Ben alcaktim sonra baktim pusete yeterince yuksek, gerek yok diye almadim. Bence kendi pusetinizin yuksekligine gore karar verin. Ben bebek icine gomulmesin diye alacaktim zararli dendigini bilmiyordumkızlar puset minderi aldınız mı? ben çok kararsız kaldım. bazıları omurgasını destekler diyor, bazıları omurgasına zarar verir diyor.
Daha önce neden o kadar sık çağırmış ki? Ben daha nst'ye bile girmedim. Bir risk görmemiş demek ki, takılma :)3 haftadır her hafta gidiyordum bu seferde tedirgin oldum sancım olur hissetmem falan sonrada bişey kalmıyor zaten
Ben aldim onu pusete koyup oyle goturcem yoksa valizde yer falan kalmadiAbarttım mı ki valizde yer kalmadı artıkpeluş battaniye koy dediler o da çok yer kaplıyor ya aldınız mı kalın battaniye
Ben de her gün duştan sonra sürüyorum yoksa ben de unuturum. Bir de şimdi işte gerginlik, kaşıntı, acıma hissettikçe zeytinyağı sürmeye başladım. Çatlaklar genetik diyorlar da işte günah benden gitsin :) En azından o anlık rahatsızlığımı gideriyor.geliyosa surmek bencede sabah aksam surun ne guzel benim hic aklima gelmiyor geldiğinde de useniyor
Insallah ise yarar yaptiklarimiz surduklerimizBen de her gün duştan sonra sürüyorum yoksa ben de unuturum. Bir de şimdi işte gerginlik, kaşıntı, acıma hissettikçe zeytinyağı sürmeye başladım. Çatlaklar genetik diyorlar da işte günah benden gitsin :) En azından o anlık rahatsızlığımı gideriyor.
Annem vefat etti kayınvalideminde kendi bakıma muhtaç zaten bendeydi normalde görümceme gönderdim.Yaa çok tatlı bu ablalarokula da gidiş geliş yok ya e arkadaşlarla çıkıcam ben de yok malum, bütün sosyal enerjisini bebişe aktarır inş siz kendinize yetersiniz gibi büyüklerden gelecek olan var mı? Newborn lar hediye olacak herhalde senin ama bence yine de olabilir benim oğlan 3.650 doğmuştu newborn giymişti bir hf-10 gün giyer belki yine. 0 beden Bezler de tam gece pedi olur ufak gelirse, kenarlardan kesip kullanırsın yoğun günlerinde
Canım genelde yazın daha çok kullanılıyo ama 1 tane bile olsa gerçekten çok kullanışlı.tülbent bezi gibi bişiy kundak yapıyorum pusetine örtüyorum terlemesin diye sırtına koyuyorum banyo havlusunun içine ilk onu seriyorum çok güzel emiyo çünkü.Arkadaşlar bu müslin örtü bebeğe şart mı şimdiye kadar koymayan görmedim de ben almadım alsam mı? Nedir bu müslin örtünün hikmeti?
Sorduğuma üzüldüm şimdi başın sağolsun canımAnnem vefat etti kayınvalideminde kendi bakıma muhtaç zaten bendeydi normalde görümceme gönderdim.
5 tane 0 ay takım almıştım 50 cm belki ilk hafta dediğin gibi giyer eciş bücüş oluyolar ya ama çantadan çıkardım onları 0-1 aylar 56 cm 4 takım onlardan koydum .
Dün kuzenimle konuştum 25 haftalık hamileymiş yanlış yazmıyorsam ITP diye bi kan hastalığı var ayda 1 ilik veriyolar falan bu haftaya kadar kimseye söylememiş düşer falan diye doktor 32 ye kadar dayan yeter demiş yani onun bebek inşaallah sağlıkla gelsinde bezlerin kıyafetlerin yeri var şimdiden.
