan oldum.Sağlıkla gelsinde bebiş hepsi unutuluyo üzme kendini.

Yaa gözün aydın tebrik ederim, sağlıkla büyüt inşallah

Aaaa birden bire ne güzel . Sağlıkla, mutlulukla büyüsün. Gözünüz Aydın olsun.

Kızlar bende geldim doktordan 3300 gr
52 cm olmuş ben pek güvenmiyorum bu ölçümlere ama umursamıyorumda yalnız günü benden sonra olanlar benden önce sezaryen günü almış bana 29 eylül verdi hemde çocuk 1 hafta önde yani nerdeyse 40.hafta oluyo çokmu geç davranıyo bu doktor.

kilosuda yerinde son zamanlarda daha hızlı kilo alıyor ve 3. Doğum olacak sanki biraz geçe bırakmış ama başka bir dr a daha gitsen

kızlar sezeryan tarihini doktor bebeğin ilerde olmasına göre vermez. herşey sat tarihi üzerine kuruludur. bebek önde gidiyor diye haftası usg ye göre hesaplanmaz. o yüzden nornal zamanlarını beklemek lazım.

Gözünüzaydın canım, sağlıcakla büyüsün minik

Haftasıyla uyumluysa hiç dert etme benim kardeşime de hep geriden geliyo dediler çocukları ikisi de 3 üstü doğdu. Tam anlamıyolar canım.
Sana kan sulandırıcıyı neye göre verdiler canım. Kilona göre mi? Ben de 0.4lük kullanıyorum ama aspirin alırken burnum falan kanardı arada şimdi hiç yok. Acabaa etki etmiyor mu diye düşinmeye başladım. Yarın antifaktör testi sorucam bu iğnelerin etkinliğini ölçen bir testmiş. Eminim denemişsindir ama. Her gün en az 2 3 farklı protein al canım. Yumurta et yoğurt bi de ceviz badem. Benimki öyle atağa geçti. Hep uyumluydu halbuki. İnşallah çok ilerlememiştir diyorum ben de. İnşallah hepimiz sağlıkla, hayırla, mutlulukla kavuşuruz miniklerimize

Gözün aydın canım Eylül annesi oldun meğer Rabbim hayırlı ömürler versin kuzuna

Benimki 39 artı 2ye sezeryan günü verdi

Arkadaşlar bu göbeğin aşağı düşmesi muhabbeti doğuma işaret mi? Benim hep böyle yukardaydı iki gündür sanki göbek deliğimin altında göbeğim gibi nasıl anlatsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…