- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
Benimde şafak 7 :)Şafak 8 olmuş bu arada
Canim senin dogum ne zamana az kaldi sanırım bide bebisin ne kadar oldu normal haftasina yetistimi uyumu temizlik en zoru o bittiyse cantanda hazirsa dogumu beklemek kaliyor artıkBir iki gün gelmedim yine sayfalarca okumak zorunda kaldım
Dün temizlik vardı evde. Ben cumartesiye kadını ayarladigimi unutup sabah kahvaltıda toplantı ayarlamistim sonradan dank etti ama iş işten geçti. Kadını eve alıp sen camlardan başla ben 1-2 saate gelicem dedim. Eve ilk defa gelen kadını evde bırakıp çıktık eşimle mecburen. Öğlen geldim annemi de çağırdım , iyi ki cagirmisim annemi çünkü cuma günü de dışarda olunca ayakta duramadim ve uzandım bir köşeye. Kadın da çenesi düşük çıktı mi.. dağınıklığı çok ablam, eşya çok ablam, dağınıklık olmasa şimdiye 3 oda bitmişti ablam bla bla bla... Sistim vallahi gonderecektim ama kalan işi napicaz diye sabrettim. Mutfak yetişmedi geri kalan yerler bitti şükür. Evim toplu ve temiz olsa seni niye çağırayım be kadın diyesim geldi yuttum.
Bugün sabahtan beri sağ gogsumun altında bir yer batıyor, usuttum mu benim zilli bı tarafini mi dayadı oraya bilmiyorum ama nefes aldırmadı bir tek sol yanıma yatınca rahat ettim. E yatınca hava kapalı da olunca bütün gün uyudum bugün
Ben çok düşünüyordum hastanede kim kalacak mevzusunu. Kv kendi zor ayakta duruyor ama hayatta geri durmazdi, annem de evde kalamazdı aklı bende kalırdı. Onlar olunca eşim ister istemez daha mesafeli kalacaktı. Çok şükür ikinize test yapıp alicaz başka kimse girmeyecek dediler benim için de düşünecek birşey kalmadıKabul acemiyiz ama en güvenli yerdeyiz, beceremedigimizi personelden isteyeceğiz ama iki gün boyunca çekirdek aile başbaşa olacağız
Gecmis olsun canim uğraşmasaydın keske hamilelikte hersey oluyormus maalesef midem hergun yaniyor sabaha kadar bir litre soguk süt iciyorum herhalde annemler kızın saçlı olacak diyorlar bakalim teorileri tutacakmiAnlık durumum midem yaniyorVe birde hic olmayan diş agrim basladi çürmüs disim Kurcaladm bi parcasi geldi bisey yiyemiyorm ve sizliyor Hamilelikte olucak sey mi ilk defa disim aciyo ya
Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin canim ne kalmis şunun şurasındaŞafak 11
Masallah nasil normal dogurmusun dışında nasip büyütmüş o kadar masallah masallah her tarafi yirtilmistir onun yaKızlar bebişler büyüycek normal doğuramıycaz diyenlere muhteşem bir motivasyon örneği veriyorum bu akşam aldığım habere göre 5.5 kilo nırmalll dığım yıptı kuzenimizin eşiivit ivit kapatin ağzınızı bildiğinız nırmıl dıgırmış.ben şok ben iptal oldum vallahi..analar neler doğuruyo be hay maşallah dedim
Bende uyandim uyuyamiyorum midem yanıyor diye süt ictim yanina kuru üzüm fındık buldum gece gece oturdum yiyorum şuan uyku falan yok yarinda kontrolum var1 saat uyudum sonra geri hortladım. Offf ayaklarım yanıyo ya
Varmı artıran safaklar git gide düşüyor daha bizim belli bile değil hepinizi heyecanla bekliyorum kızlarBenimde şafak 7 :)
Canim ben sabahliyorum o mide suyundan saatlerdir ayaktayim bir gecede 1 litre süt iciyorum galiba soguk süt beni rahatlatiyor bide onu dene istersenEn sonunda uykumada nazar değdirdim mide suyum ağzımda hele sağıma hiç yatamıyorum yattıgım an beter oluyor napcam ya ben gaviscon içtiö olmadı smdi rennie denedim inş uyurum dicem de pek sanmıyorum tam uyuyacağım saatlerde oluuo bu iş
Benimde midem agzimda dolaniyorum sabahtan beridir nasil bir yanma anlatamamAyy su iç wc kendi kendimi uyandırıyorum şimdi de belim ağrıyor
