- 10 Şubat 2020
- 316
- 408
- 18
Senin genel mi olucak canım sezeryanın, yoksa epidural mı, neden taktın bu kadar.Kızlar sezeryan sırasında maskem olacakmış. Merhaba 2 gecedir de buna taktım uyuyamıyorum. Bi el atın bana yadüşündükçe bile boğuluyorum
karisacak pek bisey yokki zaten hepsi belli bn kucuk bi canta yaptm Zaten virus nedeniyle cok birakmiyolar hastanede Bi sıkıntı yoksa ayni gun taburcuda olabiliyorsun
Ayy ne güzelmiş öyle ☺ Keşke hayırlısıyla sabah kontrole gitsem doktorum doğum başlamış dese beni odaya alsalar öğleye doğursam akşama çıkışım yapılsaNe güzel bi hayal yaşamak nasip olur inşAllah
Hayırlı olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallah ne kadar dogdu ultrason olcumleri dogru ciktimiÇok şkur
çok şukur ikimizde iyiyiz kuveze girmedi
Benim yarın tam 36 oluyor önceki kontrolüm 34teydi snn de bir sonrakine ister benceyarın benim de kontrolüm var. bu sefer değil ama bir sonraki seferde artık nst isteyebilir.
Tek karismamasi gereken dogum sonrasi istenilen bebegin giyecegi kiyafetler+bez+hasta bezi
Bunlari cantanin en ustune ayri birseye koyduk mu tamam :)
Normal dogumda 24 saat sonra bi terslik yoksa taburcu oluyoruz. (Benim gittgim hastnede bu boyle)
Sezeryanda onceden iki gundu suan nasil bilmiyorum.
40.haftamKaç haftalıksın ? Ben sürekli yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum bide pilates topuyla bi kaç hareket var onu yapıyorum gerisi beklemedeyim
Hayırlı olsun canım.Herkese iyi akşamlar 18 eylülde sezeryan oldum bugün 7 günlük olduk anca şimdi girebildim kulübe
Benimki sezaryan olacak. Rabbim 2 gecelik 2 lohusa takımı bolca iç çamaşırı falan aldım bebek için de 3 ayrı takım. Evi sırtlayıp götürücem utanmasam
Evim de hastanenin dibi bi de :) ben kendimi garantiye alıyorumhey masallahIyi yapmissin fazladan zarar gelmz ama istedigin bi sey oluncada isteyip aldirta biliyorsun Bi hayirlisiyla dogum yapalm da Bu esya isi falan kolay
Ne oldu ki
Hamileliğin bu son günlerinde neden daha sakin olup, moralini güzel tutmaya çalışmıyor ki eşin?
Kaç gündür annem geliyor yardıma evi toparliyoruz. Bugün de geldi öğlen, ardiye olarak kullandığım küçük tuvaleti boşalttım, sonra telefon geldi toplantı için, ben gidiyorum sen fayanslari hallet gelince ben yerlestiricem , neyin nerde oldugunu bileyim dedim çıktım evden. Toplantı bitiminde eşim geldi, dışarda görüştük yemeğe gidelim dedi.annem evde kucuk tuvaleti boşalttım fayanslari silicekti bakayım ne yapmış sonra gidelim dedim. Eve girdim, annem de üstünü değiştirdi çıktık evden. Aşağı bı indim ki adam yok. Aradım isim var dedi kapatti, bir daha aradım benim evimde kim var dedi bağırdı. Bir daha aradım bu sefer de meşgule atip mesaj yazdı. Ben de yazdım tabi nasıl.beni bırakır gidersin vs vs. Epey sonra eve geldi, girdi topladigim yere talan etti. Bir matkap yokmuş nerde nerde diyor, ne çıktıysa düzenli bir şekilde yerleştirdim diyorum inanmıyor falan. Sözün özü annemi 1 saat evde bıraktım diye kıyamet koptu. İki gün sonra doğurup eve geldiğimde de bir sürü olay çıkaracak kesin ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. İlk defa bugün anneme gidip orada kalmak geçti icimden yine oturdumAaa ama senn bu kocanı valla ben yolacam artıkın bune ya sussun azcık alttan alsın walla bütün hamilelik stresini 2 katıyla cektir Di valla takma ya bende taksam sürekli tsrtısırız aynı evde 14 gün gecirdik ama hiç umursamadım hatta beni takmıyorsun diyor artık bana
Senin genel mi olucak canım sezeryanın, yoksa epidural mı, neden taktın bu kadar.
