2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Boşver canım haketmediği paradan hayır görmez zaten..
Bir daha birini çağırırsan yapılacak işi sırala ona göre gelmesini iste öyle olunca kaytaramıyorlar..
Olsun canım hayırlısı böyleymiş diye düşün normal diye gittim son anda sezaryen alınanda çok kişi var üzülme
kizlar hic uzulmeyin vardir Rabbimin bir bildigi sezeryan ya da normal miniklerimize kavusucaz hayirlisiyla kizlar sizce doktorlar hemen iki uc gune sezeryan gunu verirler mi ameliyathanenin dolulugu onemlidir herhalde demi
Saglikla gelsinde onemi yok nasil oldugunun onemi yokki en hayirlisi olmustur bilemessinki
Olsun cnm uzulme,saglikla al evladini kucagina daha onemli bisey yok gercekten... cok takildiysa aklina bi doktordan daha gorus al,icin rahatlasin..bu cati isinde doktorlarda degisik degisik
neden moralini bozuyorsunki. sezeryanda olsa kavuşacaksın bebeğine.

9 ay boyunca kendimi o kadar hazırlamıştım ki normale . Niyeyse normal doğurmazsam eksik anne olurum gibi hissediyorum . O bağ kurulmaz gibi.

Ay cok sevindim gözün aydin allah anali babalı buyutsun bebişlerimiz geliyor cok şukur

9 ay boyunca kendimi o kadar hazırlamıştım ki normale . Niyeyse normal doğurmazsam eksik anne olurum gibi hissediyorum . O bağ kurulmaz gibi.

yaa işte demek istediğim bu bir kere onun adı normal değil vajinal doğum . Lütfen öyle şartlandırma kendini. Biri vajinal doğum biri sezeryan normal diye birşey yok. Her doğumun komplikasyonu var , her doğumun zorluğu kolaylığı var ve doğum şekliyle anne olunmuyor sende her anne gibi bir sürü zahmetle bebeğini taşıdın , büyüttün , kaygılandın Çokta iyi anne olacaksındır, doğum şekli ile anne olunmuyor geçen gün daha nasıl haberler yazıldı burada önemli olan sağlıkla bebeğine kavuşman

Yarın gittiğimde bunu deneyeceğim kuzum inşallah faydalı olur

Benmkide cok net konusmadı hastaneler almıyor covidli olunca sehir hastanesi alıyor heralde dedi bende sehir hastanesi dışındaki hastanelere gelirim demişti zaten özeller almıyorsa tek secenek sehir hastanesiyse ne anladım. Bu işten benm doktorumda geçiştirdi sanırım ZTen Bi daha hamile olursam gitmicem ben hiç sevmem böle yuvarlamaları nrt olacaksın kardesim bana neyse ne öle bsy olursa dogum parasını da iade edeceksin hersey ticarete dökülmüş ya sağlık bile.

Canım gözün Aydın. Sağlıklı büyüsün bebeğin.
Geliyor gelmekte olan

Ayy cok sevindim hayrlı olsun süt gelmiş emzirmişsin bile ne kdr güzel usg deki kilosuyla aynı geldimi nasıl oldu ay biraz anslt cok heyecanlı su gelince hemen nasıl dogum oldu

Gözün aydın canım. Güle güle, sağlıkla sıhhatle büyütün. Darısı sırayla hepimize inşallah.

Kızlar 27 eylüle sezeryan günü verdi . Çatım müsait değilmiş . Çok ağladım ama yapacak bir şey yok . Yaratılış itibariyle böyleymis
Hayırlısı olsun canim bebeğini kucagina alda nasil olursa olsun artik bundada vardir bir hayir cok az kaldi hadi bakalim son hazirliklari yap artik

Canim ne kadar olmus bebisin benimkide 2 hafta önden gidiyordu en son kontrolum pazartesi ben hic yuruyemiyorum ciddi belim ve kasik agrim oluyor

hayirli olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallah sanada cok gecmis olsun normal dogurdun herhalde bebis nasil kac kilo dogdu ultrason olcumleri dogru ciktimi

yani haftana göre geç. senin artık her hafta gitmen lazım kontrole
En son ne zaman gittiniz ben hafta başında gittim doktor 28ine randevu verdi hareketlerini takip et, kanama, sancı gibi bişey olursa haber ver dedi

valla kizlar banada gec geldi insallah acilden giris yapip muayene olucak buyuk ihtimal alttan acilma var mi diye bakilicak nst ye yolliyacak.Baklam hayirlisii

Yaa çok güzel Hayırlı olsun canım. Müsait olunca ayrıntılı yazsana doğum hikayeni merak ediyoruz

Bi de kan sulandırıcı kullanıyodun sanki dimi inşAllah yanlış hatırlamıyorumdur. Kullanıyosan eğer normal doğum mu yaptın sezeryan mi oldu ?

benimki 39+0 oluyo sata göre ama usgye göre gebeliğin başından beri 1 hafta önde diğer doktor erken döllenme demişti o hesapla 40+0 bide benim 3.sezeryan.
Normal bence seninki içini ferah tut ben de o zamana kadar bekler mi diye düşünüyorum kendi gelmeye kalkar bence

Ayy hayırlı uğurlu olsun. Mutlu huzurlu sağlıklı omru olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…