2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
don kiz normale Yoksa koca elden gidicekYani evlenirken iyi gunde kotu gunde diye evlendk Rabbim kimseye saglik sıkıntısı yasatmasin bu illette cok zor
Valla gidecekse kendi kaybederÖyle de canım ben bebeği düşünüyorum sonuçta bu sorumluluğu aldık onun sağlığını korumak görevim.Yoksa kendim olsa düşünmem zaten.Ama bebekten sonra normale döneriz

gunlerimz cok yakin senimde sancin gelip gidyormu akiintin ne durumda bnimki bazen cok cok kati Ilk dogumumda bole cok kati olduginda bebegin onundrki tıkaç aciliyomus dogum heran olabilirmis simdi tabi o kadar cok degil ama acabami diyorm korkuyorm bn biraz

Kızlar çikolata niye yatırıyorsunuz pandemi yüzünden ziyaretçi kabul edemeyeceğiz diye biliyorum ben daha hiç bakmadım ondan

Teşekkur ederim görmemişim
Rica ederim canım
Ayy benimde belime çok iyi geldi ne hareketler yaptın doktor anca sallan dedi bide squat gibi sırtına yaslayıp yap dedi bana
Uyyulamamda vardı. Doğumu kolaylaştıran 3 hareket var yapılan. Du bağlantı kopyaliyim bakabilirsin canım
Hamilelik Yogası - Pilates Topu ile Doğuma Hazırl…:

@Decemberist
Ay kızlar öyle mi diyorsunuz ümitlenmeli miyim hadi bakalım.
Hadi inşallah hayirlisiyla
Tabiki bence var öyle bişey çok duydum. 2 3 ay öncesi dursun diye dua ediyordun/ediyorduk şimdi de gelsin artık diye bak. Bizi ne hâllere koydu bu sıpalar ya

Benimde yarın kontrolüm var haftada 1 gidiyorum. Doktorum bu haftadan itibaren haftada 2 olabilir dedi. Bu kadar sık giden var mı başka ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…