2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim gogus ucum bile yok kucucuk göğüslerim bazen bakiyorum bundan nasil süt gelcek diye seninki baya erken gelmis ama bereketli olucak insallah
Benimki de yoktu canım doğru emzirme ile çıkıyor merak etme..
Birde küçük büyük farketmiyor annem göğüslerim küçücüktü maşallah sütü olmayan bebeğini bana getirirdi emzirmem için diyor, hep iki kişi emzirmiş bir sürü süt kardeşimiz var

Beni de benim belim çok ağrıyor en çok onun için aldım canım. Yoksa hemen gelsin doğsun istemiyorum ya hazır diilim
Aynen bende kendimi hazir hisssetmiyorum nedense eşim diyor bir yerim agridiginda hadi hastaneye gidelim kızımızı alip gelelim diye yok ben hazir degilim 3 kisilik aile olmaya diyorum

Bel ağrın nasıl benimki sürekli ağrıyor artık
Birde nefes alamıyorum az önce annemle konuştuk beni telefonda tutmadı nefes alamıyorsun fazla konuşma dedi..
Canim senin ikiz eminim dahada zordur ben ayakta kalinca bile azcik is yapayim hemen agriyor illa uzanmam lazim otururkende agriyor artik nefesimde hic kuvvetli değil kosmusta yorulmus gibiyum

Hahah ben hazır değilmişim daha demekki. Korkuyorum ben ya bi taraftan da gelsin artık istiyorum ağırlaştık çok zorlanıyorum
38den sonra otomatik hazır hissediyorsun galiba Agirlasmak dedin de ben 3 gündür enerji patlaması yaşıyorum. Yerimde oturamıyorum ya galiba 9 ay sonra doğacak geriye doğru evriliyor benim hamilelik.
Elimde adaçayım ile çaresizce sancı bekliyorum
Yalniz değilsin. Yanına da hurma ekleyip pilates topu da varsa tamamdır.

Masallah inşallah bende öyle olurum hamilelikte benim gogusler hic büyümedi korkuyorum sütüm olmaz diye

Bende gece gece uyurken birden ağzıma acı bir su gelmesiyle uyandım..ilk defa oluyor böyle birşey iğrençti bogazım yanıyor hala
Bana da oldu bu ben boğuluyordum öksüre öksüre uyandım sonra güldüm kendi kendime tükürüğünde boğularak öldü derlerdi diye.Benim de yandı şurup içtim geçti

Masallah inşallah bende öyle olurum hamilelikte benim gogusler hic büyümedi korkuyorum sütüm olmaz diye
Olur inşallah sadece stres yapma yeterli..
Benim göğüslerimde büyümedi oğlumda sütüm azdı ama hep stresten
onun için hakkımı eş ailesine helal etmiyorum bu sefer mümkün oldukça uzak tutacağım onları..
Eşime de sen bile üstüme gelirsen seni evden uzaklaştıracağım haberin olsun dedim..
Yani tek derdin bebeğini emzirmek olsun..

O kadar kısa mı sürüyor :)
O kadarda değil tabi ilk 10 15 dk bebeği alıyorlar.Sonra anneyi dikip ayıltmaya geçiyorlar.genelde 20dk ile 40 dk aradı bi operasyon.Benim hastanede bi arkadaş doğum yaptı sezeryanla tam narkoz verilirken çıkarmışlar maskeyi belki tutmazlar seninkinide.

Belden aşağısı olacak sadece. Ayıltma aşaması olmayacak :).

Senin bebis suan kac kg canim bide benim kafasi biraz büyükmüş
Benim bebiş 5 gün önce 3 kg 150 gramdı canım.10 Ekime gün aldık.Ama erken de gelebilir dedi önden gittiği için.
Benim de hiç büyümedi nasıl süt dolcak bu göğüsler diye düşünüyorum
Keşke benim de büyümeseydi sol iyi de sağ iyice büyüdü sarkacak gibi geliyor bana sarkmasın diye sütyenimi bir dk çıkarmıyorum

Yaşlı kadınlar gibi oldum nefes alamıyorum kalkarken oram buram ağrıyor sağdan sola dönerken kramplar giriyor.Üstelik rahat edebildiğim iki kısa elbisem var sürekli üniforma gibi oldu onları giyiyorum.Aldığım hamile taytlarını giyemiyorum bacaklarıma sinir basıyor.Neredee o kokoşşş aneksenamun o iş öyle olmuyormuş.Bir doğurayım da şu saçları bari şöyle havalı bir renk yapayım yoksa bunalıma gireceğim

Büyüyünce de o dert var doğru

Kızlar biz eşimle ne olur ne olmaz diye yatakları ayırmıştık ben izindeyim tabi eşim çalışıyor bir yerden kapar da korona getirir diye önlem aldık.Ama şimdi bebek olduğunda da öyle devam edersek koparız olmaz yani ben ve bebek odamıza geçeceğiz diye düşünüyorum.Sizin eşleriniz de çalışıyor illa ki siz ne yapacaksınız?Eşinizle mesafeli duracak mısınız ya da bebeği rahatlıkla sevebilecek mi?Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…