Hiç öyle düşünme canım sezaryenle doğum yaptım 32.haftamda ve doğumdan uyanır uyanmaz bebeğim nasıl diye sayıklamış durmuşum ve doğumdan sonra görmedim günlerce sadece fotoğrafını görmeme rağmen teni tenime değmediği halde öyle bir bağ kurdum ki doğum şekli hiç eksik anne yapmıyor o annelik duygusu bende tüp bebekken yumurtalarım oluştuğunda yumurtalarımı sevmemle sonra embriyoya dönüşmeleriyle onları çocuklarım diye sevmemle başlamıştı hamilelikte de o bağı kuruyoruz çok güzel bi şekilde o yüzden hiç takılma yeterki sağlıklı doğumlar olsun doğum anlık bişey gelip çok hızlıca geçip gidiyor
Çok kötü haber aldım ya arkadasımla aramda 6hafta vardı 40.haftası doldu 1hafta geçti bide bekliyordu sabaha karsı bebegi hissetmiş hafiften sancısı başlamıs hastaneye gitmiş nstye girmiş bebeğin kalp atışları yok dr gelmiş ultrasonda bakmış kalp atışı yok normal doguma almışlar hemen ölü doğum kordonda dolanmamış neden kalbi durdugunu araştırcaklarmış.okdr üzüldüm ki normelxe agustos sonuydu kendisi normal dogum istiyorum diye bekliyordu allah kimseye yaşatmasın ya
Keşke yazmasaydın canım içim hop etti çok korktum çok üzüldüm.Yani kendi başımıza gelse paylaşırız burada teselli almak bir nebze rahatlamak için ama sen neden arkadaşınınkini anlattın çok anlayamadım.
Memnun kaldınmı sevindim simdi acaba dedim yağ cildinde gözenekleri kapayıp isilik falan yaparmı diye öyle.düşünmüştüm ama.bi taraftan da yağ gerekli bişey bebeklere masaj yapıyoruz çünkü mecburi yağsız olmaz
Hazirladim sayılır bebeğin eşyaları tamam benimkiler kaldı bende kendimi rahat saniyordum ama çevremdekiler sağolsun yap yap diye diye yaptırdılar sende yap kurtul
Selam kızlar dün akşam suyum geldi bizim kız geldi çok şükür sağlıklı, size tavsiyem emzirme için ucu biberon ucu gibi kapaklar var silikon onlardan alın, ben meme ucum çok çıkık diye almamıştım ama lazım oldu çok rahat ettim
Selam kızlar dün akşam suyum geldi bizim kız geldi çok şükür sağlıklı, size tavsiyem emzirme için ucu biberon ucu gibi kapaklar var silikon onlardan alın, ben meme ucum çok çıkık diye almamıştım ama lazım oldu çok rahat ettim
Canım ben de öyle olurum diye kağıda yazıp gidiyorum soruları önce konuşuyoruz ben soruları soruyorum sonra usg odasına geçiyoruz doğumla ilgili sordum birşeyler haftaya konuşalım onu dedi unutuyorsunuz sonra dedi pilates hareketlerini perine masajını nefes egzersizlerini konuştuk haftaya doğumda ne isteyecek benden ortam nasıl olacak normal sezeryan onları konuşacağız normal gibi duruyor ama sezeryana da dönebilir sonuçta
Hangi durumlarda hastaneye gitmeliyim diye sordum suyun gelirse sancın düzenli olur da 10 dkya düşerse direkt gel nişan da acele etme dedi vitaminlerim bitmişti yenisini alayım mi dedim almana gerek yok dedi
Usgye geçince de rahim ağzı uzunluğu plasenta durumunu bebeğin pozisyonunu suyunun yeterli olup olmadığını soruyorum genelde çoğunu ben sormadan da söylüyor
Vitamin olarak ne kullanıyordun canım bende regenesis max kullanıyorum doğuma kadar kullanıcaz mı merak ediyordum. Hatta doğumdan sonra 3 ay daha kullanmayı tavsiye edenlerde varmış
Aaa canım dediğin şeye bak, olur mu hiç öyle şey. Önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alman, ikinizin de sağlıklı olması. Evet doğal olanı normal doğum olması ama herhangi bir risk faktöründe de iyi ki sezaryen gibi bir seçenek var. Bebeğini kucağına alınca o bağın daha kuzunun senin rahmine düştüğü an kurulduğunu anlayacaksın
Ay ben de hazırlamadım dahaeşim her gün soruyor artık en sonunda suyun filan gelir bana çantam hazır değil onu bunu getir dersen yapmam çok fena bozuşuruz dedi adam ya. Herşey hazır bir türlü çantaya yerleştiremedim artık Allah izin verirse yarına
Vitamin olarak ne kullanıyordun canım bende regenesis max kullanıyorum doğuma kadar kullanıcaz mı merak ediyordum. Hatta doğumdan sonra 3 ay daha kullanmayı tavsiye edenlerde varmış
Canım ben sadece omega 3 omega 6 kullanıyorum hamilelik multivitaminlerini Demir alerjim nedeniyle kullanamıyorum maalesef damardan alıyorum ama emzirirken de kullanmaya devam etmesi daha iyi olur doktorun yönlendirir zaten benim bıraktığım omega
Önceki kontrolde 2450 idi, bu hafta 2650 falan olması gerekirken 2950 olmuş. Ben de ciddi bel ağrısı çekiyorum ve yürüyüş artık işkenceye döndü. Mola vermeden parkuru bitiremiyorum