2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Maymun ettiler bizi maymun
Bir de sekiz hareketi var top üstünde o da faydalı imiş.
Benimde yarın kontrolüm var haftada 1 gidiyorum. Doktorum bu haftadan itibaren haftada 2 olabilir dedi. Bu kadar sık giden var mı başka ?
Ben şimdilik haftada 1 gidiyorum. Hep doğurmazsan haftaya gel diyerek gönderiyor odadan.

çok sevindim senin adına gerçekten.çok şükür

Haftaya bugün bu saatlerde çoktan kavuşmuş olacağız nasipse ama biz yine girdik birbirimize
Aaa ama senn bu kocanı valla ben yolacam artıkın bune ya sussun azcık alttan alsın walla bütün hamilelik stresini 2 katıyla cektir Di valla takma ya bende taksam sürekli tsrtısırız aynı evde 14 gün gecirdik ama hiç umursamadım hatta beni takmıyorsun diyor artık bana

Hadi gözünüz aydın canım.

Canım çokkk büyük geçmiş olsun ikinize de

Kızlar merhaba 1.5 cm açılmam varmış buna bile sevindim çok şükür yürüyüş sıcak su yapacağım inşallah çabuk açılır var mı tavsiyesi olan
Kaç haftalıksın ? Ben sürekli yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum bide pilates topuyla bi kaç hareket var onu yapıyorum gerisi beklemedeyim

Ohhh çok şükür geçmiş olsun sizee

Benimde yarın kontrolüm var haftada 1 gidiyorum. Doktorum bu haftadan itibaren haftada 2 olabilir dedi. Bu kadar sık giden var mı başka ?

Üç günde biiirrr :) Ama bizim bebis zayif die boyle. (Saglik problemi yok simdilik sadece kontrol amacli) Yaklasik uc haftadir uc gunde bir. Nst cati ve ultrason.surekli takip.

karisacak pek bisey yokki zaten hepsi belli bn kucuk bi canta yaptm Zaten virus nedeniyle cok birakmiyolar hastanede Bi sıkıntı yoksa ayni gun taburcuda olabiliyorsun​
Ayy ne güzelmiş öyle Keşke hayırlısıyla sabah kontrole gitsem doktorum doğum başlamış dese beni odaya alsalar öğleye doğursam akşama çıkışım yapılsa Ne güzel bi hayal yaşamak nasip olur inşAllah

karisacak pek bisey yokki zaten hepsi belli bn kucuk bi canta yaptm Zaten virus nedeniyle cok birakmiyolar hastanede Bi sıkıntı yoksa ayni gun taburcuda olabiliyorsun​
Benimki sezaryan olacak. Rabbim 2 gecelik 2 lohusa takımı bolca iç çamaşırı falan aldım bebek için de 3 ayrı takım. Evi sırtlayıp götürücem utanmasam

Ayyy çok sevindim çok şükür. rabbim saglık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…