2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kızlar puset minderi aldınız mı? ben çok kararsız kaldım. bazıları omurgasını destekler diyor, bazıları omurgasına zarar verir diyor.
Bana da gerek yok dediler ama yani doğduğunda pusete koyunca bebek iki büklüm oldu falan. Doktor bu duruş onun için daha iyi dese de bana hiç öyle gelmedi. Puset minderi almadım ama alt açmamın minik bir minderi vardı onunla destek yaptım hep.

kızlar puset minderi aldınız mı? ben çok kararsız kaldım. bazıları omurgasını destekler diyor, bazıları omurgasına zarar verir diyor.
Ben almadım herhangi bir şeyle desteklemeyi de düşünmedim henüz. Alırken iç kısmına da dikkat ettim bir de yenidoğan uyumlu sonuçta ona göre üretmişlerdir diye düşünüyorum
Ama bazı modeller/markalar değişiklik gösteriyor belki ince bir battaniye serilebilir içimize sinmezse

Arkadaşlar ilk doğumum sonrası aşırı bağışıklık sıkıntısı yaşamıştım. O zamana kadar hiç hasta olduğumu bilmeyen ben doğum sonrası hastalıklardan bir türlü kurtulamadım ki bu nerdeyse 2 yılı yani emzirme döneminin sonunu buldu.
Bu yüzden doğum sonrası bağışıklık güçlendirmek için birşeyler yapmak lazım. Tam da şu salgın döneminde önemli. Takviyeler vs sizin yöntemleriniz neler?
Lohusalık depresyonunu önlemesi açısından omega3 takviyesi çok önemliymiş onu biliyorum mesela.

Canım bana mı diyorsun yoksa başkasına mı anlamadım?Ben o halde makyaj yapabiliyorsan helal olsun demek ki kendini iyi hissetceksin anlamında iyi niyetle söyledim çünkü ben o kadar korkuyorum ki aklıma gelmemişti.Sanırım fazla alıngansın tabi eğer bana söylediysen belki başkası bir şey söylemiş ona söylemişsindir bilmiyorum.Böyle gergin bir duruma getirceğini düşünseydim inan söylemezdim.

Bizimde 5 Ekim gibi olabilir diye konuştuk dün kontrolde..10 Ekim istiyordum ama ortası olsum dedik..Günü belli olunca heyecanlanıyor insan kafasına takma canım benim oğlanda buyuk gidiyordu kafası olcumlerde simdi zehir gibi zekası koca.kafalar zeki oluyo merak.etme.yani

Sakın bunu dert ettim deme vallahi gülerim
Ben bilsemki akmayacak makyaj yapıp gitmeyi düşündüm seninki daha masum bence
Ben kendimi biliyorum kesin ağlayacağım sulu gözlüyüm makyajla gitsem ağzım yüzüm kayar rezil olurum

ben de arı sütü ve polen aldım, hamilelik öncesi polen kullanıyordum ama gebelikte net bir şey öğrenemeyince bıraktım. Doğum sonrası hemen başlayacağım inşallah

Ben kendimi biliyorum kesin ağlayacağım sulu gözlüyüm makyajla gitsem ağzım yüzüm kayar rezil olurum
Bende kesinlikle ameliyata makyajla girmem çünkü eminim ağlamaktan maymuna dönerim
Ben daha hastaneye giderken ağlarım arkamda abi var onu bırakacağım, 50 senaryo kurarım kafamda acaba bana birşey olurmu? bana birşey olsa çocuklarım ne olur? kimse onlara benim gibi bakamaz üvey anne döver zati sulu gözlüyüm bunları kurup kurup ağlarım

ben de arı sütü ve polen aldım, hamilelik öncesi polen kullanıyordum ama gebelikte net bir şey öğrenemeyince bıraktım. Doğum sonrası hemen başlayacağım inşallah
Eşimde polen almış bende hamileyim diye içmedim dolaba koydum bağışıklığa iyimi acaba
Çam balı ile karıştırıp yemeyi tavsiye etmiş satıcı..

Abarttım mı ki valizde yer kalmadı artık peluş battaniye koy dediler o da çok yer kaplıyor ya aldınız mı kalın battaniye
Ben peluş koydum bi de normal de koydumgaranti olsun

kizlar bizim evde klasik tuvalet var sezeryandan sonra zorlanir miyim sizce
Hastanedeyken rahat edersin ama klasikte biraz zorlanırsın illa vardır ama bir çözümü
Bende kesinlikle ameliyata makyajla girmem çünkü eminim ağlamaktan maymuna dönerim
Ben de anesteziyi verdikleri an başlarım o zaman başlamasam bebeği görünce başlarım o aglar ben ağlarım kesinnnsonrasında da ağrım çok olur mu bilmiyorumgün yaklaştıkca korkuyor insan

Ben de ya niye öyle düşünüyorsam ya kanamam durmazsa bana bir şey olursa kızım annesiz kalırsa yok eşim ne zaman evlenir bari kız konuşmaya başlayınca derdini anlatabilince evlensin kızım anneannesiyle bağlantısını koparmasın falan filandiğer ihtimal de bebeğim üzerine ama düşünmek bile istemiyorum her şey güzel olacak diyorum dua ediyorum.Allah inşallah hepimize kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin

Eşimde polen almış bende hamileyim diye içmedim dolaba koydum bağışıklığa iyimi acaba
Çam balı ile karıştırıp yemeyi tavsiye etmiş satıcı..

ben bir süredir kullanıyordum hamilelik öncesi, memnunum. 1 kaşık bal içine 1,5 kaşık polen ve yarım limon suyu ile yapıyordum. arı sütünü ilk kez aldım ama hiç fikrim yok şu an.

Ben eğriçayır ın arısütlü balını tüketiyorum, balık yağı mutlaka kullanıyorum, her gün çift yumurta bide 20 ye yakın zeytin yiyorum ve yemekleri zeytinyağıyla pişiriyorum ve hep bolca soğan sarımsakla. Et, sebze bakliyat döngülü olarak yapmaya çalışıyorum haftalık. Bide hergün iki üç çorba kaşıpı kuşburnu pekmezi demir hapıyla ve maden suyu. Organik sirkelerim var babaöcovidli arkadaşım içiyomuş dr da onaylamış

Yarım yolladım msj ı, babam yapmıştı sirkeleri, covidli arkadaşımı dr onayladığı için içmesini suyla seyreltip ben de içmeye karar verdim yada salatalara eklicem mutlaka bundan sonra bayadır ara vermiştim

Hastaneye giderken iyi, ben onlara çoktan başladım kurup kurup ağlamalara bir balık burcu olaraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…