Kızlaar selaaam
en son 17 eylülde yazmıştım doktor beni sezeryanla doğuma alıyor dua edin diye. Ondan sonra da giremedim foruma hiç. Çünkü artık bebişli bir anayım. Vakit bulamıyorum
Hatırlayanlar vardır benim sıpa makat gelişti. 16sında tesadüfen gittiğim kontrolde sancılarım ve bebeğimde kalp çarpıntısı çıkmıştı. 17sinde doktor almamız lazım yoksa kanalda sana hasar verecek dedi. Hoop bir baktım benim sıpa 36+1 olarak kucağımda. Çok şükür küveze girmedik. Hafif sarıldığımız var ama geçecek inşaallah. Devamlı emzirşyoeum. Bu arada emzirmek demişken o da 3 gün mümkün olmadı. 3.gün akşam sütüm geldi. Çok stres yaptım aç bırakıyorum çocuğu diye ama çok şükür 1 hafta sonunda 250 gram aldı bile.
Aklıma gelmişken sezeryandan da bahsedeyim. Ben ameliyattan felaket korkuyordum. Malum sezeryan sırasıyla ilgili genelde olumsuz hikayeler duyarız. Ama çok şükür doğum yaptığım gün kalktım ayağa, ertesi gün gayet sağlıklıydım. Tabi ki hafif bir sızlama oldu ilk iki gün ama biz ayın 1 haftasını adet sancısıyla geçiren bi cinsiz bize koyar mı bee heyytt
kısacası şimdilik bizden haberler güzel.