- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Ya sabır çek canım aslında başka şeyler yazdım ama bende ya sabır çekip sildimKaç gündür annem geliyor yardıma evi toparliyoruz. Bugün de geldi öğlen, ardiye olarak kullandığım küçük tuvaleti boşalttım, sonra telefon geldi toplantı için, ben gidiyorum sen fayanslari hallet gelince ben yerlestiricem , neyin nerde oldugunu bileyim dedim çıktım evden. Toplantı bitiminde eşim geldi, dışarda görüştük yemeğe gidelim dedi.annem evde kucuk tuvaleti boşalttım fayanslari silicekti bakayım ne yapmış sonra gidelim dedim. Eve girdim, annem de üstünü değiştirdi çıktık evden. Aşağı bı indim ki adam yok. Aradım isim var dedi kapatti, bir daha aradım benim evimde kim var dedi bağırdı. Bir daha aradım bu sefer de meşgule atip mesaj yazdı. Ben de yazdım tabi nasıl.beni bırakır gidersin vs vs. Epey sonra eve geldi, girdi topladigim yere talan etti. Bir matkap yokmuş nerde nerde diyor, ne çıktıysa düzenli bir şekilde yerleştirdim diyorum inanmıyor falan. Sözün özü annemi 1 saat evde bıraktım diye kıyamet koptu. İki gün sonra doğurup eve geldiğimde de bir sürü olay çıkaracak kesin ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. İlk defa bugün anneme gidip orada kalmak geçti icimden yine oturdumbenim yapamadığım işi yapmaya geldi diyorum kadın tuttun ya diyor, sanki kadın tüm işi yapıyor. Bana söyleseydin yapardım diyor da yediği tabağı masadan kaldırmıyor. Görmüyor musun bilmiyor musun ne yaptın dedim..
Off neyse yarın son kontrolüm var, yine tatsız tuzsuz gidicez. Hayırlısıyla kavussaydim kuzuma, dünyaya kapaticam kendimi ondan sonra.. çok yoruldum sadece kuzum ve huzur istiyorum
Ben sana didim dimi3 gün oldu canım doğum yapalı bende aynı sen gibi sezeryan aklıma gelir rüyalarıma girer uykularım kaçardı çok ciddiyim ama hiç te korktuğum gibi değildi ameliyat en fazla 25 dakika sürmüştür tahminime göre zaten bebek ilk 5 dakika da çıkıyor geri dikiş için biraz vakit gerekiyor ama sen bebeği gördükten sonra hiç bisey umrunda olmuyor asla kendini korkutma yani burdaki arkadaşlara yanlış örnek olmak istemem ama suni sanci da cektigim için söylüyorum basta bilsem direk sezeryan yapardım normal doğum bana göre değilmiş anladım
annelik duygusu işte bir hamile kalır kalmaz başlıyorOyy yerim onları ben.Ben hiç çocukları böyle sevmezdim aman kim uğraşacak derdim.şuan içimde bitmek bilmeyen bir bebek aşkı var bütün çocukları bağrıma basmak istiyorum gözlerim doluyor sevgiden bütün dünya çocuklarını kucaklayasım var
ay ciddimi bende deneyeyim fena belim ağrıyorSadece otur hiç bir hareket yapma o bile beli rahatlatıyor canımbel ağrın çok olur senin artık yükün ağır
Yani afedersin ama tutamıycam kendimi çok sinir bozucu bir durum diycek başka kelime.bulamadim çünkü..bunları yapan.eğitimli tahsilli yaşını başını almış akli başında bir adammı gerçektenKaç gündür annem geliyor yardıma evi toparliyoruz. Bugün de geldi öğlen, ardiye olarak kullandığım küçük tuvaleti boşalttım, sonra telefon geldi toplantı için, ben gidiyorum sen fayanslari hallet gelince ben yerlestiricem , neyin nerde oldugunu bileyim dedim çıktım evden. Toplantı bitiminde eşim geldi, dışarda görüştük yemeğe gidelim dedi.annem evde kucuk tuvaleti boşalttım fayanslari silicekti bakayım ne yapmış sonra gidelim dedim. Eve girdim, annem de üstünü değiştirdi çıktık evden. Aşağı bı indim ki adam yok. Aradım isim var dedi kapatti, bir daha aradım benim evimde kim var dedi bağırdı. Bir daha aradım bu sefer de meşgule atip mesaj yazdı. Ben de yazdım tabi nasıl.beni bırakır gidersin vs vs. Epey sonra eve geldi, girdi topladigim yere talan etti. Bir matkap yokmuş nerde nerde diyor, ne çıktıysa düzenli bir şekilde yerleştirdim diyorum inanmıyor falan. Sözün özü annemi 1 saat evde bıraktım diye kıyamet koptu. İki gün sonra doğurup eve geldiğimde de bir sürü olay çıkaracak kesin ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. İlk defa bugün anneme gidip orada kalmak geçti icimden yine oturdumbenim yapamadığım işi yapmaya geldi diyorum kadın tuttun ya diyor, sanki kadın tüm işi yapıyor. Bana söyleseydin yapardım diyor da yediği tabağı masadan kaldırmıyor. Görmüyor musun bilmiyor musun ne yaptın dedim..