Hayırlı olsun evet gün belli olunca heyecan artıyo, baya da az kalmışHastanedeyim
Sezaryan günü aldık 5 ekim sabah 10 da
Çok heyecanlandım tarih belirlenince
Ortalama 3500 gr doğar dedi doktor
Şuan 3150 olmuş elleri yumuk yumuktu
Kafa aşağıda ama kafası önden gidiyormuş 2 hafta önde dedi kafama taktım inş önemli bir şey yoktur
Eşim şimdi oda işini halletmeye gitti bir tane suit oda var ona rezervasyon yaptırıcak
Bende nst sırası bekliyorum
Ben bir müslin, iki penye koydum hast çantasına, bir tane de örgü alıcam yanıma ama onu pusetin içinde bırakıcam lazım olursa arabadan getiririzAbarttım mı ki valizde yer kalmadı artıkpeluş battaniye koy dediler o da çok yer kaplıyor ya aldınız mı kalın battaniye
Ben hastanedeyken dövüş şüpheli 2 kadın Doğum yaptı zeynep kamilde Doğum yaptılar ama daha sonrası için başka hastaneye sevk ettiler Doğum olduktan sonra bebek ile başka hastaneye geçiş yapıldıBenmkide cok net konusmadı hastaneler almıyor covidli olunca sehir hastanesi alıyor heralde dedi bende sehir hastanesi dışındaki hastanelere gelirim demişti zaten özeller almıyorsa tek secenek sehir hastanesiyse ne anladım. Bu işten benm doktorumda geçiştirdi sanırım ZTen Bi daha hamile olursam gitmicem ben hiç sevmem böle yuvarlamaları nrt olacaksın kardesim bana neyse ne öle bsy olursa dogum parasını da iade edeceksin hersey ticarete dökülmüş ya sağlık bile.
Ne zaman doğduEvet canım evimze geldikiyiyiz çok şükür uykusuz geceler başladı karın doyurma alt alma gaz çıkarma çamaşır ütü ile günleri devirmeye başladık çok şükür
Walla bence çok doğru bir hatırlatma yaptın, unutulabilir yada sanki önemli değilmiş gibi gelebilir ama gerçekten makyaj malzemeleri çok önemli. Kişinin doğumdan sonra aynaya baktığında bile daha iyi hissetmesini sağladığını düşünüyorumVajinal doğum sezeryan doğum kıyaslaması bitti şimdide benim makyaj malzemem olay olmuş
Gerçekten son haftalara doğru forum değişik bir hal almaya başladı. Bu sosyal mecra herkesin her aklından geçeni pat diye söylediği ve söyleme tarzını yatsıtamadığı bir ortam olmuş
Ben fikir olsun diye yazdım sana uyan bana uymaz koymazsın olur biter
Buradaki herkes 9 aylık hamile
Neyse hepimize hayırlı doğumlar dilerim.
Benim de bebişin kafa inde 9.6 cm şu an hatta. Merak etme normal önemli bir detay değil o.Hastanedeyim
Kafa aşağıda ama kafası önden gidiyormuş 2 hafta önde dedi kafama taktım inş önemli bir şey yoktur
Eşim şimdi oda işini halletmeye gitti bir tane suit oda var ona rezervasyon yaptırıcak
Iyi Şükür Canim Önde gidincede korkuyoruz geride kalıncada sag salim dogsalardi hayirlisiylaGeçenkilere göre az kilo almıştı bu gidişimde 2800 gr dedi. Sanırım yavaştan haftasıyla uyumlu olmaya başladı bir ara baya öndeydi doktorum sürekli şeker, karbonhidrat uzak dur diyordu bu sefer iyi iyi dedi
Haklısın canim bende hazirlayim insallah bugün hazir beklesin hatta eşime arabaya indir diyorum arabada dursunA Aysira46 cnm bende de bebek ve benim kiyafetler hazirdi valiz salonda açık sekilde 32. Haftadan beri duruyor aklima başka birşeyler geldikçe buradan okuyup sizlerin tavsiyesyi olanlari ekliyorum.Bu sabahta esime pijama terlik falan koydum sadece sarj aletleri kaldı. ŞUAN doğum olsa 5 dk da kapatacak haldeyim beni çok rahatlatti bu durum.Aklında olacağına hazırda olsun acil bir durumda eve gelip anne baba yada konu komşu alabilir olması önemli.
Ortadoğu hastanesinde hangi doktor canım ben de ilk oraya gitmiştimHepimiz akademik olarak iyi yerlere gelmiş insanlarız ama nedense benim ailemin tamamı da bu düşüncede . Bende aşmış olacağım bu sayede:)
Inşallah. Çok motive oldum boşuna ağlamışım diyorum su an bile
Ankara ortadoğu hastanesi. Şimdilik bi engel yok dediler bakalım haftaya gidince netlesecek:)
Hadi hayırlısı canim ne kaldı surda 5 ekime rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah zorunlu sezaryan olacan galiba ayy bide oda mevzu var demi onuda simdiden ayarlasak cok iyi olcakHastanedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?