2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Maşallah darısı bizim başımıza inşallah Nasıl hissediyorsun?

ben makyajsız çekilirim saçlarım dağınık olmasın diye maşa yapar giderim yeter

Ya çok maşallah boyu genelde doğru ölçüyorlarmış, kilo da yanılsalar bile yine 3 ün üstü ve gelene kadar az daha alır. Tontiş bi bebiş severiz Bu 3.ydü demi senin kardeşler ne tepki veriyo heyecanlılar mı?
Kıyafet kağıdına bebeğin soyadını yazmak çok mantıklı, isme teslimbenim iki soyadım var, oğlumda sadece benim soyadımı yazmışlardı bilek bantına o geldi aklıma eşim benim de katkım var ama diye takılmıştı bana

Gözünüz aydın canım

Hepimiz akademik olarak iyi yerlere gelmiş insanlarız ama nedense benim ailemin tamamı da bu düşüncede . Bende aşmış olacağım bu sayede:)
Inşallah. Çok motive oldum boşuna ağlamışım diyorum su an bile

Ankara ortadoğu hastanesi. Şimdilik bi engel yok dediler bakalım haftaya gidince netlesecek:)

Vitamin olarak ne kullanıyordun canım bende regenesis max kullanıyorum doğuma kadar kullanıcaz mı merak ediyordum. Hatta doğumdan sonra 3 ay daha kullanmayı tavsiye edenlerde varmış
Ben de ondan kullanıyorum dr um emzirme süresince kullan dedi. Hatta diğer ilaçlar için de dedi. Velbon ve ferrosanol

Yani ailenden etkilemmişsindir illa ki sen de haklısın.Çünkü annem bana doğumda çok çektim bence sezaryen ol dedi teyzem de iki kere sezaryen olunca ben de etkilenip sezaryene karar verdim

Tam anlamiyla regl agrisi yasiyorum bu gece..karnimin alt bolgesinde..20 sn 30 sn...1 saattir boyle..internetten baktim yalanci sanci tarifine uyuyo tamamen
Nasıl oldun canım bugün ben de ara ara yaşadım ama hafifti sanırım hazırlıklar başlıyor kasılmam çok fazla oluyor taş gibi sertleşiyorum ama o da hareketlerinden farkındayım mg bırakınca 2-3 gündür arttı iyice

ayni benim eşimde aynısını diyor her seferinde daha ne bekliyon diyede soruyor cvp yok bende bilmiyorum ne bekledigimi benimde hersey hazir sadece yerlesecek insallah fırsat bulursam yarin bende yapayim

Önceki kontrolde 2450 idi, bu hafta 2650 falan olması gerekirken 2950 olmuş. Ben de ciddi bel ağrısı çekiyorum ve yürüyüş artık işkenceye döndü. Mola vermeden parkuru bitiremiyorum
Bir haftada 500 grm mi almis masallah canim cok cok iyi normalde bu haftalarda 300 -350 grm falan alıyor bebisler iyi beslenmisin sen ben artik 15 dk zor yürüyorum belimin ve kasik agrimdan sana normal dogummu dedi peki canim

Alalhim bndee oleyim ya bebeginki hazir kendim icinde sadece cantama koyucam oda canta bazanin altinda bi tuurlu esime diyemedm cikartlm diye Bnde yarina insllah
Yarın hepimiz hazirlayalimda kurtulalim kızlar heran hersey olabilir durumdayız kafamız rahat olur kocalarımızın da

Bu gece sabah olur mu . birkac saattir karnimin agrisi gecmiyor. Duzenli birsey yok ama gecmeyen bir agrim var.Karnim cok sert.Bebek hareketleri fazlaca iyi..
Canim bende öyleyim vajina ağrısı var benimde ve bebeğim hic durmuyor cok hareketli ruyamdada dogum senaryolari gördüm hadi uyu uyuyabilirsen

Tam anlamiyla regl agrisi yasiyorum bu gece..karnimin alt bolgesinde..20 sn 30 sn...1 saattir boyle..internetten baktim yalanci sanci tarifine uyuyo tamamen
Canim bellide olmaz günün yakın seninde şuan durumun nasil gectimi ağrıların bizede haber ver insallah

Bu gece herkes uyuyormu kimsecikler yok mu mide yangınıyla uyandim sogul süt ictim şuan kızım tekmelerle saldırıyor cok hareketli ve bütün uykum kaçtı uyuyamiyorum ne olcak bu halimiz

canim bbebek icin baddaniye olarak ne koydun bnim iki tane baddaniyesi var bi tane o kalim kislik olanlar bi tanede findik baddaniye diye geciyor onu koyuyum diyorm

Benim bulunduğum memleket sıcak olduğundan sadece 2 penye battaniye bir müslin örtü koydum ben.
İskenderundayız 43 derece burası

Bu gece herkes uyuyormu kimsecikler yok mu mide yangınıyla uyandim sogul süt ictim şuan kızım tekmelerle saldırıyor cok hareketli ve bütün uykum kaçtı uyuyamiyorum ne olcak bu halimiz
Mide yanmasından afedersiniz geyire geyire bi hal olduk sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…