2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Ameliyathanede maskeyle o kadar uzun süre beklemek beni çok geriyo düşündükçe. Ama ben genel olarak panik bi insanım zaten. Daha önce hiç ameliyat da geçirmedim

Aranan kan geldi. Vereyim sipariş bende çok catladım

Aaa sende yakın zamanda doğum yaptın dimi :) cok iğne yapıldıktan sonra bebeğin çıkması senin dikilmen ne kadar sürdü.
Evet o bulantı oluyormuş ama dediğin gibi mide boş olduğu için kusamazsın

Hadi hayirli haberlerle gel canim insallah normale dönmüştür kilosu
Agrım cıktı nstde kilosu hala 2500 karın cevresi geri senin 38kadar beklicegini sanmıyorm heran gelebilir dedi bazen anne karnında kalmaktansa küvezde kalması daha iyi toparlar dedi haftaya persembe kontrol bakalm ins bekler persembeye kadar 500 grda alır 1haftada

R rnp06 nasıl oldun.kontrolün vardı sanki bugün
İyyim cnm aynı seyrinde devam bgn test yaptırmaya gittik eşimle ikimizde yaptırdık heyecanla yarını bekliyorum işte ikimizde negatif cıkarsak kurtulduk sayıca artık yüzde yüz iyileştim diyemem ama bunada şükür tek negatif cıksın da salı günü kontrolu var test sonucuna göre bakalım gidebiliriz inş

Benim gogus ucum bile yok kucucuk göğüslerim bazen bakiyorum bundan nasil süt gelcek diye seninki baya erken gelmis ama bereketli olucak insallah
Göğüs ucun yoksa birşey yapıyor musun geçenlerde asmdeki ebe göğüs ucun yoksa masaj yapmaya başla doğumdan önce çıksın demişti şaşırdım ben de doğumu tetiklemiyor muydu meme başına masaj diye ben de öyle bir şey olmayınca sormadım asmye uğrarsan ebeye sor bir istersen onlar bir masaj gösteriyor bir de takılma gelir süt arkadaşımın da öyleydi silikon meme ucu ve meme ucu çıkartıcı almıştı rahat etmişti e bebek var istersen bak canım almadıysan

Allah korusun canım üşütmüş olabilirsin hemen kötüyü düşünme..
Koku tat kaybı varmı?
Yok canım onlar. Ne bileyim korkudan herşeyi ona yoruyoruz.
İnşallah canım ben biraz fazla korkanlardayım.
Üşütmüş gibisin koronaya benzemiyor evham yapma
Eve yeni döndüm eşim de çalışıyor ve Her gün onlarca kişiyle görüşüyor. Bu bende ciddi stres yarattı. Psikolojik olarak bile semptom gösteriyor olabilirim.
Bu olay benim kafamı da çok yoruyor. Ufacık bebe. Büyük oğlumda da bağışıklık sorunu var ondan da çok korkuyorum. Duruma göre diyorum gidip annemlerde kalırım. Ama eşim de çok özler çocukları. Bilmiyorum. Ayrı yatakları boşver ben ev ayırmayı düşünüyorum.

Valla ben göze alamadım canım çünkü hasta olsam anlık bir doğum olsa bebegime geçerdi ve onun ciğerleri ne kadar ki vicdan azabı çekerdim pandemi hastanesinde doğum yapmak zorunda kalabilirdim bir de Allah korusun erken doğumu da tetikliyormuş.Dezenfekte olsa da sonuçta solunum yoluyla geçiyor.Ama bebeği doğurduktan sonra bu şekilde devam etmeyi düşünmüyorum ben de ama yine de hala içim rahat değil sırf soğukluk girmesin diye öyle yapacağım

Ayy neler oluyor dogumla filan bizim Fransız hatun Bifincankahve doğurmuş şaşırdım geçmiş olsun inş benmde karın ağrılarım arttı artık eskiden ara ara oluyodu smdi her gün oluyor Ama kasılma toplanma baskı filan yok o kdr ben 40ı görecem hissediyorum

İnşallah yarın o negatifi görürsünüz de içiniz tamamen rahat eder

Bugün uygulamada okudum doğum öncesi anneye enerji patlaması gelir kendinizi enerjik hissediyorsanız doğum yakın olabilir yazıyordu belki seninki de yakındır

Evet canım sende fazla panik var hissettim eğer engelleyemiyorsan zorlama genel anestezi ol
Kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Doğum sabahına da böyle devam ederse bende genel anestezi talep edicem ama inşallah gerek kalmaz. sürekli dua ediyorum. güvenli bağlanma için çok iyiymiş spinal

Ay şu illet yüzünden öyle korktuk ki sürekli el yıka dezenfektan benim de kafa başka türlü çalışıyor diyorum bebekler hiç yararlı bakterileri alamayacak ya da normal bakteri alıp bağışıklıklarını güçlendiremeyeceğiz ilk aylar tamam almasın tabi de ileride o bakteriler bağışıklığı da güçlendirecekti ileride çocuk doktoruna ilk bunu soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…