2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aaa sende yakın zamanda doğum yaptın dimi :) cok iğne yapıldıktan sonra bebeğin çıkması senin dikilmen ne kadar sürdü.
Evet o bulantı oluyormuş ama dediğin gibi mide boş olduğu için kusamazsın
3 gün oldu canım doğum yapalı bende aynı sen gibi sezeryan aklıma gelir rüyalarıma girer uykularım kaçardı çok ciddiyim ama hiç te korktuğum gibi değildi ameliyat en fazla 25 dakika sürmüştür tahminime göre zaten bebek ilk 5 dakika da çıkıyor geri dikiş için biraz vakit gerekiyor ama sen bebeği gördükten sonra hiç bisey umrunda olmuyor asla kendini korkutma yani burdaki arkadaşlara yanlış örnek olmak istemem ama suni sanci da cektigim için söylüyorum basta bilsem direk sezeryan yapardım normal doğum bana göre değilmiş anladım

Çok teşekkür ederim ameliyathanede hemşireler falan konuşturup oyalıyor dimi. 25 dk yapayalnız orada beklemek de geriyor beni

Hellöö biz geldik kontrolden ama yine hicbirsey net degil ayın 2 sine son kontrolümüzü yazdı cunku simdilik hersey yolunda normal gozukuyor nst sancı vs çıkmadı ..rahim ağzı kapalı ..haftaya karar vercez suan hicbir sıkıntı yok bekleyelim dedi biraz daha rahatladım şükür..bebekte gayet iyiydi 52 cm olmuş 3400 gram gelisimide iyi dedi simdilik sıkıntı yok..plesanta 3. devresinde artık haftasına göre bu seviyede olması normal dedi ..simdilik haberler böyle yani kızlar ben en az 10 gün daha doğurmuycam inşallah

Çok teşekkür ederim ameliyathanede hemşireler falan konuşturup oyalıyor dimi. 25 dk yapayalnız orada beklemek de geriyor beni
Hiç düşündüğün gibi değil merak etme hatta ben anestesizi doktorunun artık susmasını istedimsana yapılanları söylüyor zaten birazdan bebek cikacak, bebek çıkıyor şu anda,dikişin yapılıyor vs ilk çocuk mu cinsiyeti ne aklina gelebilecek her soruyu soruyor oyalamak için ben hep ağladığım için pek yanıt veremedim tabi belime iğne yapılırken ağlamaya başladım bebek çıkana kadar ondan sonra tam uyuştum ağlayamadım niyeyse doktor çıkardı bu aynı annesi dedi hemşire oğluma talip oldu güzel bir ortam vardı gerçekten sen çok gergin olsan bile onların rahatlığı neşesiyle biraz moral buluyorsun

38den sonra otomatik hazır hissediyorsun galiba Agirlasmak dedin de ben 3 gündür enerji patlaması yaşıyorum. Yerimde oturamıyorum ya galiba 9 ay sonra doğacak geriye doğru evriliyor benim hamilelik.
Dişi kuş enerjisi gelmiş diyolar ona yuva yapma isteğiyle geliyomuş
Benim annem falan da olacak evde astımı var annemin bidebizi de en çok düşündüren konu bu git annnende kal diyesim var valla eşimekim bana ve çocuklara iyi bakabilcek durumdaysa onu tercih etmek istiyorum haliyleBakalım üç hf var doğuma neler değişir son anda karar vericem
demekki @Bifincankahve nin tüm enerjisi ondanmış.
Dişi kuş enerjisi varmış meğer hatundabana da ilk bebekte gelmişti ama ben yanlış yönlendirmişim temizliğe falan vurmuştum

