2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Banada birisi 40ın çıkana kadar kocan baban yanında illa bir erkek olmak zorunda hatta bir yere kadar gideceklerse ceketini assınlar vs demişti bunun tam tersi bir inanç o da galiba

Korona vs olunca otobüsle yolla kv diyemiyoruz 6saatlik yol dönmez hemen ama eşim ben bit kaç gün sonra söylerim siz kardeşinle gidin diye diyor bakalın

Canım sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin rabbim gözün aydın

Ay benm de midyeci Ahmetten sürekli kokoreç ve midye çekti canım burnumda tüttü resmen ama eşim yedirtmedi hiç doğurunca bir koca kutu midye yiyeceğim inşallah
Bende bende soslu midyesi var ya 50 tane alıp tek başıma kimseye vermeden yicem. Listemin başında gelenlerden biri

Hayırlı olsun canım sağlıkla buyüsun

Olabilir..bende bebeğin kafası aşagı inmeyr başlamış ama kanalda değil dedi

Banada birisi 40ın çıkana kadar kocan baban yanında illa bir erkek olmak zorunda hatta bir yere kadar gideceklerse ceketini assınlar vs demişti bunun tam tersi bir inanç o da galiba
İlla erkek mi olmalı o kişi Normalde bi kişi yanında olsun çocuk bile olsa kalsın yanında yalnız kalmasın lohusa derler. Onu mantıklı buluyorum ben çünkü lohusa kadın psikolojik olarak güçsüz olabiliyor ondan dolayı o olabilir

Korona vs olunca otobüsle yolla kv diyemiyoruz 6saatlik yol dönmez hemen ama eşim ben bit kaç gün sonra söylerim siz kardeşinle gidin diye diyor bakalın
Bizde de durum aynı kp mecburen geliyor. Babamın yanına yollicam anneler bi evde babalar bi evde durcak.
İnşAllah bebişlerimiz sağlıkla mutlulukla hayırla gelir de bunlar da hallolur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…