Off neyse yarın son kontrolüm var, yine tatsız tuzsuz gidicez. Hayırlısıyla kavussaydim kuzuma, dünyaya kapaticam kendimi ondan sonra.. çok yoruldum sadece kuzum ve huzur istiyorum
Maşallah size canım allah analı babalı büyütsünKızlaar selaaamen son 17 eylülde yazmıştım doktor beni sezeryanla doğuma alıyor dua edin diye. Ondan sonra da giremedim foruma hiç. Çünkü artık bebişli bir anayım. Vakit bulamıyorum Hatırlayanlar vardır benim sıpa makat gelişti. 16sında tesadüfen gittiğim kontrolde sancılarım ve bebeğimde kalp çarpıntısı çıkmıştı. 17sinde doktor almamız lazım yoksa kanalda sana hasar verecek dedi. Hoop bir baktım benim sıpa 36+1 olarak kucağımda. Çok şükür küveze girmedik. Hafif sarıldığımız var ama geçecek inşaallah. Devamlı emzirşyoeum. Bu arada emzirmek demişken o da 3 gün mümkün olmadı. 3.gün akşam sütüm geldi. Çok stres yaptım aç bırakıyorum çocuğu diye ama çok şükür 1 hafta sonunda 250 gram aldı bile. Aklıma gelmişken sezeryandan da bahsedeyim. Ben ameliyattan felaket korkuyordum. Malum sezeryan sırasıyla ilgili genelde olumsuz hikayeler duyarız. Ama çok şükür doğum yaptığım gün kalktım ayağa, ertesi gün gayet sağlıklıydım. Tabi ki hafif bir sızlama oldu ilk iki gün ama biz ayın 1 haftasını adet sancısıyla geçiren bi cinsiz bize koyar mı bee heyytt kısacası şimdilik bizden haberler güzel.
Problem annem değil problem annemin onun kaynanası olmasi. Kaynana kurumuna karşı hasta adam. Anam kadar taş düşsün tepesine belki akillanirÇok enteresan, annenle ilgili bi problemi mi vardı ki? Teşekkür edeceğine böyle yapmasına anlam veremedim. Gerçekten çok değişik eşin. Annen bişey dedi mi peki? Kadını da üzmedi inşallah.
Bunu duyan ağzını bırakır başka tarafıyla güler, tepki veremiyorum artık.. ya annem diz protez ameliyatli, kolları da sorunlu. Kaç gündür kas gevşetici ağrı kesici içip perdeleri ütüledi taktı ben cikmayayim diye daha bir sürü eğil doğrul iş yapti. Ben adama perde aticam.makinaya bitince asarsin dedim, şimdi değil dedi üstünden 1 hafta geçtiYani afedersin ama tutamıycam kendimi çok sinir bozucu bir durum diycek başka kelime.bulamadim çünkü..bunları yapan.eğitimli tahsilli yaşını başını almış akli başında bir adammı gerçekten
Sezeryane corapla giriliyor mu acaba ya durdum durdum bunu taktım kafama da şimdi
Annene takmış galiba herşeyi batıyor gibi halbuki kadın iyilik yapmaya gelmiş inşallah duyup da üzülmez. Çok biliyorsa kendi yapsın erkekler anca bıdıbıdı. Böyle erkeklere çocuk doğurmak fazla geliyor kaldıramıyorlar. Boşver canım az kaldı zaten . Böyle adamları kız çocukları paklıyor biliyor musun sizinki de kızdı sanırım doğsun bak neler yapacak adamı taniyamayacaksinKaç gündür annem geliyor yardıma evi toparliyoruz. Bugün de geldi öğlen, ardiye olarak kullandığım küçük tuvaleti boşalttım, sonra telefon geldi toplantı için, ben gidiyorum sen fayanslari hallet gelince ben yerlestiricem , neyin nerde oldugunu bileyim dedim çıktım evden. Toplantı bitiminde eşim geldi, dışarda görüştük yemeğe gidelim dedi.annem evde kucuk tuvaleti boşalttım fayanslari silicekti bakayım ne yapmış sonra gidelim dedim. Eve girdim, annem de üstünü değiştirdi çıktık evden. Aşağı bı indim ki adam yok. Aradım isim var dedi kapatti, bir daha aradım benim evimde kim var dedi