Okuldan aldı bnm öğrenciler ders kitaplarını bu senenin...İyi akşamlar kızlar öğretmen arkadaşlara bi sorum olacak.
Sınıf annemiz 31 ağustos ve sonrası için Eba Tv yayın akışını paylaşmış.
Şimdi ne kitap var ne başka kaynak acaba eve meteryal gönderecekmi meb yoksa telafi eğitimi sebebiyle geçen yılın ders kitaplarındanmı devam ediyoruz.
Canim zaten cok az kalmis takvimine göre sanirim normal dogumu bekliyosun sen rabbim gönlüne göre versin inşallah kontrolun bugun mugunaydin kizlar bende her zaman oldugu gibi saat 5.30da uyandim kizimda bu saatlerde hep hareketli oluyor ana kiz forum okuyoruzah bu esler hep ayni demek ki benimki de benden cok aserdi geceleri beline masaj falanda istiyor diyorum bu iste bir terslik var kizlar cok heycanliyim insallah doktorum kabul eder de bende artik geri sayim yapabilirim gun alabiliriz
Merhametli de o duygular sadece kızına karşıMerhametli demek ki... Empati yapabiliyor. Benim kocamda pek olmayan bir özellik
Demek doktorlarin isini yapisiyla alakali..benim doktor hic orali degil..yapmamasi hosuma gidiyo tabi o ayriBende ilk doğumumu normal yaptım bu ikinci hamileliğim yarın tam 36+0 oluyorum ve doktorum yarın çatı muayenesi için çağırdı hatta neden yaptığını sordum bebek kanala girmişmi ya da rahimde yumuşama var mı yok mu anlamam gerekiyor dedi canım.
Ya neden böylelerBenim kocam daKitapkurdu20 nn anlattıklarını söylüyor ama bir tek kızı için merhametli ve inanılmaz ilgili bana aşkımı nadir diyen adam karnımdaki çocuğa methiyeler döküyor. Hayatım diyorum sesleniyorum baksin diye oyy kızım canım kızım diyor bebekle konuşuyor. Ben de hep sana çok benziyor diyordum ogrendigimizden beri öyle hissediyorum diyordum aralarında bağ oluşsun diye gerçekten de fotoğraflar kanıt gibi kocamın dişi versiyonu şimdi başka birine benzetildiginde çocuk gibi alınıyor insallah sonrası da böyle olur çünkü bu adama çok ihtiyacım var
Amin inşallah canim biz de 5 sene bekledik bu onun hevesi olabilir aman geçmesin hevesleriBenimki de sorsan çok iyi bakacak kızına. Ama genelde böyle boş keseden atmaları meşhurdur. Hiç sanmıyorum ki bunda değişik olsun ama inşallah olur ne diyim.
Benzetme huyu benimkinde de var. İlk defa gördük kızımı iki eli yüzünde. Kendi de ellerini yüzüne koymuş bak aynı ben diye geziyor ortalıkta
Bazen diyorum sesini duydu hareketlendi. Ay bi seviniyor. Bakalım uzun süredir bekliyoruz. Belki hemen olsa bu kadar bile olmazdı.
Allah sağlıkla, hayırla, mutlulukla doğurup büyütebilmeyi nasip etsin hepimize inşallah
Vallahi aynıyız aynı kıskanç muamelesi bana da yapılıyor sinsi gülüşlereYa neden böylelernormalde kadınlar çocuk olunca kocayı görmezmiş bizde durum biraz daha tersi oldu beni değil kızı görüyor sürekli bir de küçücük şeyi kıskanıyorsun diyor saçmalama artık dedim kızımı mi kıskanacağım mutlu oluyorum tam tersine sadece arada insan kendine de ilgi istiyor ben de bağ kurulsun diye gazı ilk zamanlar fazla verdim sanırım elimde patlamasa bari
Ayyy en az seninki :). Heyecanlı mısınGünaydın kızlar şafak 3
Çoook korku heyecan her şeyden varAyyy en az seninki :). Heyecanlı mısın
Gecmis olsun canim uğraşmasaydın keske hamilelikte hersey oluyormus maalesef midem hergun yaniyor sabaha kadar bir litre soguk süt iciyorum herhalde annemler kızın saçlı olacak diyorlar bakalim teorileri tutacakmi
Hiçbirşeyi yok dikiş bile 3.doğumu bu tabi ama mesele o cocuk nasil buyudu o kadar ve o nasıl vajina arkadaş aklım almıyor ..çık aklımdanMasallah nasil normal dogurmusun dışında nasip büyütmüş o kadar masallah masallah her tarafi yirtilmistir onun ya
Alman herhalde kuzeninin eşi, yoksa türk minyonluğuyla zor olurduHiçbirşeyi yok dikiş bile 3.doğumu bu tabi ama mesele o cocuk nasil buyudu o kadar ve o nasıl vajina arkadaş aklım almıyor ..çık aklımdan
