2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Açılma var mi canım ?
Yok 3.sezeryan olacak 10 gündür takipteydi doktor.bugun sancilar 100leri gordu hep rahim de incelmis.risk alamam rahmin yırtılabilir dedi doktorum.gelişimi 38 hafta gösteriyor.kafa bizde genetik büyuk 39 haftalik gosteriyor.o da rahime baski yapiyormus.2 sezeryan dikiş olunca doktor riske atmadı.

tabi eller açık şekilde bağlı oluyor. birinde tansiyon aleti diğerinde serum. ama bunlar sizi ürkütmesin. inanın herşey en fazla 1 saat içinde bitiyor
Canim daha önce ameliyat olmadiysan bilmemen gayet normal bütün ameliyatlarda baglarlar eli korkacak bisey yok aslinda ani bir durumda ani hareket etmemen icin
Evet canım, ani durumlara önlem için ameliyatlarda eller açık bi şekilde bağlı oluyor.
Bağlamları çok mantıklı da İlk bebeğim epidural sezeryan benim ama asla ellerin bağlanma kısmını hatırlamıyorum çok ilginç

Bebeği bi hafta ilerde miydi acaba ondan öyle dedi belki Bifincankahve
Önde olmasına göre hesap yapılmıyor canım. Normal doğum tarihini baz alıyolar. İki hafta önceki kontrolümde benimde 10 gün önde gözüküyodu. Şimdi kontrole gidiyorum bende bakalım, sezaryen için gün vericek sanırım artık.

Ama ultrasonda öndeyse erken doğuyo işte. Normal doğum olursa. Belki de yanlışlıkla yazdı.

Çok heyecanlı ay hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşAllah canım. Yaz bize de

Bifincankahve aydınlatcak bizi inş çünkü livaneli1608 dediği gibi 36+6 olmuyorNeyse sağlıkla kavuşmuşlar çok şükür

Ama ultrasonda öndeyse erken doğuyo işte. Normal doğum olursa. Belki de yanlışlıkla yazdı.

Çok heyecanlı ay hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşAllah canım. Yaz bize de
Yok canım öyle olmuyo ..o bebeğin gelişimiyle alakalı..bebeğin günü vakti neyse.odur..benim oglan 3 hafta onden gidiyordu hep simdiye kadar dogurmam gerekirdi o hesaba göre..ben 36+6 deyince birden irkildim anaaa bende dogurabilirim o.zaman diye sonra cetveline bakınca rahatladım yanlış yazdı sanırım

Çok heyecanlı böyle doğuran birini görünce insan çok merak ediyo, ne oldu nasıl oldu bebiş nasıl diye bu arada bence stresten yanlış yazmış 35tir o

Bağlamları çok mantıklı da İlk bebeğim epidural sezeryan benim ama asla ellerin bağlanma kısmını hatırlamıyorum çok ilginç
Heyecandan belki hatırlamıyosundur canım bağlanıyor zaten bağlanmasa bile cihazlar takıldıgindan otomatikten o pozisyonda durmak zorunda kalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…