2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben kızkardeşimden falan biliyorum, iki sezaryen yaptı o da. İkisinde de bağlıydı elleri. Başkalarında da görmüştüm. :)
Benmde ellerimi bağladılar sezeryanda sedyede bacaklarını koyuyorsun ya neydi ismi unuttum oraya koydular kolumu bagladılar sonra iğne taktılar anestezici iğneyi vurdu

Benimde bugün 3 te randevum çok heycanlıyım ilk defa bi.kontrolde bu kadar heycanlandım kalbim çıkıcak sanki zaten nabzim yüksek..gidene kadar durmasa.bari
Benimde 3de randevum var nst sonra kontrol senindemi gelişim geriliği vardı kuzum bakalm nezmna gün verixek ben heran bekliyorum36+4deyim suan

Kızlar sütü gelen tek ben miyim ya simdiden gelmeye başladı çok açık renk ama ilk gebeligmde hatırlamıyorum böyle bir şey
Bnmde geliyo cnm bide koyu renk hele sıkırsam daha fazla geliyo kızımı emziremedm hiç ins bunu emziririm

Heyecandan belki hatırlamıyosundur canım bağlanıyor zaten bağlanmasa bile cihazlar takıldıgindan otomatikten o pozisyonda durmak zorunda kalıyorsun
Evet muhtemelen heyecandan hatırlamıyorum demekki. bide bebeği bana vermişlerdi doğar doğmaz omzuma yatırmışlardı demekki onlar tuttu o an bebeği. Aslında yarım uyuşsan bile kafada yine böyle bi leylalık oluyo sanki yine

Kız bu kadar doğurcam doğurcam deme hayırlısı olsun.eylüldemi ağustostamı bi anne vardı böyle 41+larda doğurdu
Bir şeyi 40 kere söylersek olur belki dur az daha dillendireyim
41 e kadar taşıyamam vallahi şöyle arada çıkarıp dinlensek neyse de
Adaçayına dikkat edin kanı sulandırıyor . Ben de bekliyorum beklenen doğum tarihim bugündü
Dikkatli tüketiyorum canım merak etme

Ayy son 2 hafta böyle gün belirlenince de cidden heyecanlı oluyor hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebiş
Aa hadi gözünaydın, sağlık sıhhatle gelsin

Teşekkür ederim kızlar. Bu arada korona testine kandan bakıyolarmış rahatladım. Bir de ücretsizmiş. 5 Ekim’de son randevum var anestezi testleri vs için. Hayırlısıyla 10 Ekim saat 12:00’de doğuma giricem.

Hadi hayırlı olsun canım sağlıcakla al kuzunu kucağına

Dün kocayı kovaliyordu bugun dogurdu keramet kocada demekki fantazileri vardi neyse dogum yapti 40 gün sonra baslar

Bebişin ne kadarlik canim kilosu kac simdi kesin sezaryana giriyosun o zaman

Ekime bisey kalmadi ama herkes aniden
doğruyor beni de bir korku saldı belim agriyor doguruyormuyum diye bin tane senaryo yazıyorum
Bel ağrın nasıl benimki sürekli ağrıyor artık
Birde nefes alamıyorum az önce annemle konuştuk beni telefonda tutmadı nefes alamıyorsun fazla konuşma dedi..

Kızlar sütü gelen tek ben miyim ya simdiden gelmeye başladı çok açık renk ama ilk gebeligmde hatırlamıyorum böyle bir şey
Benim gogus ucum bile yok kucucuk göğüslerim bazen bakiyorum bundan nasil süt gelcek diye seninki baya erken gelmis ama bereketli olucak insallah

Boğazım başım midem ve sırtım ağrıyor. Midem bulanıyor. Hafif ishal oldum gibi. Bacaklarımda hiç derman yok zor ayakta duruyorum sizce iyi miyim? Corona falan olmamışımdır di mi?
Gecmis olsum canim kötüye yorma hemen belkide üşüttün dikkat et erken doguran dogurana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…