2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim senin dogum ne zamana az kaldi sanırım bide bebisin ne kadar oldu normal haftasina yetistimi uyumu temizlik en zoru o bittiyse cantanda hazirsa dogumu beklemek kaliyor artık

Anlık durumum midem yaniyor Ve birde hic olmayan diş agrim basladi çürmüs disim Kurcaladm bi parcasi geldi bisey yiyemiyorm ve sizliyorHamilelikte olucak sey mi ilk defa disim aciyo ya
Gecmis olsun canim uğraşmasaydın keske hamilelikte hersey oluyormus maalesef midem hergun yaniyor sabaha kadar bir litre soguk süt iciyorum herhalde annemler kızın saçlı olacak diyorlar bakalim teorileri tutacakmi

Masallah nasil normal dogurmusun dışında nasip büyütmüş o kadar masallah masallah her tarafi yirtilmistir onun ya

Canim ben sabahliyorum o mide suyundan saatlerdir ayaktayim bir gecede 1 litre süt iciyorum galiba soguk süt beni rahatlatiyor bide onu dene istersen

Şuan yazdıklarını okuyunca hepsini ayni benim kocam diyorum bütün cümleler ayni hıçkırınca bebis nerdeyse aglayacak benim koca o nasil dayansin minicik annesi diyor tekme atınca bilerek yapmiyor annesi kızma kızıma diyor biraz daha sabret kızım simdi cok küçüksün doktor amcalar seni büyüyünce cikaracaklar diyor kızımı sevmiyon hic konusmuyon diyede banq kızıyor daha ahhh bu kocalar

Ayy su iç wc kendi kendimi uyandırıyorum şimdi de belim ağrıyor
Bende bel fıtığı vardı o yüzden şu an belim resmen kırılıyor kemiğim yanıyormuş gibi şiddetli bi ağrım var kaç saattir uyuyamıyorum bide üstüne kabızlık ağrısı vardı yatakta kasılıp kaldım ağlamak üzereyim artık hayırlısıyla biran önce doğsun istiyorum

Gecmis olsum canim az kaldi az daha sabır rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur oyle düşün bebisin azcik daha büyüsün annesi

Kocamın hamilelik semptomlarını sayıyorum.
(elbette benimle paralel olarak)
Mide bulantısı
Baş dönmesi
Bel ağrısı
Uyku hali
Aşerme
Ani ruh hali değişimleri
Hassaslaşma
Ateş basması
Kasık ağrısı
Çabuk yorulma
Halsizlik
Geçen gün karın ultrasonu kan ve idrar tahlili verdi
Yakında doğurucak diye bekliyoruz bakalım

Merhametli demek ki... Empati yapabiliyor. Benim kocamda pek olmayan bir özellik

gunaydin kizlar bende her zaman oldugu gibi saat 5.30da uyandim kizimda bu saatlerde hep hareketli oluyor ana kiz forum okuyoruzah bu esler hep ayni demek ki benimki de benden cok aserdi geceleri beline masaj falanda istiyor diyorum bu iste bir terslik var kizlar cok heycanliyim insallah doktorum kabul eder de bende artik geri sayim yapabilirim gun alabiliriz

Merhametli demek ki... Empati yapabiliyor. Benim kocamda pek olmayan bir özellik
Benim kocam da Kitapkurdu20 nn anlattıklarını söylüyor ama bir tek kızı için merhametli ve inanılmaz ilgili bana aşkımı nadir diyen adam karnımdaki çocuğa methiyeler döküyor. Hayatım diyorum sesleniyorum baksin diye oyy kızım canım kızım diyor bebekle konuşuyor. Ben de hep sana çok benziyor diyordum ogrendigimizden beri öyle hissediyorum diyordum aralarında bağ oluşsun diye gerçekten de fotoğraflar kanıt gibi kocamın dişi versiyonu şimdi başka birine benzetildiginde çocuk gibi alınıyor insallah sonrası da böyle olur çünkü bu adama çok ihtiyacım var

Benimki de sorsan çok iyi bakacak kızına. Ama genelde böyle boş keseden atmaları meşhurdur. Hiç sanmıyorum ki bunda değişik olsun ama inşallah olur ne diyim.
Benzetme huyu benimkinde de var. İlk defa gördük kızımı iki eli yüzünde. Kendi de ellerini yüzüne koymuş bak aynı ben diye geziyor ortalıkta
Bazen diyorum sesini duydu hareketlendi. Ay bi seviniyor. Bakalım uzun süredir bekliyoruz. Belki hemen olsa bu kadar bile olmazdı.
Allah sağlıkla, hayırla, mutlulukla doğurup büyütebilmeyi nasip etsin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…