Ayyy Allah senden razı olsun o kadar rahatladım ki. İnşallah benimki de öyle olur. Ve bende kesin ağlarım girer girmez. fotoğraflarda da panda gibi çıkarım

ben ameliyathaneye girerken çok sevdiğim şarkılardan biri çalıyodu ekip sohbet halindeydi ben de soru falan sordum ameliyat boyunca onlar da bebeğe yorum falan yaptılar kısa sürdü gibi gelmişti. Ben arada bebeğim üşümez demi bebeğim karışmaz demi başka doğum var mıı şuan vs vs diye sorular sormuştum o ara çok müge izliyor idiysem demek kısa sürüyor ve hep kafanda o anları sarıp sarıp hatırlamaya çalışıyosun sonra bebekle ilk buluşmanı falan. O yüzden o anları beklemeye bak hiç stres yapılcak bişey yok. Ben tekrar yaşayacağım için o anları çok heyecanlıyım

Ayyy 12ye kdar ac nasıl durcaksın
Kız o ne ki ben doğumda 48 saat aç kalmıştım ilk gün zaten sancı çek doğumu bekle derken geçiyor, baktılar açılma yok sezaryen olduğum için ilk pırt gelecek ki öyle yemek yiyesin, benimki gelmek bilmedi koridorda yürü yürü tee diğer gün akşam anca gelebilmişti de o zaman bi çorba içebilmiştim. Ama o açlığın üstüne ne tatlıydı o çorba, kebaplar dönerler halt etmiş yanında

Ayyy Allah senden razı olsun o kadar rahatladım ki. İnşallah benimki de öyle olur. Ve bende kesin ağlarım girer girmez. fotoğraflarda da panda gibi çıkarım
Ne demek canim benim suan senin ruh halini o kadar iyi anliyorum ki ben fotoya bakmaya utaniyorum suan yuz göz dudaklar şişmiş gozler kipkirmizi saç boneden tel tel cikmis mükemmel bir halim var ama asla ağlamayım diye kasma kendini istediğin kadar ağla iyi geliyor insana

Yaaa inşallah bende de öyle pozitif bir hava olur :) elhamdülillah fotoğrafçım da çok şeker. eşimi içeri alamayacaklarını söyledim. Korkarsanız ben tutarım elinizi dedi

Çatı muayenesinin öncesinde esnasında ve sonrasında o kadar çok aglamıştım ki gercekten rahatlatıyor

Benim sezeryanım sabah 9.30 da.
Gece 12 den sonra hiçbir sey yemeyeceksin dedi
Ben planlı olmadığı için doktor kontrolüne kahvaltı yapmadan gitmiştim doğum kararı olunca da zaten yasakladılar yemeği akşam 9a kadar daha dün akşamki yediğim yemekle suni sanci çektim sonra si da sezeryan olunca bi 6 saat daha da yasaklandı 2 gün aç kaldım anlayacağınız

Dün kocayı kovaliyordu bugun dogurdu keramet kocada demekki fantazileri vardi neyse dogum yapti 40 gün sonra baslar
Hahah Bence kocayı kovalaması da doğumun habercisiydi. Enerji patlaması yaşanıyormuş ya doğumdan önce
Aynen bende kendimi hazir hisssetmiyorum nedense eşim diyor bir yerim agridiginda hadi hastaneye gidelim kızımızı alip gelelim diye yok ben hazir degilim 3 kisilik aile olmaya diyorum
Heh onlar için kolay tabi hastaneye gidip bebeği kucaklayıp gelecekler. Onlar yapsaydı doğumu görürdüm onları ben
38den sonra otomatik hazır hissediyorsun galiba Agirlasmak dedin de ben 3 gündür enerji patlaması yaşıyorum. Yerimde oturamıyorum ya galiba 9 ay sonra doğacak geriye doğru evriliyor benim hamilelik.
Enerji patlaması yaşıyosan eğer bence senin doğum da yakın kuzum hazır ol . Şekil a bifincankahvede görüldüğü üzre enerji patlaması doğum belirtisi
Aldım canım şansıma 3 tane vardı birini kaptım hemen
Hadi hayırlı olsun güle güle kullanın bebiş kolay gelsin sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…