2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya sabır çek canım aslında başka şeyler yazdım ama bende ya sabır çekip sildim

Ben sana didim dimi
neyseki sonu güzel bitmiş sağlıcakla büyüt canım

annelik duygusu işte bir hamile kalır kalmaz başlıyor
Sadece otur hiç bir hareket yapma o bile beli rahatlatıyor canım bel ağrın çok olur senin artık yükün ağır
ay ciddimi bende deneyeyim fena belim ağrıyor

Yani afedersin ama tutamıycam kendimi çok sinir bozucu bir durum diycek başka kelime.bulamadim çünkü..bunları yapan.eğitimli tahsilli yaşını başını almış akli başında bir adammı gerçekten

Maşallah size canım allah analı babalı büyütsün

Çok enteresan, annenle ilgili bi problemi mi vardı ki? Teşekkür edeceğine böyle yapmasına anlam veremedim. Gerçekten çok değişik eşin. Annen bişey dedi mi peki? Kadını da üzmedi inşallah.
Problem annem değil problem annemin onun kaynanası olmasi. Kaynana kurumuna karşı hasta adam. Anam kadar taş düşsün tepesine belki akillanir
Yani afedersin ama tutamıycam kendimi çok sinir bozucu bir durum diycek başka kelime.bulamadim çünkü..bunları yapan.eğitimli tahsilli yaşını başını almış akli başında bir adammı gerçekten
Bunu duyan ağzını bırakır başka tarafıyla güler, tepki veremiyorum artık.. ya annem diz protez ameliyatli, kolları da sorunlu. Kaç gündür kas gevşetici ağrı kesici içip perdeleri ütüledi taktı ben cikmayayim diye daha bir sürü eğil doğrul iş yapti. Ben adama perde aticam.makinaya bitince asarsin dedim, şimdi değil dedi üstünden 1 hafta geçti anası desen anamdan beş beter iş yapacak hali yok, ben çok meraklıyım sanki o haldeki anneme iş yaptirmaya

Annene takmış galiba herşeyi batıyor gibi halbuki kadın iyilik yapmaya gelmiş inşallah duyup da üzülmez. Çok biliyorsa kendi yapsın erkekler anca bıdıbıdı. Böyle erkeklere çocuk doğurmak fazla geliyor kaldıramıyorlar. Boşver canım az kaldı zaten . Böyle adamları kız çocukları paklıyor biliyor musun sizinki de kızdı sanırım doğsun bak neler yapacak adamı taniyamayacaksin

Allah'tan annem ön kapıdan çıktı, ben de otoparka gittim ve benim oylece kalakaldigimdan haberi yok. Evet canım kız bebeğimiz çok şükür. Sağlıkla gelsin de tozunu attırır evelallah

Canım ben senin yerinde olsam annemi yardıma çağırmaz, temizlikçi tutar eşime de ödetirdim. Hem annen o halde gelip yardım edicem, hemde eşinin bu saçmalıklarıyla karşılaşacak. Temizlikçiyle de konuşur ekstra birşeyler de istiyorsam ona göre parasını ayarlatırdım.

Valla kocanın amacıni ve mantıgıni anladıysam şuan arap olayim..kaynanası yardım ediyo diye evde huzursuzluk çıkarıyo..bundan tek yaptığım çıkarım nankörlük başka bişey değil ☹ Yolarım o adamı annemle uğraşçak adam doğmadı daha karnından

Ne değişik biri. Annenizi mi evde istemiyor. Ne güzel yardıma gelmiş ne bağırıp duruyor. Keşke gidip annenizde kalsaniz, kalsın boylr adam da evde tek başına naparsa yapsın

Ay Allah sana sabır versin bu nasıl bir adam yaşını almış biri ama kime nerde nasıl davranacağını bilmiyor

Vallahi sen iyi dayanıyorsun ben olsaydım o matkabı alıp açıp üzerine yürürdüm ya git yada beynini deleceğim derdim..
Ayıp yahu eşin hamile kv yardıma gelmiş minnet duyacağına birde laf mı ediyorsun

Çok afedersiniz ama bu şekilde davranma hakkını nereden nasıl buluyor. Bulunmaz Hint kumaşı mi tobe tobe ya. Insanı deli eder. Bu kadar geçimsiz biriyse sürekli anlayış falan gösterip alttan alınmaması lazım. Böyle gider cunku. Ya sabır falan çekmeyin bırakın naparsa yapsın siz gidin annenize paşa paşa kalın hiç canınızı sıkmayın. Özür dilerse dusunursunuz

Hani kendisi yapsa anlayacağım demiyorum anlamaya çalışacağım ama hem yapmıyor hemde yapana saygısızlık yapıyor..

Farkettim ki ben gündüz iş yapınca yorulunca gece deliksiz uyuyorum çok yorulmadıysam gece uyuyamıyorum dün gece ne güZeldi bu gece 10-15 dk da bir kalkıyorum

Polyannaolmakisterdim D Decemberist R rnp06 Suveyda3 Kemankolik T tugba0634 C Cikilop1 ve diğer kızlar benim doğum hikayem pek dillere destan olacak şekilde olmadı o yüzden fazla detaya girip kimseyi korkutmak istemiyorum.

Kısaca 2 gundur mide ağrısından şikayet ediyordum hatta burda kivi yedim galiba ondan diye yazmıştım ama o arılar saatler geçtikçe şiddetlendi ve nefesim kesen türden oldu. Eşimin acile gidiyoruz demesiyle kendimi acilde buldum 17 tansiyon ve meğer gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum. Tek çözümü bebeği almaktı, acil sezeryana alındım spinal ve bebişimin ağladığını duyabildim yinede. Hala inanamıyorum.. Herşey o kadar hızlı geliştiki.

Ayyy kuzum kimin nasıl dogurvagı belirsiz önemli olan sağlıkla kucagına aldınmı sen iyimisin bebek iyimi önemli olan bunlar yoksa son zamanlardayız kim nasıl dogurcak belirsiz bunu düşünüp kendini üzme keyfini sür artık bebeğinin gebelik zehirlenmesi neyden oluyor ki daha önce duydum ama ne oldugunu bilmiyorum cok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…