2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Boğazım başım midem ve sırtım ağrıyor. Midem bulanıyor. Hafif ishal oldum gibi. Bacaklarımda hiç derman yok zor ayakta duruyorum sizce iyi miyim? Corona falan olmamışımdır di mi?

Ama ultrasonda öndeyse erken doğuyo işte. Normal doğum olursa. Belki de yanlışlıkla yazdı.

Çok heyecanlı ay hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşAllah canım. Yaz bize de

Gün aldım canım 10 Ekim’e. Tam 38+0 oluyorum. Son 15 günüm kaldı yani

Boğazım başım midem ve sırtım ağrıyor. Midem bulanıyor. Hafif ishal oldum gibi. Bacaklarımda hiç derman yok zor ayakta duruyorum sizce iyi miyim? Corona falan olmamışımdır di mi?
Allah korusun canım üşütmüş olabilirsin hemen kötüyü düşünme..
Koku tat kaybı varmı?

Kızlar sütü gelen tek ben miyim ya simdiden gelmeye başladı çok açık renk ama ilk gebeligmde hatırlamıyorum böyle bir şey
sızıntı şeklindeyse gelebilir tatlım gelenler var.Ama böyle şakır şakır damlıyosa doğum yakın olabilir ablamın doğumundan 2 gün önce baya akıyodu
Göğüs pedi koyuyodu artık.

Hava değişiminden de olabilir. Havalar serinledi ama içten yandığımdan hala giyinemiyorum. Üşüyorum ama bi yandan da yanıyorum. Zaten uyku hali, halsizlik mide bulantısı bende de oluyor. Aklına kötü şeyler getirme canım. Sağlıkla, mutlulukla, hayırla geçiririz inşallah şu dönemi de

Olabilir canım ben hiç anlamıyorum bu konuları. Benim oğluş da bi hafta önde gözüktü diğer hafta normale döndü haftasıyla uyumlu çıktı yine. Bifincankahve de gelince yazacak bakalım nasıl olmuş

Aynen doguran dogurana bence onlara bile gerek kalmayacak gibi ekim anneleri eylulde doguruyor zaten beni bir heyecan ve korku sardi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…