2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim suan bende ayni durumdayim belim ve kasiklarimda sancim var gecmiyor kendimi sicak tutmaya ve bol su icmeye calisiyorum gecmezse hastaneye gidicem
Doğum belirtileri canım ama düzenli olmasına dikkat etmen gerekiyor. Ağrılar tuvalete gidince geçiyorsa ve düzenli değilse yalancı olabilir.

Arada geçiyor ama dışarıdayım dk falan tıtamadım. Bel ağrım gidiyor geliyor. Midem de bulanıyor...Sanırım yalancı bunlar
İsterim bebişime kavuşmak artık hayırlısı güzelce kolayca gelsin. İlki sezaryen o yüzden sancı falan bilmiyorum bakalım heyecan var..

Sağolun cevaplar için

O kadar kısa mı sürüyor :)
Evet canım ben anlamadım bile ne ara oldu bitti hatta oğlumu gördüm yan tarafa yatırdılar çabuk dikin dedim oğlumu verecek misiniz falan derken hemen bitti oğlumu göğsüme yatırdılar çok güzeldi coookkk nasıl ağladım o an mutluluktan

Ayyy pır pır etti kalbim. Darısı benim başıma inşallah :)

Doktoru Göğüs ucu için lanolin iceren krem kullanma diyen var mı benmki Bi sorun olmaz dedi ama sanki lanolinsiz öneriyoolardı

don kiz normale Yoksa koca elden gidicekYani evlenirken iyi gunde kotu gunde diye evlendk Rabbim kimseye saglik sıkıntısı yasatmasin bu illette cok zor

Evet bu neslin mecburen bu kadar steril büyümesi bağışıklıklarını zayıflatabilir. Ama bizim çocuk doktorumuz böyle düşünmüyordu. Bana bebek olunca ilk dediği aman ilk 2 yıl çocuğu ciddi hasta etme bronşit vs olmasın. Ondan sonra zaten olmaz demişti. Oğlumda antikor eksikliği var. Vücut antikor üretmiyor. Aşılar tutmuyordu. Onlarca doktor gördü. En iyi enfeksiyon proflara götürdüm. Dedikleri bu değerlerle bu çocuğun birkaç bronşit zatürre falan geçirmesi gerekirdi ama Allah’a bin şükür hastaneye yatacak bir durumumuz olmadı hiç. Ondan daha yüksek antikor düzeyleriyle hastaneden çıkamıyor bir çok kişi. Ama ilk 2 yıl gerçekten çok kolladık. Hiç zararlı bir şey yedirmedim. Ne şeker ne beyaz un ne başka birşey. Bağışıklık çok karışık bir alan çözemiyorlar sanırım. Şnşallah bu nesil de bir şekil geliştirecek bağışıklığını

Belime iyi geldi de. Doğumu tetikler mi ya sabah baya hoplayıp zıpladım aşağı kısımlarda ağrı hissedince korktum bıraktım
Ayy benimde belime çok iyi geldi ne hareketler yaptın doktor anca sallan dedi bide squat gibi sırtına yaslayıp yap dedi bana

Herkese iyi akşamlar 18 eylülde sezeryan oldum bugün 7 günlük olduk anca şimdi girebildim kulübe
Hayirli olsun allah anali babali buyutsun darisi bizim başimiza nasil geçti sezeryan tam mi aldin spinal mi canim

Bugün uygulamada okudum doğum öncesi anneye enerji patlaması gelir kendinizi enerjik hissediyorsanız doğum yakın olabilir yazıyordu belki seninki de yakındır
Enerji patlaması yaşıyosan eğer bence senin doğum da yakın kuzum hazır ol . Şekil a bifincankahvede görüldüğü üzre enerji patlaması doğum belirtisi
D Decemberist
Ay kızlar öyle mi diyorsunuz ümitlenmeli miyim hadi bakalım.
Hadi inşallah hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…