2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sebebini de diyorlar da inanan olur aklında kalır diye yazmadım ülkemiz batıl inanç konusunda çok zengin bir yer

Bizimki yeterli hale geldi de ne oldu şaka bi yana biz bu gidişle sizi bekleriz zaten sorun yok
Bu oğlanlar niye böyle keyifci çıktı ya.
Bizim ufaklık da geçen hafta 3400 gram idi ben çok geciksin istemiyorum doğum o yüzden. Bir de erken doğum riskim vardı, ama şimdi tık yok.
Ama sende açılma vardı en azından bende o da yok.
Özel bir şey yapıyor musun doğumu yaklaştırmak için?

Gözün aydın canım, çok şükür kavusmussunuz, darısı başımıza

Arkadaşlar bu duygu bende mi var bilmem ama doktor sezeryan tarihini söylediğinden beri bayağı heyecan yapmaya başladım şimdi say say günler geçmez ☺
Evet canım bende de öyle oldu, gün saat sayacagim neredeyse Sanki hiç gelmeyecek gibi geliyordu tarih belli olana kadar

Ben de öyle düşünüyorum, ilk anını her anını görsün. Zaten şimdiye kadar moda giremedi bir türlü. Hastanede gecirecegimiz iki gün çok iyi bir fırsat olacak gibi geliyor

Yarın 7.30 canım inşallah
Hadi hayırlı haberlerle gel, sağlıkla kavuşun inşallah

Geçmiş olsun canım, ikiniz de iyisiniz , sağlıkla kavustunuz ya gerisi teferruat

Allah’ın izniyle az kaldı benim Şafak 9 Rabbim hepimize sağlık sıhhat nasip etsin
Sat aynı ama benden önce kavusacaksin

Bizim kızlar hep burdalarmis ya ne yapıyorsunuz kızlar bende doğumlar başladı mı diye arada uğrayıp bakıyorum ekim annelerine ekim annelerinden de eylül annesi olanlar olmuş bizden de buraya epey kayacak sanki

En son 2 hafta önce gitmiştim biri 1900 diğeri 2000 gramdı ikiz diye ölçümlerde kayma olabilir salı tekrar randevum var bakalım nasıllar
Çok şükür 2 ser kilo yu bulmuşlar ya canım daha da dururlar inşallah daha büyürler bakımı daha kolay olur biraz daha büyürlerse alıp koymak kolay oluyor biraz ele gelince

Ay işte üç harfliler musallat olur diyorlar sanırım erkeklerden korkuyorlarmış üç harfliler ondan
Pfff musallat olunca (tabi bence cinler insanlara musallat olamaz insanlar daha güçlü yaratılmış varlıklar, psikolojik olarak bişeyler yaşıyo insanlar) erkek kadın dinliyorlar mı onlar

Çok şükür 2 ser kilo yu bulmuşlar ya canım daha da dururlar inşallah daha büyürler bakımı daha kolay olur biraz daha büyürlerse alıp koymak kolay oluyor biraz ele gelince
İnşallah canım oğlum 3500'e yakındı o bile bana küçük geliyordu nasıl tutacağımı bilmiyordum ikizleri nasıl tutacam hiç bilmiyorum..

Pfff musallat olunca (tabi bence cinler insanlara musallat olamaz insanlar daha güçlü yaratılmış varlıklar, psikolojik olarak bişeyler yaşıyo insanlar) erkek kadın dinliyorlar mı onlar
Ay icim bi tuhaf olmaya başladı boş verelim 3 harflileri erkek kadin diye değil de yalnız kalmamak açısından herhangi birinin olması iyi olur hatta psikolojik olarak kiminle iyi hissediyorsa lohusa o olmalı yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…