Neden oldu canım maskeden falan mı oldu kırmızılık? Eğer öyle bişeyse o tarz kırmızı lekelere bepantol sensiderm yada bebişin pişik kremini fln sürebilirsin iyi geliyoYa kızlar bişey sorucam dudaklarımın altı fena halde kırmızı leke oldu acayip rahatsız olmaya başladım var mı bildiğiniz önerebileceğiniz bişeyler. Allahtan dışarıda maske takıyoruz da kararmadı yani güneşte çok fena olurdu kesin. Kendime bakasım gelmiyor yaa
Benim sancım hic yok canım ama gelse iyi olur çok bunaldım.Akıntım da normal.Neden korkuyorsun tecrübelisin hemgunlerimz cok yakin senimde sancin gelip gidyormu akiintin ne durumda bnimki bazen cok cok kati Ilk dogumumda bole cok kati olduginda bebegin onundrki tıkaç aciliyomus dogum heran olabilirmis simdi tabi o kadar cok degil ama acabami diyorm korkuyorm bn biraz
Çok kızdım eşine çok ayıp yapmışKaç gündür annem geliyor yardıma evi toparliyoruz. Bugün de geldi öğlen, ardiye olarak kullandığım küçük tuvaleti boşalttım, sonra telefon geldi toplantı için, ben gidiyorum sen fayanslari hallet gelince ben yerlestiricem , neyin nerde oldugunu bileyim dedim çıktım evden. Toplantı bitiminde eşim geldi, dışarda görüştük yemeğe gidelim dedi.annem evde kucuk tuvaleti boşalttım fayanslari silicekti bakayım ne yapmış sonra gidelim dedim. Eve girdim, annem de üstünü değiştirdi çıktık evden. Aşağı bı indim ki adam yok. Aradım isim var dedi kapatti, bir daha aradım benim evimde kim var dedi bağırdı. Bir daha aradım bu sefer de meşgule atip mesaj yazdı. Ben de yazdım tabi nasıl.beni bırakır gidersin vs vs. Epey sonra eve geldi, girdi topladigim yere talan etti. Bir matkap yokmuş nerde nerde diyor, ne çıktıysa düzenli bir şekilde yerleştirdim diyorum inanmıyor falan. Sözün özü annemi 1 saat evde bıraktım diye kıyamet koptu. İki gün sonra doğurup eve geldiğimde de bir sürü olay çıkaracak kesin ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. İlk defa bugün anneme gidip orada kalmak geçti icimden yine oturdumbenim yapamadığım işi yapmaya geldi diyorum kadın tuttun ya diyor, sanki kadın tüm işi yapıyor. Bana söyleseydin yapardım diyor da yediği tabağı masadan kaldırmıyor. Görmüyor musun bilmiyor musun ne yaptın dedim..
Off neyse yarın son kontrolüm var, yine tatsız tuzsuz gidicez. Hayırlısıyla kavussaydim kuzuma, dünyaya kapaticam kendimi ondan sonra.. çok yoruldum sadece kuzum ve huzur istiyorum
Bende cok sık gidiyorum haftada 2 oldugu oldu en son carsamba gittigimde doktorum bi sorun hissedersen pzt ye kadar hergun gel nst ye istersen dedi disimi sıktım bekliyorum pzt yi:)Benimde yarın kontrolüm var haftada 1 gidiyorum. Doktorum bu haftadan itibaren haftada 2 olabilir dedi. Bu kadar sık giden var mı başka ?
