- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
Ben hiç korkmuyorum ciddi anlamda.Sadece normal doğuma alırlarsa diye korkuyorumKız yatacaksın ve hiçbir şey hissetmeyeceksin iki sallanacaksın bebeğini sana getircekler kokusunu içine çekeceksin.Sonrası ağrı kesiciler.Neden korkuyorsunnnnnn
Aranan kan geldi. Vereyim sipariş bende çok catladımKızlar ben bio-oilin çatlak bakım yağını aldım 8 haftada çatlak görünümünde azalma yapıyormuş.Ama bayıldımmm...O kokusuna o verdiği neme.Yüzüme de sürüyorum hatta annem de yüzüne sürüyor kırışıklığı önlüyormuş.Ben tabi yeni başladım sonuc aldım diyemem ama öneririm çok güzel bir şey
O nedir ya bağlıyorlar mı benim gayet açıktı epidural sezaryen oldum ben de. Bağlanmak beni çok gerer ya.Ben kızkardeşimden falan biliyorum, iki sezaryen yaptı o da. İkisinde de bağlıydı elleri. Başkalarında da görmüştüm. :)
Sadece otur hiç bir hareket yapma o bile beli rahatlatıyor canımBenimde belim çok ağrıyor ama topu kullanamıyorum doğumu tetiklemesin diye kaş yapayım derken göz çıkarmayayım
Aaa sende yakın zamanda doğum yaptın dimi :) cok iğne yapıldıktan sonra bebeğin çıkması senin dikilmen ne kadar sürdü.Canım hiç korkma bende de maske vardı hiç zorluk çekmedim sadece bebeği çıkardıkları zaman çok fena mide bulantısı hissettim anestezi doktoru maskemi ceneme getirdi kafanı yan yapıp kusabilirsin dedi tabi sırf rahatlatmak için mide boş olduğu için kusmak mümkün değil
Agrım cıktı nstde kilosu hala 2500 karın cevresi geri senin 38kadar beklicegini sanmıyorm heran gelebilir dedi bazen anne karnında kalmaktansa küvezde kalması daha iyi toparlar dedi haftaya persembe kontrol bakalm ins bekler persembeye kadar 500 grda alır 1haftadaHadi hayirli haberlerle gel canim insallah normale dönmüştür kilosu
İyyim cnm aynı seyrinde devam bgn test yaptırmaya gittik eşimle ikimizde yaptırdık heyecanla yarını bekliyorum işte ikimizde negatif cıkarsak kurtulduk sayıca artık yüzde yüz iyileştim diyemem ama bunada şükür tek negatif cıksın da salı günü kontrolu var test sonucuna göre bakalım gidebiliriz inş
Göğüs ucun yoksa birşey yapıyor musun geçenlerde asmdeki ebe göğüs ucun yoksa masaj yapmaya başla doğumdan önce çıksın demiştiBenim gogus ucum bile yok kucucuk göğüslerim bazen bakiyorum bundan nasil süt gelcek diye seninki baya erken gelmis ama bereketli olucak insallah
Yok canım onlar. Ne bileyim korkudan herşeyi ona yoruyoruz.Allah korusun canım üşütmüş olabilirsin hemen kötüyü düşünme..
Koku tat kaybı varmı?
İnşallah canım ben biraz fazla korkanlardayım.Hava değişiminden de olabilir. Havalar serinledi ama içten yandığımdan hala giyinemiyorum. Üşüyorum ama bi yandan da yanıyorum. Zaten uyku hali, halsizlik mide bulantısı bende de oluyor. Aklına kötü şeyler getirme canım. Sağlıkla, mutlulukla, hayırla geçiririz inşallah şu dönemi de
Eve yeni döndüm eşim de çalışıyor ve Her gün onlarca kişiyle görüşüyor. Bu bende ciddi stres yarattı. Psikolojik olarak bile semptom gösteriyor olabilirim.Üşütmüş gibisin koronaya benzemiyor evham yapma
Bu olay benim kafamı da çok yoruyor. Ufacık bebe. Büyük oğlumda da bağışıklık sorunu var ondan da çok korkuyorum. Duruma göre diyorum gidip annemlerde kalırım. Ama eşim de çok özler çocukları. Bilmiyorum. Ayrı yatakları boşver ben ev ayırmayı düşünüyorum.Kızlar biz eşimle ne olur ne olmaz diye yatakları ayırmıştık ben izindeyim tabi eşim çalışıyor bir yerden kapar da korona getirir diye önlem aldık.Ama şimdi bebek olduğunda da öyle devam edersek koparız olmaz yani ben ve bebek odamıza geçeceğiz diye düşünüyorum.Sizin eşleriniz de çalışıyor illa ki siz ne yapacaksınız?Eşinizle mesafeli duracak mısınız ya da bebeği rahatlıkla sevebilecek mi?Kafamda deli sorular
Aldım canım şansıma 3 tane vardı birini kaptım hemenBen 9:10 da felan gittim ikisi duruyodu. Mavi ve bu pembesi vardı. Bitebilir canım acil bi uğra istersen
Valla ben göze alamadım canım çünkü hasta olsam anlık bir doğum olsa bebegime geçerdi ve onun ciğerleri ne kadar ki vicdan azabı çekerdim pandemi hastanesinde doğum yapmak zorunda kalabilirdim bir de Allah korusun erken doğumu da tetikliyormuş.Dezenfekte olsa da sonuçta solunum yoluyla geçiyor.Ama bebeği doğurduktan sonra bu şekilde devam etmeyi düşünmüyorum ben de ama yine de hala içim rahat değil sırf soğukluk girmesin diye öyle yapacağımBenim onsuz bir gecem gecsin icimi huzursuzluk kapliyor.Aileme boyle bu kadar duskun degilim ama esimin illaki kolu kanadi ustumuzde olucak :) eve gelince komple dezenfekte oluyo once kiyafetleri ya yikaniyo yada balkona asiyo havalansin diye.sonra kendisi..
