2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bencede yok

Maşallah ya ne yemiş sorsana ben de yiyim

Korona en azından gerçek korkunda haklısın ama nolursun bundan korkma yok böyle bişey yani inan bende çok üzüleceğim ondan uyuyamayacağım şimdi
Benim eşimde geceleri çalışıyor 40 gün boyunca yanımda kalması mümkün değil böyle şeylere inanırsak psikolojimiz alt üst olacak...

Korona en azından gerçek korkunda haklısın ama nolursun bundan korkma yok böyle bişey yani inan bende çok üzüleceğim ondan uyuyamayacağım şimdi
Yok canım üzülme ben bu konularda çocukluğumdan beri zayıfım nedense.Rengarenk erkekler görse kaçar gördüm diyince kötü oldum o da halüsinasyon gördüğünü söyledi özelden sağ olsun Dua okudum geçti

Son düzenleme:
Ay bilmiyorum ne.yemiş.ama ne.yerse.yesin insan o kadar olmaz yaa..Almanya da bunlar oranin havasındanmı suyundanmı çocuklarda hep iri büyük yaa hormonlu gibiler resmen
Ne bileyim tosun maşallah hiç o kiloda duymamıştım
Benim eşimde geceleri çalışıyor 40 gün boyunca yanımda kalması mümkün değil böyle şeylere inanırsak psikolojimiz alt üst olacak...
Lohusalığa kadar zaman var o zamana kadar bu konuyu unuturuz

Aslında ben eksik yazdım yanlız kalmayın denildi ya, doğru yanlız kalmayın lohusa kadın ateşi çıkmış çocuk gibi oluyor demek istedim ben öyle oldum çok rüya görüyordum çocukken ateşim çıkardı uyku ile uyanıklık arası rüya görürdüm öyle yani gördüğüm rüyada bebeğimi ayak ucumda görüyordum
gece gece korku yaşattım size ah be akılsız başım

Ne bileyim tosun maşallah hiç o kiloda duymamıştım

Lohusalığa kadar zaman var o zamana kadar bu konuyu unuturuz
Unuturuz tabi ne maceralarimiz olacak daha. Eşler , Kaynanalar bir tür daha dondururuz muhabbeti bir seycigimiz kalmaz Mesela ben eşime ne zaman ben hamileyim desem ben de hamileyim diyor. Bugün bir mevzu oldu ben lohusa olucam o zaman dedim ben de lohusa olucam diyor bir de şimdi 1 ay sürer lohusa muhabbetin diyor e dedim lohusalık zaten 40 gün acaba benim adam hastanede 2 günde olayı kavrayabilecek mi, yoksa doktorla konuşup biz 1 hafta kalalım babamız ancak idrak edecek mi desem

Hemen kavrar kucağına alıncabenim de eşim daha 1.yi idrak etmeden şimdiden ikinci üçüncü çocuğun hayalini kurup beni iyice darlıyor.2.yi sen taşırsan olur diyorum keşke öyle bi şansımız olsa ben taşırım valla sana bırakmam diyor

Ben Bi benim eşim sanıyordum
Ben 1 kere aşerdim. Kocam her akşam aşerıyor. Gündüz uyuklamadım hiç eşim her gün 1 saat uyur. Ben ne yiyorsan onu yer. Arada midesi falan bulanır. Biz iyiyiz gene kızlar benim kocamın hamileliği çok zor geçiyor

Hamile değilde doğumdan sonra harbi lohusa oluyor bu erkekler
Bu sefer biz peşin anlaşma yaptık, sakın ha ben doğum yaptıktan sonra üzerime gelme vallahi pis bozuşuruz dedim tamam sen üstüne gelmeyeceğim dönemi söyle bana ben ona göre davranayım diyor onu bile ben hatırlatacağım

Bu erkeklerin her biri bir çeşit ya

Kızlar ya sürekli büyük tuvaletime çıkıyorum ama afedersiniz kabız gibi canım yanıyor basurda yok napcam ben böyle son 1 haftadır böyleyim

Arada ikinci mevzusunu yapmadı değil. Ben de bunu 9 senede bulduk menapoza girmeden gelirse bir tane daha dogururdum diyorum

Allah iyiliğini versin gece gece güldürdün beni.. aynen sabah kek dedi yaptım, akşam gelirken tatlı almış , e kek vardı evde diyorum, unuttum ben onu diyor 9 ay boyunca canı neler istedi neler.. ben kendimden korkuyordum, ülkenin bı ucundaki biseyi ister kesin canım diye ben hicbirsey istemedim
Bakalim lohusaliklari nasıl geçecek

En sonunda uykumada nazar değdirdim mide suyum ağzımda hele sağıma hiç yatamıyorum yattıgım an beter oluyor napcam ya ben gaviscon içtiö olmadı smdi rennie denedim inş uyurum dicem de pek sanmıyorum tam uyuyacağım saatlerde oluuo bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…