bağırdı. Bir daha aradım bu sefer de meşgule atip mesaj yazdı. Ben de yazdım tabi nasıl.beni bırakır gidersin vs vs. Epey sonra eve geldi, girdi topladigim yere talan etti. Bir matkap yokmuş nerde nerde diyor, ne çıktıysa düzenli bir şekilde yerleştirdim diyorum inanmıyor falan. Sözün özü annemi 1 saat evde bıraktım diye kıyamet koptu. İki gün sonra doğurup eve geldiğimde de bir sürü olay çıkaracak kesin ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. İlk defa bugün anneme gidip orada kalmak geçti icimden yine oturdumbenim yapamadığım işi yapmaya geldi diyorum kadın tuttun ya diyor, sanki kadın tüm işi yapıyor. Bana söyleseydin yapardım diyor da yediği tabağı masadan kaldırmıyor. Görmüyor musun bilmiyor musun ne yaptın dedim..
Allah'tan annem ön kapıdan çıktı, ben de otoparka gittim ve benim oylece kalakaldigimdan haberi yok. Evet canım kız bebeğimiz çok şükür. Sağlıkla gelsin de tozunu attırır evelallahAnnene takmış galiba herşeyi batıyor gibi halbuki kadın iyilik yapmaya gelmiş inşallah duyup da üzülmez. Çok biliyorsa kendi yapsın erkekler anca bıdıbıdı. Böyle erkeklere çocuk doğurmak fazla geliyor kaldıramıyorlar. Boşver canım az kaldı zaten . Böyle adamları kız çocukları paklıyor biliyor musun sizinki de kızdı sanırım doğsun bak neler yapacak adamı taniyamayacaksin
Canım ben senin yerinde olsam annemi yardıma çağırmaz, temizlikçi tutar eşime de ödetirdim. Hem annen o halde gelip yardım edicem, hemde eşinin bu saçmalıklarıyla karşılaşacak. Temizlikçiyle de konuşur ekstra birşeyler de istiyorsam ona göre parasını ayarlatırdım.Problem annem değil problem annemin onun kaynanası olmasi. Kaynana kurumuna karşı hasta adam. Anam kadar taş düşsün tepesine belki akillanir
Bunu duyan ağzını bırakır başka tarafıyla güler, tepki veremiyorum artık.. ya annem diz protez ameliyatli, kolları da sorunlu. Kaç gündür kas gevşetici ağrı kesici içip perdeleri ütüledi taktı ben cikmayayim diye daha bir sürü eğil doğrul iş yapti. Ben adama perde aticam.makinaya bitince asarsin dedim, şimdi değil dedi üstünden 1 hafta geçtianası desen anamdan beş beter iş yapacak hali yok, ben çok meraklıyım sanki o haldeki anneme iş yaptirmaya
Çömelip kalkmayı da dene canım sağlıcakla gelsin bebişKızlar merhaba1.5 cm açılmam varmış buna bile sevindim çok şükür yürüyüş sıcak su yapacağım inşallah çabuk açılır var mı tavsiyesi olan
Valla kocanın amacıni ve mantıgıni anladıysam şuan arap olayim..kaynanası yardım ediyo diye evde huzursuzluk çıkarıyo..bundan tek yaptığım çıkarım nankörlük başka bişey değil ☹ Yolarım o adamı annemle uğraşçak adam doğmadı daha karnındanProblem annem değil problem annemin onun kaynanası olmasi. Kaynana kurumuna karşı hasta adam. Anam kadar taş düşsün tepesine belki akillanir
Bunu duyan ağzını bırakır başka tarafıyla güler, tepki veremiyorum artık.. ya annem diz protez ameliyatli, kolları da sorunlu. Kaç gündür kas gevşetici ağrı kesici içip perdeleri ütüledi taktı ben cikmayayim diye daha bir sürü eğil doğrul iş yapti. Ben adama perde aticam.makinaya bitince asarsin dedim, şimdi değil dedi üstünden 1 hafta geçtianası desen anamdan beş beter iş yapacak hali yok, ben çok meraklıyım sanki o haldeki anneme iş yaptirmaya
