Bende ilk doğumumu normal yaptım bu ikinci hamileliğim yarın tam 36+0 oluyorum ve doktorum yarın çatı muayenesi için çağırdı hatta neden yaptığını sordum bebek kanala girmişmi ya da rahimde yumuşama var mı yok mu anlamam gerekiyor dedi canım.Bende ilk doğumumu normal yaptım, bu zamana kadar doktor catı muayenesi yapıcam demedi bende sormadım..acaba ilk doğum normal diyemi bu zamana kadar yapmadı diye düşünüyorum..39+0 da gidicem Perşembe yaparmı bilmiyorum
Tr de cidden bunu yapmışlar mı diye düşünürken Almanya yazdın.Ay bilmiyorum ne.yemiş.ama ne.yerse.yesin insan o kadar olmaz yaa..Almanya da bunlar oranin havasındanmı suyundanmı çocuklarda hep iri büyük yaa hormonlu gibiler resmen
Yaaa maşallah maşallah diyelimİyiyim maşallahım var temizlik filan yapıyorum artıksadece koku duygum yok o gelmedi hala virüs en cok burnuma yerleşti heralde 1 haftadır koku moku yok onun dısında iyi benm 4 günüm var eşimin 10 günü var bana testten itibaren 10 gün verdiler ona filyasyon geldiği günden itibaren 14 gün verdiler onun ki daha uzun hasta olan bendim ama onun ki daha uzun oldu garip Bi sekilde ye iç yat kalk bizim hayat böle 1 haftadır eşimde negatif ama hafif belirtiler oluyo arada ağzında aftlar cıkmıs ciğerlerim yanıyo arada diyo ama öle aşırı bsyi yok
Benim ilk doğumda ablam kalmıştı yanımda suni sancı verdikleri gün (bende işlemedi o sancı tabi), ertesi gün tekrar denenecekti sancı uyuyup dinlenmem gerekiyodu o gece ablam bana saatlerce iş yerindeki sorunları falan anlatmaya başladı sus yeterde diyemedim ayıp olur diye işkence gibiydiGünaydın kızlar
Kaç gündür ben de şu refakatçi işini düşünüyorum napcam diye. Annemle kızkardeşim gelecekti normalde istanbuldan ama annemle babam covid oldu. Atlattılar ama korkuyorum artık gelmicekler heralde. Kv ve görümcem var bi de eşim. Eşim ben kalamam dayanamam diyor. Ben de beceremez diye düşünüyorum zaten ama çok da istiyorum yanımda kalmasını. Kv yaprak dökümü' ndeki cevriye hanımdan hallicesürekli bır bır konuşan bişeyi beğenmeyen bi insan Beni çok seviyo ilgilidir ama çok konuşur huyu öyle işte. O psikolojide onu çekeceğimi hiç sanmıyorum. Hamileliğimde de göbeğime bin türlü şey söyleyip moralimi bozdu. Görümcem 24 yaşında bekar. iyidir ama kv ben gelirim diyip görümceyi göndermez diye düşünüyorum. Napcam bilmiyorum eşim diye ısrar etsem pişman olur muyum acaba
Ya benimki de ne kadar şanslısın senin içinde ben taşısam ben hareketlerini hissetsem diyorHemen kavrar kucağına alıncabenim de eşim daha 1.yi idrak etmeden şimdiden ikinci üçüncü çocuğun hayalini kurup beni iyice darlıyor.2.yi sen taşırsan olur diyorum keşke öyle bi şansımız olsa ben taşırım valla sana bırakmam diyor
Su yudumlamayı denedin mi yada soğuk süt, biraz oturur pozisyonda uyumaya çalış bakalım bideEn sonunda uykumada nazar değdirdim mide suyum ağzımda hele sağıma hiç yatamıyorum yattıgım an beter oluyor napcam ya ben gaviscon içtiö olmadı smdi rennie denedim inş uyurum dicem de pek sanmıyorum tam uyuyacağım saatlerde oluuo bu iş
Kafanı yükselt canım ben de uyuyamadım farkettim Ki yastık visko olunca çöküyor daha çok geliyor iki kat Yastık yaptım tek tek tüm yastıkları odaya taşıdım valla ben de nazar ettim kendime ödem yok dedim ayaklar davul oldu dedi ona yastık kaburgama vurmuyor allahtan dedim yattığımdan beri Zor nefes alıyorum kaburga mide güzel çalışıyorEn sonunda uykumada nazar değdirdim mide suyum ağzımda hele sağıma hiç yatamıyorum yattıgım an beter oluyor napcam ya ben gaviscon içtiö olmadı smdi rennie denedim inş uyurum dicem de pek sanmıyorum tam uyuyacağım saatlerde oluuo bu iş
Evet 2 cm var ama devamı gelmiyor malesefBu oğlanlar niye böyle keyifci çıktı ya.