Şuan yazdıklarını okuyunca hepsini ayni benim kocam diyorum bütün cümleler ayni hıçkırınca bebis nerdeyse aglayacak benim koca o nasil dayansin minicik annesi diyor tekme atınca bilerek yapmiyor annesi kızma kızıma diyor biraz daha sabret kızım simdi cok küçüksün doktor amcalar seni büyüyünce cikaracaklar diyor kızımı sevmiyon hic konusmuyon diyede banq kızıyor daha ahhh bu kocalarYa benimki de ne kadar şanslısın senin içinde ben taşısam ben hareketlerini hissetsem diyorbazen sert vurunca refleksif sesim yükseliyor sesinden korkacak o ne yapsın bilerek yapmıyorki diyor dedim şimdiden başlama ne olur
Keşke ben taşısam diyen adama hıçkırığını gösteriyorum üzülüyor yazık ona diyor
Kafası aşağıda ya popo ayak onları gösteriyorum yazıl işkence çekiyor kafa aşağıda diye üzülüyor taşısa 7/24 ağlardı sanırım sıkıldın kızım biliyorum haftayadan itibaren gelebilirsin artık diyor resmen kıskanıyor bende diye
Bende bel fıtığı vardı o yüzden şu an belim resmen kırılıyor kemiğim yanıyormuş gibi şiddetli bi ağrım var kaç saattir uyuyamıyorum bide üstüne kabızlık ağrısı vardı yatakta kasılıp kaldım ağlamak üzereyim artık hayırlısıyla biran önce doğsun istiyorumAyy su iç wc kendi kendimi uyandırıyorum şimdi de belim ağrıyor
Bizi simdiden kabul etmiyor canimBenim için uyku hayal gibi artık bu son 4 haftadır ve özellikle bu 40.haftane uyuyabiliyorsun ne oturabiliyorsun hiç bi yer kabul etmiyor artık seni
Gecmis olsum canim az kaldi az daha sabır rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur oyle düşün bebisin azcik daha büyüsün annesiBende bel fıtığı vardı o yüzden şu an belim resmen kırılıyor kemiğim yanıyormuş gibi şiddetli bi ağrım var kaç saattir uyuyamıyorum bide üstüne kabızlık ağrısı vardı yatakta kasılıp kaldım ağlamak üzereyim artık hayırlısıyla biran önce doğsun istiyorum
Kocamın hamilelik semptomlarını sayıyorum.Ben Bi benim eşim sanıyordum
Ben 1 kere aşerdim. Kocam her akşam aşerıyor. Gündüz uyuklamadım hiç eşim her gün 1 saat uyur. Ben ne yiyorsan onu yer. Arada midesi falan bulanır. Biz iyiyiz gene kızlar benim kocamın hamileliği çok zor geçiyor
Merhametli demek ki... Empati yapabiliyor. Benim kocamda pek olmayan bir özellikYa benimki de ne kadar şanslısın senin içinde ben taşısam ben hareketlerini hissetsem diyorbazen sert vurunca refleksif sesim yükseliyor sesinden korkacak o ne yapsın bilerek yapmıyorki diyor dedim şimdiden başlama ne olur
Keşke ben taşısam diyen adama hıçkırığını gösteriyorum üzülüyor yazık ona diyor
Kafası aşağıda ya popo ayak onları gösteriyorum yazıl işkence çekiyor kafa aşağıda diye üzülüyor taşısa 7/24 ağlardı sanırım sıkıldın kızım biliyorum haftayadan itibaren gelebilirsin artık diyor resmen kıskanıyor bende diye
Benim kocam daMerhametli demek ki... Empati yapabiliyor. Benim kocamda pek olmayan bir özellik
Benimki de sorsan çok iyi bakacak kızına. Ama genelde böyle boş keseden atmaları meşhurdur. Hiç sanmıyorum ki bunda değişik olsun ama inşallah olur ne diyim.Benim kocam daKitapkurdu20 nn anlattıklarını söylüyor ama bir tek kızı için merhametli ve inanılmaz ilgili bana aşkımı nadir diyen adam karnımdaki çocuğa methiyeler döküyor. Hayatım diyorum sesleniyorum baksin diye oyy kızım canım kızım diyor bebekle konuşuyor. Ben de hep sana çok benziyor diyordum ogrendigimizden beri öyle hissediyorum diyordum aralarında bağ oluşsun diye gerçekten de fotoğraflar kanıt gibi kocamın dişi versiyonu şimdi başka birine benzetildiginde çocuk gibi alınıyor insallah sonrası da böyle olur çünkü bu adama çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?