- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
Boşver canım haketmediği paradan hayır görmez zaten..
Bir daha birini çağırırsan yapılacak işi sırala ona göre gelmesini iste öyle olunca kaytaramıyorlar..
Olsun canım hayırlısı böyleymiş diye düşün normal diye gittim son anda sezaryen alınanda çok kişi var üzülme
kizlar hic uzulmeyin vardir Rabbimin bir bildigi sezeryan ya da normal miniklerimize kavusucaz hayirlisiyla kizlar sizce doktorlar hemen iki uc gune sezeryan gunu verirler mi ameliyathanenin dolulugu onemlidir herhalde demi
Saglikla gelsinde onemi yok nasil oldugunun onemi yokki en hayirlisi olmustur bilemessinki
Olsun cnm uzulme,saglikla al evladini kucagina daha onemli bisey yok gercekten... cok takildiysa aklina bi doktordan daha gorus al,icin rahatlasin..bu cati isinde doktorlarda degisik degisik
Hiç üzülme en azından tarihin netleşmiş, daha da önemlisi sana uygun olan yöntem seçilmiş, beklediğinden erken kavuşacaksın gibi olumlu yönlerinden bakmaya çalış. Tarihin belli olması bana aşırı heyecanlı geliyor ☺
Canım ağlama hiç senin sağlığından önemli değil yaDoğum anında bile değişiyor önceden bilinip önlem alınması ne güzel dermansız dertlerimiz olmasın sağlıcakla alalım da kucaklarımıza doğum şekli hiç önemli değil
Stres heyecan falan onlarda etkilemiştir ağlamışsındır yoksa sağlık söz konusu
Tatlım illa normal doğurcan diye garanti yokki.bemim ilk doğumumda çatı kontrolümde doktor sen hık desen çıkarırsın çocuğu çok müsait dedi bebekte gerilik vardı suyu azalmıştı sezeryan oldum.Sağlıkla gelsinde bebiş hepsi unutuluyo üzme kendini.
neden moralini bozuyorsunki. sezeryanda olsa kavuşacaksın bebeğine.
Ay cok sevindim gözün aydin allah anali babalı buyutsunSelam kızlar dün akşam suyum geldi bizim kız geldi çok şükür sağlıklı, size tavsiyem emzirme için ucu biberon ucu gibi kapaklar var silikon onlardan alın, ben meme ucum çok çıkık diye almamıştım ama lazım oldu çok rahat ettim
9 ay boyunca kendimi o kadar hazırlamıştım ki normale . Niyeyse normal doğurmazsam eksik anne olurum gibi hissediyorum . O bağ kurulmaz gibi.
Yarın gittiğimde bunu deneyeceğim kuzum inşallah faydalı olurBir elinizi göğsünüze bir elinizi karnınıza koyun. Göğsü şişirmeden sadece karnınızı şişirerek nefes alın verin evde buna çalışın doktorda da aynısını yapın bu nefesi yaparken kendini kasmak çok mümkün olmuyor. Ve o an ne yaptığına değil nefesinize odaklanın.
Ben de hiç rahat bir insan değilimdir vajinal muayeneler de işime yarar genelde.
Benmkide cok net konusmadı hastaneler almıyor covidli olunca sehir hastanesi alıyor heralde dedi bende sehir hastanesi dışındaki hastanelere gelirim demişti zaten özeller almıyorsa tek secenek sehir hastanesiyse ne anladım. Bu işten benm doktorumda geçiştirdi sanırım ZTen Bi daha hamile olursam gitmicem ben hiç sevmem böle yuvarlamaları nrt olacaksın kardesim bana neyse ne öle bsy olursa dogum parasını da iade edeceksin hersey ticarete dökülmüş ya sağlık bile.Bu soruyu ben de sormuştum doktoruma en son gittiğimde korktum şimdişaka bir yana çok geçmiş olsun, hafif atlattığını söylediğin için çok sevindim umarım hiç anlamadan geçer gider. Ben doktoruma hadi diyelim ki pozitif çıktım o zaman beni pandemi hastanesine mi yönlendiriyorsunuz doğumu orada mı yapıyorum diye sormuştum. O da tabiki bırakmıyoruz sizi bu test sadece bizim gerekli önlemleri alabilmemiz için demişti. Beni rahatlatmak için mi geçiştirdi acaba?
