Evet tatlım 3 cü.Abi pek oralı ddeğilde kızım çok heyecenlı bebek alışverişinin çoğunu o yaptı çikolatasını bile o seçti yani inşallah doğduğundada bu heves kalırda biraz dinlenirim.
Boya kiloya gelince artık yanılsa bile 300 gr falan yanılır diye düşünüyorum bende 50 cm ide geçiçeği kesin gibi artık aldığım newbornlar hiç giyilmeden kalkacak heralde bide diğer çocuklarım küçüktü bundada kullanırım diye 90 lı 0 beden bez aldım o da kalır heralde
Ayy sen diyince aklıma geldi bizimkide salı günü 50cm çıktı boyu doktor uzun olacak dedi ama kıyafetler aklıma gelmedi doğuma kadar kaç olur acaba ebebekten aldığım hastaneye koyduğum bodyler 50cmdi olmaz mi yinede çocuğum oralarda bodysiz kalmasın
Vajinal doğum sezeryan doğum kıyaslaması bitti şimdide benim makyaj malzemem olay olmuş
Gerçekten son haftalara doğru forum değişik bir hal almaya başladı. Bu sosyal mecra herkesin her aklından geçeni pat diye söylediği ve söyleme tarzını yatsıtamadığı bir ortam olmuş
Ben fikir olsun diye yazdım sana uyan bana uymaz koymazsın olur biter
Buradaki herkes 9 aylık hamile
Valla ilk doğumda ameliyathaneye makyajlı gittim . Bakıyorum iyi ki de öyle yapmışım ne güzel çıkmış fotolar. Zaten sezaryen sonrası odaya gelince de bozulmamış hiç. Yüzümü yıkadıktan ve anestezi etkisi geçtikten sonra çok ağrım vardı. Ne makyaj ne birşey düşünemedim. Sezaryen olacaklar bence ameliyathaneye öyle gitsin. Sonrası belli olmayabiliyor.
Senin söyleyeceklerine şöyle bir ekleme yapayım. “ Herkesin doğrusu en doğru, herkesim lafı bir hikmet. Şuradan şeylerden konuşalım. İş mi yani birbirimizi yemek.”
Ayy sen diyince aklıma geldi bizimkide salı günü 50cm çıktı boyu doktor uzun olacak dedi ama kıyafetler aklıma gelmedi doğuma kadar kaç olur acaba ebebekten aldığım hastaneye koyduğum bodyler 50cmdi olmaz mi yinede çocuğum oralarda bodysiz kalmasın
Yedek bi ilk takım da yap sen yine çantana, 0-3 aylık bedeni olanlar daha uzun oluyor ama benimki 52 cm 3.650 ile newborn giyinmişti. Tecrübesi olanalr yazsın bence bana olur gibi geliyor hatta 0-3 aylar tam oturmuyor bunu konuşmuştuk daha önce. En temizi yedek almak yanına
Bu gecede kimse doğum yapmadı mı acaba AAysira46
gibi o günleri sayıyor bende doğumları takip ediyorum her doğum haberi gelince daha çok heyecanlanıyorum
Günaydın.Yatak batıyomuş demekki odada uyayamayınca salona geldim nasıl sığdığımı bilmiyorum ama ikili koltukta süklüm büklüm son 1 ayın en güzel uykusunu uyudum AAysira46
niye hazırlamıyosun çantayı ben sana söyliyim daha doğurmak istemiyosun çünkü sanki hazır olursa doğumda olur gibi pisikolojik erteliyosun
Bende bilmiyorum canim niye hazırlamıyorum hersey alındı yikandi ütülendi cantaya koyulmayi bekliyor azıcık uyudum bu gece ondada ruyamda dogumuma 20 gün kaldigini soylediler rüyayı hatirlamiyorum ama 20 günü net hatirliyorum cocugumun odasi halen gelmedi
Banada doktorum surekli uzun bebek diye diye yenidogan almadim olmaz diye insallah ultrasonlar dogru cikarda kızımın kıyafetleri düzgün olur cogunu 0 -3 ay aldim pazartesi kontrolum var ne diyecek bakalim salı gittiginde kilosu ne kadar olmustu canim
