Kızlar biz eşimle ne olur ne olmaz diye yatakları ayırmıştık ben izindeyim tabi eşim çalışıyor bir yerden kapar da korona getirir diye önlem aldık.Ama şimdi bebek olduğunda da öyle devam edersek koparız olmaz yani ben ve bebek odamıza geçeceğiz diye düşünüyorum.Sizin eşleriniz de çalışıyor illa ki siz ne yapacaksınız?Eşinizle mesafeli duracak mısınız ya da bebeği rahatlıkla sevebilecek mi?Kafamda deli sorular
Yaa biz bu süreçte kanka olduk.Yanaktan yanağa tokalaşıp öperken bile hemen başımızı döndürüyoruz mesafeli oturuyoruz.Ama hamilelik tamam da işte sonrasında nereye kadar böyle gider sonuçta bitecek gibi değil.Ama ya bebeğe bulaşırsaŞimdi ben bebekle ayrı odada kalsam aile maile de kalmayacak ortada.Artık yapacak bir şey yok normale döneceğiz.
Yaşlı kadınlar gibi oldum nefes alamıyorum kalkarken oram buram ağrıyor sağdan sola dönerken kramplar giriyor.Üstelik rahat edebildiğim iki kısa elbisem var sürekli üniforma gibi oldu onları giyiyorum.Aldığım hamile taytlarını giyemiyorum bacaklarıma sinir basıyor.Neredee o kokoşşş aneksenamun o iş öyle olmuyormuş.Bir doğurayım da şu saçları bari şöyle havalı bir renk yapayım yoksa bunalıma gireceğim
Benimde diktiğim bir elbisem var hep üstümde beli lastikli bol penye pijamalarım var onlarıda göbek altına getiriyorum üstüne de eşimin tişörtlerinde giyiyorum hafifte göbeğim ortaya çıkıyor, saçlar efsane zaten allahtan dışarda tesettür var
Yaşlı kadınlar gibi oldum nefes alamıyorum kalkarken oram buram ağrıyor sağdan sola dönerken kramplar giriyor.Üstelik rahat edebildiğim iki kısa elbisem var sürekli üniforma gibi oldu onları giyiyorum.Aldığım hamile taytlarını giyemiyorum bacaklarıma sinir basıyor.Neredee o kokoşşş aneksenamun o iş öyle olmuyormuş.Bir doğurayım da şu saçları bari şöyle havalı bir renk yapayım yoksa bunalıma gireceğim
Benimde diktiğim bir elbisem var hep üstümde beli lastikli bol penye pijamalarım var onlarıda göbek altına getiriyorum üstüne de eşimin tişörtlerinde giyiyorum hafifte göbeğim ortaya çıkıyor, saçlar efsane zaten allahtan dışarda tesettür var
yaaa napalım bunlarla rahat ediyoruzartık duş aldığımda esprisini yapıyorum bir değişiklik olsun diğer elbisemi giyeyim diye.2 tane elbisem o kadar rahat ki üstelik hamile elbisesi de değil esnettim esnettim ohh hamile elbisesi gibi oldu.doğurunca hemen çöpe atacağım.O kadar sıcak ki urfa size anlatamam başka bir şey giymem imkansız klimanın önüne oturuyorum eşimle annem donuyor bende tık yok.Kaçışıyorlar salondan ben ohhh 50 göbeğime diyorum
Kızlar biz eşimle ne olur ne olmaz diye yatakları ayırmıştık ben izindeyim tabi eşim çalışıyor bir yerden kapar da korona getirir diye önlem aldık.Ama şimdi bebek olduğunda da öyle devam edersek koparız olmaz yani ben ve bebek odamıza geçeceğiz diye düşünüyorum.Sizin eşleriniz de çalışıyor illa ki siz ne yapacaksınız?Eşinizle mesafeli duracak mısınız ya da bebeği rahatlıkla sevebilecek mi?Kafamda deli sorular
Ben de ya bakıyorum günlük ev kıyafetlerimin olduğu çekmeceye.Allahım diyorum bunlar ne kadannnnn ufak ne kadannn tatlı şeyler diyorum.Nasıl giriyordum onlara benHele o seksi külotlarım ne kadannnn ufak ne kadannn dantelli...Şimdi M-L beden siyah penye külotlarım
Allah yardımcınız olsun çok tatlı ama çok zorAma çok tatlı yaaa aynı giydirceksin böyle piti piti dolaşacaklarEmeklerken ikisinin arkadan totolarını çekersin videoya
Allah yardımcınız olsun çok tatlı ama çok zorAma çok tatlı yaaa aynı giydirceksin böyle piti piti dolaşacaklarEmeklerken ikisinin arkadan totolarını çekersin videoya
Allahım allahım evde emekleyen iki bıldırcın hangi deliklerde neler yapacaklar acaba bir tanesi bilebütün çekmeceleri dökerdi iki tane birbirine bakıp neler neler yaparlar
Az şaplak yemeyecekler popişlerine
Allahım allahım evde emekleyen iki bıldırcın hangi deliklerde neler yapacaklar acaba bir tanesi bilebütün çekmeceleri dökerdi iki tane birbirine bakıp neler neler yaparlar
Az şaplak yemeyecekler popişlerine
Oyy yerim onları ben.Ben hiç çocukları böyle sevmezdim aman kim uğraşacak derdim.şuan içimde bitmek bilmeyen bir bebek aşkı var bütün çocukları bağrıma basmak istiyorum gözlerim doluyor sevgiden bütün dünya çocuklarını kucaklayasım var
Ben hiç korkmuyorum ciddi anlamda.Sadece normal doğuma alırlarsa diye korkuyorumKız yatacaksın ve hiçbir şey hissetmeyeceksin iki sallanacaksın bebeğini sana getircekler kokusunu içine çekeceksin.Sonrası ağrı kesiciler.Neden korkuyorsunnnnnn
Kızlar ben bio-oilin çatlak bakım yağını aldım 8 haftada çatlak görünümünde azalma yapıyormuş.Ama bayıldımmm...O kokusuna o verdiği neme.Yüzüme de sürüyorum hatta annem de yüzüne sürüyor kırışıklığı önlüyormuş.Ben tabi yeni başladım sonuc aldım diyemem ama öneririm çok güzel bir şey
Benim onsuz bir gecem gecsin icimi huzursuzluk kapliyor.Aileme boyle bu kadar duskun degilim ama esimin illaki kolu kanadi ustumuzde olucak :) eve gelince komple dezenfekte oluyo once kiyafetleri ya yikaniyo yada balkona asiyo havalansin diye.sonra kendisi..
Sonra kavusuyoruz evde bi cocugum daha var. İkimizde baba gelince bi 15 dk fln bekliyoruz babayi gormek icin :) bebek olunca da boyle devam eder.
Ama yatak ayirmak falan..cııxxx ... :)
Teşekkür ederim kızlar. Bu arada korona testine kandan bakıyolarmış rahatladım. Bir de ücretsizmiş. 5 Ekim’de son randevum var anestezi testleri vs için. Hayırlısıyla 10 Ekim saat 12:00’de doğuma giricem.
Canım hiç korkma bende de maske vardı hiç zorluk çekmedim sadece bebeği çıkardıkları zaman çok fena mide bulantısı hissettim anestezi doktoru maskemi ceneme getirdi kafanı yan yapıp kusabilirsin dedi tabi sırf rahatlatmak için mide boş olduğu için kusmak mümkün değil