- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
3 gün oldu canım doğum yapalı bende aynı sen gibi sezeryan aklıma gelir rüyalarıma girer uykularım kaçardı çok ciddiyim ama hiç te korktuğum gibi değildi ameliyat en fazla 25 dakika sürmüştür tahminime göre zaten bebek ilk 5 dakika da çıkıyor geri dikiş için biraz vakit gerekiyor ama sen bebeği gördükten sonra hiç bisey umrunda olmuyor asla kendini korkutma yani burdaki arkadaşlara yanlış örnek olmak istemem ama suni sanci da cektigim için söylüyorum basta bilsem direk sezeryan yapardım normal doğum bana göre değilmiş anladımAaa sende yakın zamanda doğum yaptın dimi :) cok iğne yapıldıktan sonra bebeğin çıkması senin dikilmen ne kadar sürdü.
Evet o bulantı oluyormuş ama dediğin gibi mide boş olduğu için kusamazsın
Benimkinide bağladılar ama hiç zararı olmadı bana zaten bütün vücut uyuşuk el açık olsa ne faydaO nedir ya bağlıyorlar mı benim gayet açıktı epidural sezaryen oldum ben de. Bağlanmak beni çok gerer ya.
Çok teşekkür ederim3 gün oldu canım doğum yapalı bende aynı sen gibi sezeryan aklıma gelir rüyalarıma girer uykularım kaçardı çok ciddiyim ama hiç te korktuğum gibi değildi ameliyat en fazla 25 dakika sürmüştür tahminime göre zaten bebek ilk 5 dakika da çıkıyor geri dikiş için biraz vakit gerekiyor ama sen bebeği gördükten sonra hiç bisey umrunda olmuyor asla kendini korkutma yani burdaki arkadaşlara yanlış örnek olmak istemem ama suni sanci da cektigim için söylüyorum basta bilsem direk sezeryan yapardım normal doğum bana göre değilmiş anladım
Aaaa doğru dedin ama ben hiç acıkmıyorum sabahları.Ayyy 12ye kdar ac nasıl durcaksın
Ben haftaya tahlil İcin ac gidicem simdiden nası durucam diye düsünüyorumAaaa doğru dedin ama ben hiç acıkmıyorum sabahları.O yüzden çok sorun değil.
Hiç düşündüğün gibi değil merak etme hatta ben anestesizi doktorunun artık susmasını istedimÇok teşekkür ederimameliyathanede hemşireler falan konuşturup oyalıyor dimi. 25 dk yapayalnız orada beklemek de geriyor beni
Dişi kuş enerjisi gelmiş diyolar ona yuva yapma isteğiyle geliyomuş38den sonra otomatik hazır hissediyorsun galibaAgirlasmak dedin de ben 3 gündür enerji patlaması yaşıyorum. Yerimde oturamıyorum ya galiba 9 ay sonra doğacak geriye doğru evriliyor benim hamilelik.
Benim annem falan da olacak evde astımı var annemin bideKızlar biz eşimle ne olur ne olmaz diye yatakları ayırmıştık ben izindeyim tabi eşim çalışıyor bir yerden kapar da korona getirir diye önlem aldık.Ama şimdi bebek olduğunda da öyle devam edersek koparız olmaz yani ben ve bebek odamıza geçeceğiz diye düşünüyorum.Sizin eşleriniz de çalışıyor illa ki siz ne yapacaksınız?Eşinizle mesafeli duracak mısınız ya da bebeği rahatlıkla sevebilecek mi?Kafamda deli sorular
Dişi kuş enerjisi varmış meğer hatundademekki @Bifincankahve nin tüm enerjisi ondanmış.