nasipse sezeryan gunu alicaz canim bebekte gerileme cikti birde bende basur varCanim zaten cok az kalmis takvimine göre sanirim normal dogumu bekliyosun sen rabbim gönlüne göre versin inşallah kontrolun bugun mu
Uyarıları yapıyorum da pek salladığını düşünmüyorum artık doğunca anlar diye umut ediyorum yoksa onun kızı ağlamayacak düşmeyecek hasta olmayacak keşke öyle masalsı olsa herşeyVallahi aynıyız aynı kıskanç muamelesi bana da yapılıyor sinsi gülüşlerebenim eşimin anne babası erken yaşlarda vefat etmiş bir de biz 5 sene bekleyince resmen bu çocuğa bağladı herseyini ben biraz ona bağlıyorum. Olsun arada kendisiyle dalga geçsem de mutlu ediyor bu durum ama inşallah dediğin gibi elimizde patlamaz bir de ben baştan konuşalım dedim bak yarın bigun bu çocuk hasta olabilir gayet normal çocuklar hasta olarak büyürler. bana sen yaptın senin yüzünden oldu dersen külahları değişiriz en az senin kadar ben de seviyorum bu çocuğu neden zarar gelmesine göz yumayım bi sessizlik oldu belli balık baştan kokar sen de yap bence uyarını bizi böyle bişey bekliyor haberin olsun
Ya oranın sağlık sistemini de tam anlayamadım ben aslında..iyiler desem hakkaten çok iyi değiller ..bizim doktorlarimizdan iyi olmadiklarini kesinlikle söyleyebilirim..Kötülerde diyemem haksızlik etmiş olurum sağlım sistemleri mükemmel..adıni koyamadığım bi gariplik var pratik teori yok onlarda..atıyorum tamamen sallamasyon basit bir grip için kurul toplayip 40 gün arastirip hepsi beraber evet bu gripmiş derler..ama sırf.inatlarindan antibiyotik vermemek icin hastane mikrobu kaptigi şaplak gibi belli olan hastayı 15 gun atesler icinde bekletip emin olmadan tedavi etmez son anda ölümün kıyısından döndürürler..çözemedim gitti..paran varsa burda türkiye sağlik cenneti..orda paranda varsa yoksa farketmiyor sistem herkese eşit ..Normal dogum konusunda çok ısrarcılar her türlü tehlikeyi göze alıyorlar oyüzdende. normal dogumlarda cok sakatliklar yapabiliyolar bu da aslında cok cok iyi bisi degil bence..Tr de cidden bunu yapmışlar mı diye düşünürken Almanya yazdın.
Genetik yapı da etkilidir
Ben ülkemizde 4.5 kg epizyo olmadan doğurtan ebeler de gördüm de 5.5 maşallah çok iyi
Bazen diyorum ebeler bu işi daha iyi mi yapıyordu acaba yurt dışında komplikasyon olmadıkça hekim girmiyor doğuma gerçi bizde de çoğunluğu ebelerle geçiriyorsun en son doktor geliyor da
Yok halis.muhlis türkAlman herhalde kuzeninin eşi, yoksa türk minyonluğuyla zor olurdu
Iyi baba olurlar o zaman inşallah bizi de iyi baba olurken harcamazlarUyarıları yapıyorum da pek salladığını düşünmüyorum artık doğunca anlar diye umut ediyorum yoksa onun kızı ağlamayacak düşmeyecek hasta olmayacak keşke öyle masalsı olsa herşeydüşürdüğün zaman hatırlayacağım diyorum saçmalama neden hep kötü düşünüyorsun olmayacak öyle şeyler diyor artık hayalleriyle baş başka bıraktım Yaşayıp görmesi lazım
Ama benim eşimin de babası erken yaşta vefat etmiş öncesinde de yanlarında değilmiş onun etkisi çok fazla yaşayamadığı herşeyi yaşatmak istiyor özellikle manevi anlamda
Kesinlikle emin olabilirsiniz buna..uyarı yaptığin iyi olmuş ama.insallah olay mahallinde uygular ve sakin kalir.bizim esimle 13 senedir ettigimiz en buyuk kavgalar oglan yuzundenVallahi aynıyız aynı kıskanç muamelesi bana da yapılıyor sinsi gülüşlerebenim eşimin anne babası erken yaşlarda vefat etmiş bir de biz 5 sene bekleyince resmen bu çocuğa bağladı herseyini ben biraz ona bağlıyorum. Olsun arada kendisiyle dalga geçsem de mutlu ediyor bu durum ama inşallah dediğin gibi elimizde patlamaz bir de ben baştan konuşalım dedim bak yarın bigun bu çocuk hasta olabilir gayet normal çocuklar hasta olarak büyürler. bana sen yaptın senin yüzünden oldu dersen külahları değişiriz en az senin kadar ben de seviyorum bu çocuğu neden zarar gelmesine göz yumayım bi sessizlik oldu belli balık baştan kokar sen de yap bence uyarını bizi böyle bişey bekliyor haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?