Sonra kavusuyoruzevde bi cocugum daha var. İkimizde baba gelince bi 15 dk fln bekliyoruz babayi gormek icin :) bebek olunca da boyle devam eder.
Ama yatak ayirmak falan..cııxxx ... :)
İnşallah yarın o negatifi görürsünüz de içiniz tamamen rahat ederİyyim cnm aynı seyrinde devam bgn test yaptırmaya gittik eşimle ikimizde yaptırdık heyecanla yarını bekliyorum işte ikimizde negatif cıkarsak kurtulduk sayıca artık yüzde yüz iyileştim diyemem ama bunada şükür tek negatif cıksın da salı günü kontrolu var test sonucuna göre bakalım gidebiliriz inş
Bugün uygulamada okudum doğum öncesi anneye enerji patlaması gelir kendinizi enerjik hissediyorsanız doğum yakın olabilir yazıyordu belki seninki de yakındır38den sonra otomatik hazır hissediyorsun galibaAgirlasmak dedin de ben 3 gündür enerji patlaması yaşıyorum. Yerimde oturamıyorum ya galiba 9 ay sonra doğacak geriye doğru evriliyor benim hamilelik.
Yalniz değilsin. Yanına da hurma ekleyip pilates topu da varsa tamamdır.
Evet canım sende fazla panik var hissettim eğer engelleyemiyorsan zorlama genel anestezi olAmeliyathanede maskeyle o kadar uzun süre beklemek beni çok geriyo düşündükçe. Ama ben genel olarak panik bi insanım zaten. Daha önce hiç ameliyat da geçirmedim
Valla ben cesaretsizim.tüm iyi yanlarını biliyorum bebek daha az ilaca maruz kalıyo toparlanma daha çabuk oluyo diyorlar zaten bebeğin o ilk anını görmek ömre bedel ama ben panik atağımÖyle demeyeyin iyiydi
Kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Doğum sabahına da böyle devam ederse bende genel anestezi talep edicem ama inşallah gerek kalmaz. sürekli dua ediyorum. güvenli bağlanma için çok iyiymiş spinalEvet canım sende fazla panik var hissettim eğer engelleyemiyorsan zorlama genel anestezi ol
Bugün uygulamada okudum doğum öncesi anneye enerji patlaması gelir kendinizi enerjik hissediyorsanız doğum yakın olabilir yazıyordu belki seninki de yakındır
Ay şu illet yüzünden öyle korktuk ki sürekli el yıka dezenfektan benim de kafa başka türlü çalışıyor diyorum bebekler hiç yararlı bakterileri alamayacak ya da normal bakteri alıp bağışıklıklarını güçlendiremeyeceğizYok canım onlar. Ne bileyim korkudan herşeyi ona yoruyoruz.
İnşallah canım ben biraz fazla korkanlardayım.
Eve yeni döndüm eşim de çalışıyor ve Her gün onlarca kişiyle görüşüyor. Bu bende ciddi stres yarattı. Psikolojik olarak bile semptom gösteriyor olabilirim.
Bu olay benim kafamı da çok yoruyor. Ufacık bebe. Büyük oğlumda da bağışıklık sorunu var ondan da çok korkuyorum. Duruma göre diyorum gidip annemlerde kalırım. Ama eşim de çok özler çocukları. Bilmiyorum. Ayrı yatakları boşver ben ev ayırmayı düşünüyorum.
Belime iyi geldi de. Doğumu tetikler mi ya sabah baya hoplayıp zıpladım aşağı kısımlarda ağrı hissedince korktum bıraktımBenimde belim çok ağrıyor ama topu kullanamıyorum doğumu tetiklemesin diye kaş yapayım derken göz çıkarmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?