Yedek bi ilk takım da yap sen yine çantana, 0-3 aylık bedeni olanlar daha uzun oluyor ama benimki 52 cm 3.650 ile newborn giyinmişti. Tecrübesi olanalr yazsın bence bana olur gibi geliyor hatta 0-3 aylar tam oturmuyor bunu konuşmuştuk daha önce. En temizi yedek almak yanına
Banada doktorum surekli uzun bebek diye diye yenidogan almadim olmaz diye insallah ultrasonlar dogru cikarda kızımın kıyafetleri düzgün olur cogunu 0 -3 ay aldim pazartesi kontrolum var ne diyecek bakalim salı gittiginde kilosu ne kadar olmustu canim
Geçenkilere göre az kilo almıştı bu gidişimde 2800 gr dedi. Sanırım yavaştan haftasıyla uyumlu olmaya başladı bir ara baya öndeydi doktorum sürekli şeker, karbonhidrat uzak dur diyordu bu sefer iyi iyi dedi
AAysira46
cnm bende de bebek ve benim kiyafetler hazirdi valiz salonda açık sekilde 32. Haftadan beri duruyor aklima başka birşeyler geldikçe buradan okuyup sizlerin tavsiyesyi olanlari ekliyorum.Bu sabahta esime pijama terlik falan koydum sadece sarj aletleri kaldı. ŞUAN doğum olsa 5 dk da kapatacak haldeyim beni çok rahatlatti bu durum.Aklında olacağına hazırda olsun acil bir durumda eve gelip anne baba yada konu komşu alabilir olması önemli.
Bir haftada 500 grm mi almis masallah canim cok cok iyi normalde bu haftalarda 300 -350 grm falan alıyor bebisler iyi beslenmisin sen ben artik 15 dk zor yürüyorum belimin ve kasik agrimdan sana normal dogummu dedi peki canim
bu iş benimde kafamı kurcalıyor, boyu kilosu fazla olacak dedi dr. ben de hem yeni doğan, hem 1-3 ay hem de 3-6 ay aldım ama hastanede nasıl olacak hiç bilmiyorum.hemşirelere garanti olsun diye 1-3 ay olanı mı versek
ben almadım yaa , çok gerekirse iki tane penye battaniye ile çıkarırım ki puseti olacak üzerini de örttün mü tamam çok kış yok daha havalar hafif serinledi
Kizlar benim kizim 52 cm dogdu ve hastane cikisimiz bile buyuk geldi siz 50 cm bady olmaz diosunuz da kafasindan ayak ucuna boyu 50 cm olsa bady omuzlardan popoya dogru olacak yani nie kafasinida badye sokcak gbi yada ayak ucuna gelcek gibi hesapliyosunuz tulum icinde aynisi gecerli kafayi omuza kadr olan yeri olcuye katmamaniz gerekiyor 0 3 ay aldiginz ger urun cok buyuk gelecek ilk haftalarda 3 kilo 52 cm kizim resmen icinde kayboldu
bitirdiniz mi temizliği gözümde o kadar büyüyor ki kocayı çalıştırayım bugün biraz uykumu da alamadım diyorum ki eşime kızın odasından başlayalım motivasyon olsun ufak tefek ince işleri 3-4 gündür yapıyorum da büyükler de bugün yarın biter inşallah
Yok ya dün yarısı bitti kalanı da bugün bitecek inşallah..
Aman çabuk bitirin vallah kaldıkça gözde büyüyor sen hele hemen bitir 37. Haftadasın ben o haftaya doğurmasam iyidir
Ben ilk doğumumda yaştanmı, doğumdanmı anlamadım makyaj yapmadım ama öyle bir güzellik gelmişti ki üstüme ben bile şaşırdım yüzüme birşey sürmediğim halde sanki allık sürmüşüm gibi duruyordu
En sonunda da çok pis nazara geldim hemde en çok ta eşim nazar etti
Çoğu kisi oyle yapıyormuş hatta fenomen bi kadin vardi, aklima geldikce suruyorum demisti hic catlagi olmamisti akliniza geliyosa surmek bencede sabah aksam surun ne guzel benim hic aklima gelmiyor geldiğinde de useniyorum yanlardan basladi catlamaya karnima dogru