2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kızlar puset minderi aldınız mı? ben çok kararsız kaldım. bazıları omurgasını destekler diyor, bazıları omurgasına zarar verir diyor.

kızlar puset minderi aldınız mı? ben çok kararsız kaldım. bazıları omurgasını destekler diyor, bazıları omurgasına zarar verir diyor.
Ben alcaktim sonra baktim pusete yeterince yuksek, gerek yok diye almadim. Bence kendi pusetinizin yuksekligine gore karar verin. Ben bebek icine gomulmesin diye alacaktim zararli dendigini bilmiyordum

geliyosa surmek bencede sabah aksam surun ne guzel benim hic aklima gelmiyor geldiğinde de useniyor
Ben de her gün duştan sonra sürüyorum yoksa ben de unuturum. Bir de şimdi işte gerginlik, kaşıntı, acıma hissettikçe zeytinyağı sürmeye başladım. Çatlaklar genetik diyorlar da işte günah benden gitsin :) En azından o anlık rahatsızlığımı gideriyor.

Insallah ise yarar yaptiklarimiz surduklerimiz

Annem vefat etti kayınvalideminde kendi bakıma muhtaç zaten bendeydi normalde görümceme gönderdim.
5 tane 0 ay takım almıştım 50 cm belki ilk hafta dediğin gibi giyer eciş bücüş oluyolar ya ama çantadan çıkardım onları 0-1 aylar 56 cm 4 takım onlardan koydum .
Dün kuzenimle konuştum 25 haftalık hamileymiş yanlış yazmıyorsam ITP diye bi kan hastalığı var ayda 1 ilik veriyolar falan bu haftaya kadar kimseye söylememiş düşer falan diye doktor 32 ye kadar dayan yeter demiş yani onun bebek inşaallah sağlıkla gelsinde bezlerin kıyafetlerin yeri var şimdiden.

Arkadaşlar bu müslin örtü bebeğe şart mı şimdiye kadar koymayan görmedim de ben almadım alsam mı? Nedir bu müslin örtünün hikmeti?
Canım genelde yazın daha çok kullanılıyo ama 1 tane bile olsa gerçekten çok kullanışlı.tülbent bezi gibi bişiy kundak yapıyorum pusetine örtüyorum terlemesin diye sırtına koyuyorum banyo havlusunun içine ilk onu seriyorum çok güzel emiyo çünkü.

Hastanedeyim
Sezaryan günü aldık 5 ekim sabah 10 da
Çok heyecanlandım tarih belirlenince
Ortalama 3500 gr doğar dedi doktor
Şuan 3150 olmuş elleri yumuk yumuktu
Kafa aşağıda ama kafası önden gidiyormuş 2 hafta önde dedi kafama taktım inş önemli bir şey yoktur
Eşim şimdi oda işini halletmeye gitti bir tane suit oda var ona rezervasyon yaptırıcak
Bende nst sırası bekliyorum

Sorduğuma üzüldüm şimdi başın sağolsun canım Kv ye sen mi bakıyodun ne kadar şanslı bir kv imiş valla Allah senden razı olsun Eşin kızın oğlun yeter canım hepsine görev paylaşımı yap:)) Takımların bezlerin gidecek yeri belliymiş Allah sağlıkla kucağına aldırsın onun da.

Hayırlı olsun evet gün belli olunca heyecan artıyo, baya da az kalmış benimkinin de kafa 2 hf önden atmış gidiyo, abinin de önden öndendi hep korkma bişey olmaz yapısı öyledir fizikleri de ona göre oluyo asla takılcak birşey değil boşuna üzülme lütfen Sağlıkla kucağına al inş

Abarttım mı ki valizde yer kalmadı artık peluş battaniye koy dediler o da çok yer kaplıyor ya aldınız mı kalın battaniye
Ben bir müslin, iki penye koydum hast çantasına, bir tane de örgü alıcam yanıma ama onu pusetin içinde bırakıcam lazım olursa arabadan getiririz

Ben hastanedeyken dövüş şüpheli 2 kadın Doğum yaptı zeynep kamilde Doğum yaptılar ama daha sonrası için başka hastaneye sevk ettiler Doğum olduktan sonra bebek ile başka hastaneye geçiş yapıldı

Walla bence çok doğru bir hatırlatma yaptın, unutulabilir yada sanki önemli değilmiş gibi gelebilir ama gerçekten makyaj malzemeleri çok önemli. Kişinin doğumdan sonra aynaya baktığında bile daha iyi hissetmesini sağladığını düşünüyorum ben her gün doğum çantamdan makyaj malzemeleri çıkarıp kullanıp geri koyuyorum ki gece falan acil birşey olur unuturum inşallah zamanında doğum yaparız da fönümü çektirip gidebilirim Oğlumda da fönlü makyajlı doğuma girdim, (iş yerinden acil durumdu) ameliyathaneden çıktığım fotoğraflarımda öyle hoş gözüküyorum ki

Benim de bebişin kafa inde 9.6 cm şu an hatta. Merak etme normal önemli bir detay değil o.

Iyi Şükür Canim Önde gidincede korkuyoruz geride kalıncada sag salim dogsalardi hayirlisiyla

Haklısın canim bende hazirlayim insallah bugün hazir beklesin hatta eşime arabaya indir diyorum arabada dursun

Ortadoğu hastanesinde hangi doktor canım ben de ilk oraya gitmiştim

Hadi hayırlısı canim ne kaldı surda 5 ekime rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah zorunlu sezaryan olacan galiba ayy bide oda mevzu var demi onuda simdiden ayarlasak cok iyi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…