2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....


  • Ankete Katılan
    248
Kızlaar selaaam en son 17 eylülde yazmıştım doktor beni sezeryanla doğuma alıyor dua edin diye. Ondan sonra da giremedim foruma hiç. Çünkü artık bebişli bir anayım. Vakit bulamıyorum Hatırlayanlar vardır benim sıpa makat gelişti. 16sında tesadüfen gittiğim kontrolde sancılarım ve bebeğimde kalp çarpıntısı çıkmıştı. 17sinde doktor almamız lazım yoksa kanalda sana hasar verecek dedi. Hoop bir baktım benim sıpa 36+1 olarak kucağımda. Çok şükür küveze girmedik. Hafif sarıldığımız var ama geçecek inşaallah. Devamlı emzirşyoeum. Bu arada emzirmek demişken o da 3 gün mümkün olmadı. 3.gün akşam sütüm geldi. Çok stres yaptım aç bırakıyorum çocuğu diye ama çok şükür 1 hafta sonunda 250 gram aldı bile. Aklıma gelmişken sezeryandan da bahsedeyim. Ben ameliyattan felaket korkuyordum. Malum sezeryan sırasıyla ilgili genelde olumsuz hikayeler duyarız. Ama çok şükür doğum yaptığım gün kalktım ayağa, ertesi gün gayet sağlıklıydım. Tabi ki hafif bir sızlama oldu ilk iki gün ama biz ayın 1 haftasını adet sancısıyla geçiren bi cinsiz bize koyar mı bee heyytt kısacası şimdilik bizden haberler güzel.
 
Ay ne güzel maaşallah
Özendim valla doğsada öpüp koklasam artık
 
Hanımlar benim geçmeyen kasık ağrım var 2-3 saattir bir de bel ağrısı. Anlamadım neden. Bilen var mı? Kalça kemiklerim de ağrıyor?
 
Haklisin canim kimse icin canını sıkmaya degmez aslında bizim icin en önemlisi evlatlarımız o yuzden canımızı sıkan herkesi hayatımızdan uzaklastirmaliyiz
 
Hemen hemen ayniyiz o zaman canim pazartesi 3100 grmdi ama bana gun vermedi seninde mi ilk gebeligin 2 hafta icinde normal dogum olmazsa ona göre sezaryan günü veririm dedi
 
Benm şekerim düşüyor aç kalınca öğürmeler başlıyor cok kötü oluyorum ben napcam peki
 
Merahaba kizlar uzun zamandir giremiyorm temizlik falan derken firsataalmadm Nasilsnz bebisler nasil Dogum yapan oldumu :) Bnim temizlik bitti sukur ev mis gibi oldu darisi yapmayaara insallah Simdi melegimin gelmesini bekliyecegim
Darısı bana insallah bir türlü başlayamadım su temizliğe
 
Hanımlar benim geçmeyen kasık ağrım var 2-3 saattir bir de bel ağrısı. Anlamadım neden. Bilen var mı? Kalça kemiklerim de ağrıyor?
Canim suan bende ayni durumdayim belim ve kasiklarimda sancim var gecmiyor kendimi sicak tutmaya ve bol su icmeye calisiyorum gecmezse hastaneye gidicem
 
Hanımlar benim geçmeyen kasık ağrım var 2-3 saattir bir de bel ağrısı. Anlamadım neden. Bilen var mı? Kalça kemiklerim de ağrıyor?
Doğum belirtileri canım ama düzenli olmasına dikkat etmen gerekiyor. Ağrılar tuvalete gidince geçiyorsa ve düzenli değilse yalancı olabilir.
 
Insallah canim aslinda kilosu kötü degil saglikli olsunda disarda daha cabuk toparlanir insallah persembeye kadar toparlar annesi
 
Bakayim canim hic sormadim ama ebelere sorarim bir dahakine herhangi bisey yapmadim simdiye kadar korkuyorum birazda dogumu baslatirim falan diye.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…