Canım gözün Aydın. Sağlıklı büyüsün bebeğin.Selam kızlar dün akşam suyum geldi bizim kız geldi çok şükür sağlıklı, size tavsiyem emzirme için ucu biberon ucu gibi kapaklar var silikon onlardan alın, ben meme ucum çok çıkık diye almamıştım ama lazım oldu çok rahat ettim
Ayy cok sevindim hayrlı olsun süt gelmiş emzirmişsin bile ne kdr güzel usg deki kilosuyla aynı geldimi nasıl oldu ay biraz anslt cok heyecanlı su gelince hemen nasıl dogum olduSelam kızlar dün akşam suyum geldi bizim kız geldi çok şükür sağlıklı, size tavsiyem emzirme için ucu biberon ucu gibi kapaklar var silikon onlardan alın, ben meme ucum çok çıkık diye almamıştım ama lazım oldu çok rahat ettim
Selam kızlar dün akşam suyum geldi bizim kız geldi çok şükür sağlıklı, size tavsiyem emzirme için ucu biberon ucu gibi kapaklar var silikon onlardan alın, ben meme ucum çok çıkık diye almamıştım ama lazım oldu çok rahat ettim
Hayırlısı olsun canim bebeğini kucagina alda nasil olursa olsun artik bundada vardir bir hayir cok az kaldi hadi bakalim son hazirliklari yap artikKızlar 27 eylüle sezeryan günü verdi . Çatım müsait değilmiş . Çok ağladım ama yapacak bir şey yok . Yaratılış itibariyle böyleymis
Canim ne kadar olmus bebisin benimkide 2 hafta önden gidiyordu en son kontrolum pazartesi ben hic yuruyemiyorum ciddi belim ve kasik agrim oluyorBenimki de 1 hafta önde gidiyordu baştan beri bu hafta biraz daha büyümüş. Yürüyüş saatlerimi günde 1 saat yaptı karbonhidratı tamamen beslenmemden çıkarttı dr. Biraz tırstım. Sezeryan olacak ama son an ayda böyle hızlı büyümesi normal mi ki
hayirli olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallah sanada cok gecmis olsun normal dogurdun herhalde bebis nasil kac kilo dogdu ultrason olcumleri dogru ciktimiSelam kızlar dün akşam suyum geldi bizim kız geldi çok şükür sağlıklı, size tavsiyem emzirme için ucu biberon ucu gibi kapaklar var silikon onlardan alın, ben meme ucum çok çıkık diye almamıştım ama lazım oldu çok rahat ettim
benimki 39+0 oluyo sata göre ama usgye göre gebeliğin başından beri 1 hafta önde diğer doktor erken döllenme demişti o hesapla 40+0 bide benim 3.sezeryan.Benimki 39 artı 2ye sezeryan günü verdi
Bence geç
yani haftana göre geç. senin artık her hafta gitmen lazım kontrole
En son ne zaman gittiniz ben hafta başında gittim doktor 28ine randevu verdi hareketlerini takip et, kanama, sancı gibi bişey olursa haber ver dedi
Yaa çok güzelSelam kızlar dün akşam suyum geldi bizim kız geldi çok şükür sağlıklı, size tavsiyem emzirme için ucu biberon ucu gibi kapaklar var silikon onlardan alın, ben meme ucum çok çıkık diye almamıştım ama lazım oldu çok rahat ettim
Normal bence seninki içini ferah tut ben de o zamana kadar bekler mi diye düşünüyorum kendi gelmeye kalkar bencebenimki 39+0 oluyo sata göre ama usgye göre gebeliğin başından beri 1 hafta önde diğer doktor erken döllenme demişti o hesapla 40+0 bide benim 3.sezeryan.
En son ne zaman gittiniz ben hafta başında gittim doktor 28ine randevu verdi hareketlerini takip et, kanama, sancı gibi bişey olursa haber ver dedi
Yarın çatı muayenem var. Hiç korkmuyorum gayet rahatım sadece istiyorım ki desin çocuk kanalda, 1 cm kadar açılma var en yakın zamanda doğurursun
Ayy hayırlı uğurlu olsun. Mutlu huzurlu sağlıklı omru olsun.Selam kızlar dün akşam suyum geldi bizim kız geldi çok şükür sağlıklı, size tavsiyem emzirme için ucu biberon ucu gibi kapaklar var silikon onlardan alın, ben meme ucum çok çıkık diye almamıştım ama lazım oldu çok rahat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?