2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Durum bizde de aynıydı huysuzluk,kapris bunlarla uğraştım malesef. Belli bi zamandan sonra annemde cekindi gitti, kırkım cıksa artık diye dua ediyordum. Bu defa konusulmadı bilmiyorum herhalde gelmeyecekler. Simdiki aklım olsa hiç takmam bosver,dogum sonrası da hamilelik gibi cok özel günler insan ömründe kac kere yasayacak? Rahat da giyin, sözlere kulakları tıka. Küsen küssün, giden gitsin. İşin garip tarafı eşler de ohusa gibi oluyor bi de onlarla ugrasıyor

Büyük ihtimalle öyledir canım bazıları ikincide de çatı muayenesi yapıyor ama çoğu yapmıyor

Olabilir ama ikinci içinde yapanı duydum . Benim ilk

Benim eşim çok panik yaptı annem geldi kaldı benle hastanede, çok yardımı dokundu. Kimle mutlu olacaksan kim sana yardımcı olabilecekse o kalsın canım
Yaa niye panik yaptı ki
Keşke annem gelebilse canım covid testi pozitif çıktı hem de yeni gitti zor gelir artık. Bi de annem yaşlı beli bacakları ağrıyo hastanede duracak hâlde de değilki hiç

Ay benm de midyeci Ahmetten sürekli kokoreç ve midye çekti canım burnumda tüttü resmen ama eşim yedirtmedi hiç doğurunca bir koca kutu midye yiyeceğim inşallah

Benimde ilki normal ama 37. Haftada ultrasonda bebeğin başı çok aşağıda olunca vajinal muayne yaptı bu haftada baktı Perşembe benimde randevum var yine bakar sanırım artık açılma falan varmı diye bakıyorda olabilir

Aynen benimde kayınpeder görümce (bekar) hepsi gelecek küçücük evde
Kadınlar neyse bi iş verirsin de kp olmuyor evde. Alttan ayrı üstten ayrı akıtıyon bi de kp den mi kaçıncan. Ben babamı bile istemem evde. Onu da babamın yanına şutingen olcak inşallah Baba baba takılsınlar.

Eşimin babasının yanında şortlu askılı giyemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…