2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Vajinal doğum sezeryan doğum kıyaslaması bitti şimdide benim makyaj malzemem olay olmuş
Gerçekten son haftalara doğru forum değişik bir hal almaya başladı. Bu sosyal mecra herkesin her aklından geçeni pat diye söylediği ve söyleme tarzını yatsıtamadığı bir ortam olmuş
Ben fikir olsun diye yazdım sana uyan bana uymaz koymazsın olur biter
Buradaki herkes 9 aylık hamile

Neyse hepimize hayırlı doğumlar dilerim.

Bence aşırı mantıklı makyaj malzemesi . Bende duzlestiri yada maşa da koyucam mesela . Çekimden önce şöyle bi düzeltsinler:)

ben makyajsız çekilirim saçlarım dağınık olmasın diye maşa yapar giderim yeter
Ben ilk doğumumda yaştanmı, doğumdanmı anlamadım makyaj yapmadım ama öyle bir güzellik gelmişti ki üstüme ben bile şaşırdım yüzüme birşey sürmediğim halde sanki allık sürmüşüm gibi duruyordu
En sonunda da çok pis nazara geldim hemde en çok ta eşim nazar etti

Sakın bunu dert ettim deme vallahi gülerim
Ben bilsemki akmayacak makyaj yapıp gitmeyi düşündüm seninki daha masum bence

Bu gece herkes uyuyormu kimsecikler yok mu mide yangınıyla uyandim sogul süt ictim şuan kızım tekmelerle saldırıyor cok hareketli ve bütün uykum kaçtı uyuyamiyorum ne olcak bu halimiz
Ben uyuyamadım hatta o saatte ayaktaydım buraya girmeye bile takatim yoktu düşün

Kızlar 27 eylüle sezeryan günü verdi . Çatım müsait değilmiş . Çok ağladım ama yapacak bir şey yok . Yaratılış itibariyle böyleymis
niye ağlıyorsun canım hakkında hayırlısı buymuş demekki, şöyle düşün son ana kadar normal mi olacak sezeryan mı olacak derdi yok kafan rahat gününü bekleyeceksin ne güzel
Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla büyütün canım

Günaydın.Yatak batıyomuş demekki odada uyayamayınca salona geldim nasıl sığdığımı bilmiyorum ama ikili koltukta süklüm büklüm son 1 ayın en güzel uykusunu uyudum
A Aysira46 niye hazırlamıyosun çantayı ben sana söyliyim daha doğurmak istemiyosun çünkü sanki hazır olursa doğumda olur gibi pisikolojik erteliyosun

bitirdiniz mi temizliği gözümde o kadar büyüyor ki kocayı çalıştırayım bugün biraz uykumu da alamadım diyorum ki eşime kızın odasından başlayalım motivasyon olsun ufak tefek ince işleri 3-4 gündür yapıyorum da büyükler de bugün yarın biter inşallah

Evet tatlım 3 cü.Abi pek oralı ddeğilde kızım çok heyecenlı bebek alışverişinin çoğunu o yaptı çikolatasını bile o seçti yani inşallah doğduğundada bu heves kalırda biraz dinlenirim.
Boya kiloya gelince artık yanılsa bile 300 gr falan yanılır diye düşünüyorum bende 50 cm ide geçiçeği kesin gibi artık aldığım newbornlar hiç giyilmeden kalkacak heralde bide diğer çocuklarım küçüktü bundada kullanırım diye 90 lı 0 beden bez aldım o da kalır heralde

Çocuklara en kaliteli yatak falan alırsın da onlar iki büklüm yatmayı severler ya öyle olduk valla

Tam anlamiyla regl agrisi yasiyorum bu gece..karnimin alt bolgesinde..20 sn 30 sn...1 saattir boyle..internetten baktim yalanci sanci tarifine uyuyo tamamen
Sıklığı da önemli eğer düzenli sıklıkla geliyorsa yalancı olmayabilir. Haftan da gelmiş dikkatli ol bence.

Canim bellide olmaz günün yakın seninde şuan durumun nasil gectimi ağrıların bizede haber ver insallah
Suan bisey yok ama gece o sekilde devam etti hep kizlar...sanirim gercek sanciya hazirliklar basliyo,oyle tahmin ediyorum..duzenliydi aslinda ama devam etmedi,2 saat surdu bitti

Sıklığı da önemli eğer düzenli sıklıkla geliyorsa yalancı olmayabilir. Haftan da gelmiş dikkatli ol bence.
[
yazmamistim ama bende yaziyim madem,benimde makyaj cantam hazir bavula koydum Kendimi iyi hissedersem yaparım,öyle bi şansım olmazsa kalır çantada..bi rimel bi göz kalemi hafif bi allık sürmenin kimseye zararı olmaz

Yaa çok tatlı bu ablalar okula da gidiş geliş yok ya e arkadaşlarla çıkıcam ben de yok malum, bütün sosyal enerjisini bebişe aktarır inş siz kendinize yetersiniz gibi büyüklerden gelecek olan var mı? Newborn lar hediye olacak herhalde senin ama bence yine de olabilir benim oğlan 3.650 doğmuştu newborn giymişti bir hf-10 gün giyer belki yine. 0 beden Bezler de tam gece pedi olur ufak gelirse, kenarlardan kesip kullanırsın yoğun günlerinde

Yeni denk geldim YouTube da hastane çantası videolarının bikaçına denk geldim hep makyaj malzemesi var koymayan yok gibi bende kendi çantama en azından yüzüm renklensin diye bikaç bişey koymayı düşünüyorum annem ve eşim gelecek annem bikaç fotoğrafımızı çeker hatıra kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…