İlla erkek mi olmalı o kişi Normalde bi kişi yanında olsun çocuk bile olsa kalsın yanında yalnız kalmasın lohusa derler. Onu mantıklı buluyorum ben çünkü lohusa kadın psikolojik olarak güçsüz olabiliyor ondan dolayı o olabilir
Bizde de durum aynı kp mecburen geliyor. Babamın yanına yollicam anneler bi evde babalar bi evde durcak.
İnşAllah bebişlerimiz sağlıkla mutlulukla hayırla gelir de bunlar da hallolur inşallah
Bu oğlanlar niye böyle keyifci çıktı ya.
Bizim ufaklık da geçen hafta 3400 gram idi ben çok geciksin istemiyorum doğum o yüzden. Bir de erken doğum riskim vardı, ama şimdi tık yok.
Ama sende açılma vardı en azından bende o da yok.
Özel bir şey yapıyor musun doğumu yaklaştırmak için?
Selam kızlar dün akşam suyum geldi bizim kız geldi çok şükür sağlıklı, size tavsiyem emzirme için ucu biberon ucu gibi kapaklar var silikon onlardan alın, ben meme ucum çok çıkık diye almamıştım ama lazım oldu çok rahat ettim
benim annem olmadığı için Eşim kaldı iki doğumumda ben yardımdan ziyade başta nasıl başlarsa öyle gidiyo o yüzden eş kalması taraftarıyım ilk kakası ilk kusmuğu ilk ağlaması herşeyine şahit olsun biz zaten bağlıyız bebeklerimize doğunca anlayacaksınız babalar kucaklarına aldıktan sonra bağ kurabiliyo ne kadar erken o kadar iyi.
Ben de öyle düşünüyorum, ilk anını her anını görsün. Zaten şimdiye kadar moda giremedi bir türlü. Hastanede gecirecegimiz iki gün çok iyi bir fırsat olacak gibi geliyor
Ya burası forum forum..Herkes artık bi vazgeçsin şu belgesel tadında sayfa beklentisinden..yeri gelir bilgi paylaşılır yeri gelir kaynana çekiştirilir..ne kadar anlam yüklüyosunuz bazı şeylere..her an her saniye herkes sözlük gibi açıklama mı yapıcak burda... ansiklopedimiyiz biz..stres atıyoruz burda iki laklak yapıyoruz bildiklerimizide paylaşıyoruz bilmediklerimize de bilgim yok diyoruz..benimde hiç ilgimi cekmeyen konular oldugunda gayet sıkılabiliyorum okumadan geciyorum bazi seyleri..kimseyi germiyoruz burda şu muhabbeti yapma diye..kimse de şunu konuşun bunu konuşun demesin yani lütfen
Selam kızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkürler, normal doğum sananlar olmuş malesef suyum geldi ve 12 saat hiç kasılma açılma başlamadı apar topar sezeryane alındım sizlerin daha güzel doğum hikayeleriniz olsun inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin
Bizim kızlar hep burdalarmis ya ne yapıyorsunuz kızlar bende doğumlar başladı mı diye arada uğrayıp bakıyorum ekim annelerine ekim annelerinden de eylül annesi olanlar olmuş bizden de buraya epey kayacak sanki
Çok şükür 2 ser kilo yu bulmuşlar ya canım daha da dururlar inşallah daha büyürler bakımı daha kolay olur biraz daha büyürlerse alıp koymak kolay oluyor biraz ele gelince
Pfff musallat olunca (tabi bence cinler insanlara musallat olamaz insanlar daha güçlü yaratılmış varlıklar, psikolojik olarak bişeyler yaşıyo insanlar) erkek kadın dinliyorlar mı onlar
Çok şükür 2 ser kilo yu bulmuşlar ya canım daha da dururlar inşallah daha büyürler bakımı daha kolay olur biraz daha büyürlerse alıp koymak kolay oluyor biraz ele gelince
Pfff musallat olunca (tabi bence cinler insanlara musallat olamaz insanlar daha güçlü yaratılmış varlıklar, psikolojik olarak bişeyler yaşıyo insanlar) erkek kadın dinliyorlar mı onlar
Ay icim bi tuhaf olmaya başladı boş verelim 3 harflileri erkek kadin diye değil de yalnız kalmamak açısından herhangi birinin olması iyi olur hatta psikolojik olarak kiminle iyi hissediyorsa lohusa o olmalı yanında