2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bir iki gün gelmedim yine sayfalarca okumak zorunda kaldım
Dün temizlik vardı evde. Ben cumartesiye kadını ayarladigimi unutup sabah kahvaltıda toplantı ayarlamistim sonradan dank etti ama iş işten geçti. Kadını eve alıp sen camlardan başla ben 1-2 saate gelicem dedim. Eve ilk defa gelen kadını evde bırakıp çıktık eşimle mecburen. Öğlen geldim annemi de çağırdım , iyi ki cagirmisim annemi çünkü cuma günü de dışarda olunca ayakta duramadim ve uzandım bir köşeye. Kadın da çenesi düşük çıktı mi.. dağınıklığı çok ablam, eşya çok ablam, dağınıklık olmasa şimdiye 3 oda bitmişti ablam bla bla bla... Sistim vallahi gonderecektim ama kalan işi napicaz diye sabrettim. Mutfak yetişmedi geri kalan yerler bitti şükür. Evim toplu ve temiz olsa seni niye çağırayım be kadın diyesim geldi yuttum.

Bugün sabahtan beri sağ gogsumun altında bir yer batıyor, usuttum mu benim zilli bı tarafini mi dayadı oraya bilmiyorum ama nefes aldırmadı bir tek sol yanıma yatınca rahat ettim. E yatınca hava kapalı da olunca bütün gün uyudum bugün

Ben çok düşünüyordum hastanede kim kalacak mevzusunu. Kv kendi zor ayakta duruyor ama hayatta geri durmazdi, annem de evde kalamazdı aklı bende kalırdı. Onlar olunca eşim ister istemez daha mesafeli kalacaktı. Çok şükür ikinize test yapıp alicaz başka kimse girmeyecek dediler benim için de düşünecek birşey kalmadı Kabul acemiyiz ama en güvenli yerdeyiz, beceremedigimizi personelden isteyeceğiz ama iki gün boyunca çekirdek aile başbaşa olacağız

İnşallah canım oğlum 3500'e yakındı o bile bana küçük geliyordu nasıl tutacağımı bilmiyordum ikizleri nasıl tutacam hiç bilmiyorum..
Kardeşimin oğlan 2300 Gr doğdu , kafası yumrugum kadardı, ayy kaşık kadar suratı var diyip durdum Nasıl minik ama nasıl masum güzel mis kokuluydu Bir hafta sonra sağlık ocağına gittiklerinde 2800 olmuştu bile, şimdi 3 haftalık oldu çok çabuk toparladı maasallah. Darısı bize inşallah önce sağlıkla kavusalim da

Sağol canım çıktık gaz sancılarım var onun haricinde iyiyiz ikimizde. Ultrason doğru çıktı 3200 doğdu en son gittiğimizde 3070 idi bir hafta önce
Maşallah canıminşallah bir an önce geçer senin de sancın, gaz için bol bol yürümek lazım galiba

Kizlar su malum konuyu kapatin rica edicem.Lohusa psikolojisi falan tamam da musallat olma muhabbeti yapmayalim. Pls.
Öyle bir şey yok canm kızlar illa söyle de dedi diye söyledim bunu söyleyenler dondurma yeme bebeğin donar da diyorlar ciddiye alınacak insanlar değil öyle bit şey yok tabiki

Allahımmmm şu günü belli olanlara öyle imreniyorum ki Allahım sağlıkla herkesin kucağına almayı nasip etsin. Artık bir an evvel doğurmak istiyorum bende kızımı yanına yatarak uyutuyorum ve oda sağolsun şımardıkça şımarıyor hergece tekmelenmekten gına geldi bu gece nedense çok depresifim yahu.
İstanbula kış hızlı bir giriş yaptı havanın kapalı olmasıda modumuzu çok düşürdü bugün ailecek

Amin canım küçük doğan bebekler daha çabuk büyüyormuş zaten

Anlık durumum midem yaniyor Ve birde hic olmayan diş agrim basladi çürmüs disim Kurcaladm bi parcasi geldi bisey yiyemiyorm ve sizliyorHamilelikte olucak sey mi ilk defa disim aciyo ya
mide konusunda aynıyız gavisgonda fayda etmiyor artık.bide akşam üstü bi sancı bastırdı sırtımda kasıklarımda gazmıdır bebekmidir çözemiyorum.
Dişe hiç girmiyim oda benim üç harflim
adını anmıyorum sıkıntı çıkmasın
2 gün var aramızda.Saydık saydık bitti valla.ilk çocuğu olanlara hele böyle senin gibi 9 sene bekleyenlere çok seviniyorum heyecanınızı içimde hissediyorum.Sağıkla alalımda kucaklarımıza daha çok şafaklar sayarız 40 ı çıktı dişi çıktı sendromu geldi oooo

ay evet ya ole bisey var soyleince duyup geliyor Bndede mide surubu varvise yaramiyor Salatalik yedm sende ye iyi geliyor

Üf böyle şeylerden aşırı korkarım şuan çok huzursuz oldum ağladım aglayacağım keşke böyle şeylerden bahsetmeseniz ne güzel kız söylememişti ne gerek var söyletmeye üstüne gördük falan da demişsiniz gel de at şimdi bunları kafamdan nasıl olacak korona var diye ayrı yatıyordum huzurum gitti

Biz diş ağrısından bahsettik sanırım bize demiyorsun.

Kızlar bebişler büyüycek normal doğuramıycaz diyenlere muhteşem bir motivasyon örneği veriyorum bu akşam aldığım habere göre 5.5 kilo nırmalll dığım yıptı kuzenimizin eşi ivit ivit kapatin ağzınızı bildiğinız nırmıl dıgırmış.ben şok ben iptal oldum vallahi..analar neler doğuruyo be hay maşallah dedim

Evet Senin tarih belli oldu mu?
İnşallah sağlıkla hepimiz bebeklerimize kavuşabiliriz

Yanma her zaman olmuyor bende ama geçen hafta 3 günde 1 şişe gaviscon bitirmiştim gaviscon advance vardı bende o bitti aynısından bulamadım, kaldırmışlar üretimden. Normal gaviscona göre daha etkiliydi advance

Evet sadev ile birlikte iki gün önce kavuşacaksınız ben de peşinizden inşallah siz neyi beklediginizi biliyorsunuz, bende ilk tecrübe herşey havada gelince göreceğiz ancak sağlıkla hayırla gelsin minnaklar

Hey maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…