Bizim ufaklık da geçen hafta 3400 gram idi ben çok geciksin istemiyorum doğum o yüzden. Bir de erken doğum riskim vardı, ama şimdi tık yok.
Ama sende açılma vardı en azından bende o da yok.
Özel bir şey yapıyor musun doğumu yaklaştırmak için?
Aynen canım öyle yapıcam bendesen burda takıl uymadı Eylül grubu sana
Benim için uyku hayal gibi artık bu son 4 haftadır ve özellikle bu 40.haftaBende kendime günlük mutlaka tüketeceğim şeyler listesi yapmıştım, tam yatarken yoğurt yemediğimi fark ettim kalkıp yiyeyim derken uykum açıldı gitti
Ay ben de yoğurdu hem öğlen hem akşam yemiş oldum öyle böyle gaz yapmadıBende kendime günlük mutlaka tüketeceğim şeyler listesi yapmıştım, tam yatarken yoğurt yemediğimi fark ettim kalkıp yiyeyim derken uykum açıldı gitti
Eylül annelerine bakayım pembiş doğurmuş mu acaba diyordum buralardasınBenim için uyku hayal gibi artık bu son 4 haftadır ve özellikle bu 40.haftane uyuyabiliyorsun ne oturabiliyorsun hiç bi yer kabul etmiyor artık seni
Ay yok sen doldurmazsın inşallah insan çok strese giriyor böyle gecikirseEylül annelerine bakayım pembiş doğurmuş mu acaba diyordum buralardasın
Bana da hep 40 ı dolduracakmışım gibi geliyor
Şu an çıkmasına hazır değilim ama o hafta gelince de kesin hadi gelsin derim kesin haklısınAy yok sen doldurmazsın inşallah insan çok strese giriyor böyle gecikirse
Yok canım gelmedi sadece sancim vardı gittim geçen hafta işte açıklık var dendi salı günü 40.haftam doluyor 41 hafta oluyorum tekrardan gidicem bakalım ne diyecekŞu an çıkmasına hazır değilim ama o hafta gelince de kesin hadi gelsin derim kesin haklısın
Nişan gelmiş miydi senin
Al benden de o kadar.. gaz gaz gazAy ben de yoğurdu hem öğlen hem akşam yemiş oldum öyle böyle gaz yapmadısanırım laktoz intoleransı var ben de süt de içemiyorum içsem gazdan kıvranıyorum Dr da süt yoğurt olmadan olmaz doğumdan sonra dişler gider kemikler gider dedi kalsiyum yazdı onun yerine doğal alayım diye 2 haftadır zorluyorum kendimi de gaz olayı fena emzirirken nasıl tüketeceğim ben ne olur gazı bana benzemesin diye hergün dua ediyorum
Hamilelikte en çok neyde zorlandın deseler gaz direkt gaz derim
Bütün gün uyudum şimdi uyuyamıyorumKimse uyuyamadı yine anlaşılan
Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallahYok canım gelmedi sadece sancim vardı gittim geçen hafta işte açıklık var dendi salı günü 40.haftam doluyor 41 hafta oluyorum tekrardan gidicem bakalım ne diyecek
Ay inşallah ya ama o gecenin bu vaktinde bile dogmayi düşünmeyip beni tekmelemeye devam ediyorHadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallahBana yarın yani bugün doğuracaksın gibi geliyor ama pek iç sesime de güvenemiyorum ablama bugün yarın derken tutturamadım bir türlü 40 artı küsur da Doğum yaptı iki ikinciydi bir de genelde ikinciler erken gelir derler biz ne dersek diyelim keyifleri ne zaman isterse
İç basur yada makat çatlağıda olabilir.doğurana kadar bize rahat yok.Kızlar ya sürekli büyük tuvaletime çıkıyorum ama afedersiniz kabız gibi canım yanıyor basurda yok napcam ben böyle son 1 haftadır böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?