Ayyy Allah senden razı olsun o kadar rahatladım ki. İnşallah benimki de öyle olur. Ve bende kesin ağlarım girer girmez. fotoğraflarda da panda gibi çıkarımHiç düşündüğün gibi değil merak etme hatta ben anestesizi doktorunun artık susmasını istedimsana yapılanları söylüyor zaten birazdan bebek cikacak, bebek çıkıyor şu anda,dikişin yapılıyor vs ilk çocuk mu cinsiyeti ne aklina gelebilecek her soruyu soruyor oyalamak için ben hep ağladığım için pek yanıt veremedim tabi belime iğne yapılırken ağlamaya başladım bebek çıkana kadar ondan sonra tam uyuştum ağlayamadım niyeyse doktor çıkardı bu aynı annesi dedi hemşire oğluma talip oldu güzel bir ortam vardı gerçekten sen çok gergin olsan bile onların rahatlığı neşesiyle biraz moral buluyorsun
ben ameliyathaneye girerken çok sevdiğim şarkılardan biri çalıyodu ekip sohbet halindeydi ben de soru falan sordum ameliyat boyunca onlar da bebeğe yorum falan yaptılar kısa sürdü gibi gelmişti. Ben arada bebeğim üşümez demi bebeğim karışmaz demi başka doğum var mıı şuan vs vs diye sorular sormuştum o ara çok müge izliyor idiysem demekÇok teşekkür ederimameliyathanede hemşireler falan konuşturup oyalıyor dimi. 25 dk yapayalnız orada beklemek de geriyor beni
Kız o ne ki ben doğumda 48 saat aç kalmıştımAyyy 12ye kdar ac nasıl durcaksın
Ayy bana dr um kahvaltını yap bi güzel lavman yaparız önemli değil aç durma demiştiAyyy 12ye kdar ac nasıl durcaksın
Ne demek canim benim suan senin ruh halini o kadar iyi anliyorum kiAyyy Allah senden razı olsun o kadar rahatladım ki. İnşallah benimki de öyle olur. Ve bende kesin ağlarım girer girmez. fotoğraflarda da panda gibi çıkarım
Yaaaben ameliyathaneye girerken çok sevdiğim şarkılardan biri çalıyodu ekip sohbet halindeydi ben de soru falan sordum ameliyat boyunca onlar da bebeğe yorum falan yaptılar kısa sürdü gibi gelmişti. Ben arada bebeğim üşümez demi bebeğim karışmaz demi başka doğum var mıı şuan vs vs diye sorular sormuştum o ara çok müge izliyor idiysem demekkısa sürüyor ve hep kafanda o anları sarıp sarıp hatırlamaya çalışıyosun sonra bebekle ilk buluşmanı falan. O yüzden o anları beklemeye bak hiç stres yapılcak bişey yok. Ben tekrar yaşayacağım için o anları çok heyecanlıyım
Çatı muayenesinin öncesinde esnasında ve sonrasında o kadar çok aglamıştım ki gercekten rahatlatıyorNe demek canim benim suan senin ruh halini o kadar iyi anliyorum kiben fotoya bakmaya utaniyorum suan yuz göz dudaklar şişmiş gozler kipkirmizi saç boneden tel tel cikmis mükemmel bir halim var ama asla ağlamayım diye kasma kendini istediğin kadar ağla iyi geliyor insana
Benim sezeryanım sabah 9.30 da.Kızlar şimdi sezeryanda aç mi gidiyoruz yoksa her halükarda lavman yapılıyor mu
Ben planlı olmadığı için doktor kontrolüne kahvaltı yapmadan gitmiştim doğum kararı olunca da zaten yasakladılar yemeği akşam 9a kadar daha dün akşamki yediğim yemekle suni sanci çektim sonra si da sezeryan olunca bi 6 saat daha da yasaklandı 2 gün aç kaldım anlayacağınızBenim sezeryanım sabah 9.30 da.
Gece 12 den sonra hiçbir sey yemeyeceksin dedi
HahahDün kocayı kovaliyordu bugun dogurdu keramet kocada demekkifantazileri vardi neyse dogum yapti 40 gün sonra baslar
Heh onlar için kolay tabi hastaneye gidip bebeği kucaklayıp gelecekler. Onlar yapsaydı doğumu görürdüm onları benAynen bende kendimi hazir hisssetmiyorum nedense eşim diyor bir yerim agridiginda hadi hastaneye gidelim kızımızı alip gelelim diye yok ben hazir degilim 3 kisilik aile olmaya diyorum
Enerji patlaması yaşıyosan eğer bence senin doğum da yakın kuzum hazır ol . Şekil a bifincankahvede görüldüğü üzre enerji patlaması doğum belirtisi38den sonra otomatik hazır hissediyorsun galibaAgirlasmak dedin de ben 3 gündür enerji patlaması yaşıyorum. Yerimde oturamıyorum ya galiba 9 ay sonra doğacak geriye doğru evriliyor benim hamilelik.
Hadi hayırlı olsun güle güle kullanınAldım canım şansıma 3 tane vardı birini kaptım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?