Çok enteresan, annenle ilgili bi problemi mi vardı ki? Teşekkür edeceğine böyle yapmasına anlam veremedim. Gerçekten çok değişik eşin. Annen bişey dedi mi peki? Kadını da üzmedi inşallah.Kaç gündür annem geliyor yardıma evi toparliyoruz. Bugün de geldi öğlen, ardiye olarak kullandığım küçük tuvaleti boşalttım, sonra telefon geldi toplantı için, ben gidiyorum sen fayanslari hallet gelince ben yerlestiricem , neyin nerde oldugunu bileyim dedim çıktım evden. Toplantı bitiminde eşim geldi, dışarda görüştük yemeğe gidelim dedi.annem evde kucuk tuvaleti boşalttım fayanslari silicekti bakayım ne yapmış sonra gidelim dedim. Eve girdim, annem de üstünü değiştirdi çıktık evden. Aşağı bı indim ki adam yok. Aradım isim var dedi kapatti, bir daha aradım benim evimde kim var dedi bağırdı. Bir daha aradım bu sefer de meşgule atip mesaj yazdı. Ben de yazdım tabi nasıl.beni bırakır gidersin vs vs. Epey sonra eve geldi, girdi topladigim yere talan etti. Bir matkap yokmuş nerde nerde diyor, ne çıktıysa düzenli bir şekilde yerleştirdim diyorum inanmıyor falan. Sözün özü annemi 1 saat evde bıraktım diye kıyamet koptu. İki gün sonra doğurup eve geldiğimde de bir sürü olay çıkaracak kesin ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. İlk defa bugün anneme gidip orada kalmak geçti icimden yine oturdumbenim yapamadığım işi yapmaya geldi diyorum kadın tuttun ya diyor, sanki kadın tüm işi yapıyor. Bana söyleseydin yapardım diyor da yediği tabağı masadan kaldırmıyor. Görmüyor musun bilmiyor musun ne yaptın dedim..
Off neyse yarın son kontrolüm var, yine tatsız tuzsuz gidicez. Hayırlısıyla kavussaydim kuzuma, dünyaya kapaticam kendimi ondan sonra.. çok yoruldum sadece kuzum ve huzur istiyorum
Erkekler de yaşıyor bizim gibi doğum endişelerini hatta lohusalığı bile.Kaç gündür annem geliyor yardıma evi toparliyoruz. Bugün de geldi öğlen, ardiye olarak kullandığım küçük tuvaleti boşalttım, sonra telefon geldi toplantı için, ben gidiyorum sen fayanslari hallet gelince ben yerlestiricem , neyin nerde oldugunu bileyim dedim çıktım evden. Toplantı bitiminde eşim geldi, dışarda görüştük yemeğe gidelim dedi.annem evde kucuk tuvaleti boşalttım fayanslari silicekti bakayım ne yapmış sonra gidelim dedim. Eve girdim, annem de üstünü değiştirdi çıktık evden. Aşağı bı indim ki adam yok. Aradım isim var dedi kapatti, bir daha aradım benim evimde kim var dedi bağırdı. Bir daha aradım bu sefer de meşgule atip mesaj yazdı. Ben de yazdım tabi nasıl.beni bırakır gidersin vs vs. Epey sonra eve geldi, girdi topladigim yere talan etti. Bir matkap yokmuş nerde nerde diyor, ne çıktıysa düzenli bir şekilde yerleştirdim diyorum inanmıyor falan. Sözün özü annemi 1 saat evde bıraktım diye kıyamet koptu. İki gün sonra doğurup eve geldiğimde de bir sürü olay çıkaracak kesin ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. İlk defa bugün anneme gidip orada kalmak geçti icimden yine oturdumbenim yapamadığım işi yapmaya geldi diyorum kadın tuttun ya diyor, sanki kadın tüm işi yapıyor. Bana söyleseydin yapardım diyor da yediği tabağı masadan kaldırmıyor. Görmüyor musun bilmiyor musun ne yaptın dedim..
Ben de epidural olucam, O an meraktan ve heyecandan maske aklına gelmiycek bile bak görEpidural olacak.
Çok vesvese geliyor ya nasıl nefes alıcam darlanırım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?