2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
9 ay boyunca kendimi o kadar hazırlamıştım ki normale . Niyeyse normal doğurmazsam eksik anne olurum gibi hissediyorum . O bağ kurulmaz gibi.
Hiç öyle düşünme canım sezaryenle doğum yaptım 32.haftamda ve doğumdan uyanır uyanmaz bebeğim nasıl diye sayıklamış durmuşum ve doğumdan sonra görmedim günlerce sadece fotoğrafını görmeme rağmen teni tenime değmediği halde öyle bir bağ kurdum ki doğum şekli hiç eksik anne yapmıyor o annelik duygusu bende tüp bebekken yumurtalarım oluştuğunda yumurtalarımı sevmemle sonra embriyoya dönüşmeleriyle onları çocuklarım diye sevmemle başlamıştı hamilelikte de o bağı kuruyoruz çok güzel bi şekilde o yüzden hiç takılma yeterki sağlıklı doğumlar olsun doğum anlık bişey gelip çok hızlıca geçip gidiyor

Keşke yazmasaydın canım içim hop etti çok korktum çok üzüldüm.Yani kendi başımıza gelse paylaşırız burada teselli almak bir nebze rahatlamak için ama sen neden arkadaşınınkini anlattın çok anlayamadım.
Yağ için gözenekleri kapatıyor diye doktorlar önermiyor canım losyon öneriyorlar

Aynen canim peki çantayı hazırladım mi sen ben daha yapmadım da fazla mi rahatım acaba :)

Hazirladim sayılır bebeğin eşyaları tamam benimkiler kaldı bende kendimi rahat saniyordum ama çevremdekiler sağolsun yap yap diye diye yaptırdılar sende yap kurtul

Hadi gozun aydiin. Sat ayni bizim dogum cantam hazir degiil. Panik oldum simdi okuyunca. Suyun gelmeden bi agrin falan oldu mu herhangi bi belirti..

Gözün Aydın canım güle güle büyüt bebeğini, hayırlı evlat olur inşallahMüsait zamanında doğum hikayeni bekliyoruz

Vitamin olarak ne kullanıyordun canım bende regenesis max kullanıyorum doğuma kadar kullanıcaz mı merak ediyordum. Hatta doğumdan sonra 3 ay daha kullanmayı tavsiye edenlerde varmış

9 ay boyunca kendimi o kadar hazırlamıştım ki normale . Niyeyse normal doğurmazsam eksik anne olurum gibi hissediyorum . O bağ kurulmaz gibi.
Aaa canım dediğin şeye bak, olur mu hiç öyle şey. Önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alman, ikinizin de sağlıklı olması. Evet doğal olanı normal doğum olması ama herhangi bir risk faktöründe de iyi ki sezaryen gibi bir seçenek var. Bebeğini kucağına alınca o bağın daha kuzunun senin rahmine düştüğü an kurulduğunu anlayacaksın

Bende daha hazirlamadim canim usengeclikte üstüme yok diyordum haftaya kesin hazirlamam lazim insallah dahada ertelemem
Ay ben de hazırlamadım dahaeşim her gün soruyor artık en sonunda suyun filan gelir bana çantam hazır değil onu bunu getir dersen yapmam çok fena bozuşuruz dedi adam ya. Herşey hazır bir türlü çantaya yerleştiremedim artık Allah izin verirse yarına

Vitamin olarak ne kullanıyordun canım bende regenesis max kullanıyorum doğuma kadar kullanıcaz mı merak ediyordum. Hatta doğumdan sonra 3 ay daha kullanmayı tavsiye edenlerde varmış
Canım ben sadece omega 3 omega 6 kullanıyorum hamilelik multivitaminlerini Demir alerjim nedeniyle kullanamıyorum maalesef damardan alıyorum ama emzirirken de kullanmaya devam etmesi daha iyi olur doktorun yönlendirir zaten benim bıraktığım omega

Benim bildiğim doğuma kadar hatta emzirirken ilk 3-4 ay kullanıyorsun. Yani ben ilk çocuğumda öyle yapmıştım

Kızlar kimler yapiyordu o listeyi yine yapın bence doğuranlar dogum tarihi belli olanlar gününü bekleyenler liste olusturulsa guzel olmazmi
Anı defteri yapıyordu biz de gelenleri ona yönlendiriyorduk biraz daha öteleyelim yeni doğum yaptı

Canim ne kadar olmus bebisin benimkide 2 hafta önden gidiyordu en son kontrolum pazartesi ben hic yuruyemiyorum ciddi belim ve kasik agrim oluyor

Önceki kontrolde 2450 idi, bu hafta 2650 falan olması gerekirken 2950 olmuş. Ben de ciddi bel ağrısı çekiyorum ve yürüyüş artık işkenceye döndü. Mola vermeden parkuru bitiremiyorum

Doguma kdr kullancaz demişti benm doktorum ben tiksinerek içiyorum onu dogumdan sonra devam etmez umarım

YAaaa Allah bağışlasın inşallah hayırlı bir bebek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…