Ne değişik biri. Annenizi mi evde istemiyor. Ne güzel yardıma gelmiş ne bağırıp duruyor. Keşke gidip annenizde kalsaniz, kalsın boylr adam da evde tek başına naparsa yapsınKaç gündür annem geliyor yardıma evi toparliyoruz. Bugün de geldi öğlen, ardiye olarak kullandığım küçük tuvaleti boşalttım, sonra telefon geldi toplantı için, ben gidiyorum sen fayanslari hallet gelince ben yerlestiricem , neyin nerde oldugunu bileyim dedim çıktım evden. Toplantı bitiminde eşim geldi, dışarda görüştük yemeğe gidelim dedi.annem evde kucuk tuvaleti boşalttım fayanslari silicekti bakayım ne yapmış sonra gidelim dedim. Eve girdim, annem de üstünü değiştirdi çıktık evden. Aşağı bı indim ki adam yok. Aradım isim var dedi kapatti, bir daha aradım benim evimde kim var dedi bağırdı. Bir daha aradım bu sefer de meşgule atip mesaj yazdı. Ben de yazdım tabi nasıl.beni bırakır gidersin vs vs. Epey sonra eve geldi, girdi topladigim yere talan etti. Bir matkap yokmuş nerde nerde diyor, ne çıktıysa düzenli bir şekilde yerleştirdim diyorum inanmıyor falan. Sözün özü annemi 1 saat evde bıraktım diye kıyamet koptu. İki gün sonra doğurup eve geldiğimde de bir sürü olay çıkaracak kesin ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. İlk defa bugün anneme gidip orada kalmak geçti icimden yine oturdumbenim yapamadığım işi yapmaya geldi diyorum kadın tuttun ya diyor, sanki kadın tüm işi yapıyor. Bana söyleseydin yapardım diyor da yediği tabağı masadan kaldırmıyor. Görmüyor musun bilmiyor musun ne yaptın dedim..
Ay Allah sana sabır versin bu nasıl bir adam yaşını almış biri ama kime nerde nasıl davranacağını bilmiyorKaç gündür annem geliyor yardıma evi toparliyoruz. Bugün de geldi öğlen, ardiye olarak kullandığım küçük tuvaleti boşalttım, sonra telefon geldi toplantı için, ben gidiyorum sen fayanslari hallet gelince ben yerlestiricem , neyin nerde oldugunu bileyim dedim çıktım evden. Toplantı bitiminde eşim geldi, dışarda görüştük yemeğe gidelim dedi.annem evde kucuk tuvaleti boşalttım fayanslari silicekti bakayım ne yapmış sonra gidelim dedim. Eve girdim, annem de üstünü değiştirdi çıktık evden. Aşağı bı indim ki adam yok. Aradım isim var dedi kapatti, bir daha aradım benim evimde kim var dedi bağırdı. Bir daha aradım bu sefer de meşgule atip mesaj yazdı. Ben de yazdım tabi nasıl.beni bırakır gidersin vs vs. Epey sonra eve geldi, girdi topladigim yere talan etti. Bir matkap yokmuş nerde nerde diyor, ne çıktıysa düzenli bir şekilde yerleştirdim diyorum inanmıyor falan. Sözün özü annemi 1 saat evde bıraktım diye kıyamet koptu. İki gün sonra doğurup eve geldiğimde de bir sürü olay çıkaracak kesin ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. İlk defa bugün anneme gidip orada kalmak geçti icimden yine oturdumbenim yapamadığım işi yapmaya geldi diyorum kadın tuttun ya diyor, sanki kadın tüm işi yapıyor. Bana söyleseydin yapardım diyor da yediği tabağı masadan kaldırmıyor. Görmüyor musun bilmiyor musun ne yaptın dedim..
Çok afedersiniz ama bu şekilde davranma hakkını nereden nasıl buluyor. Bulunmaz Hint kumaşı mi tobe tobe ya. Insanı deli eder. Bu kadar geçimsiz biriyse sürekli anlayış falan gösterip alttan alınmaması lazım. Böyle gider cunku. Ya sabır falan çekmeyin bırakın naparsa yapsın siz gidin annenize paşa paşa kalın hiç canınızı sıkmayın. Özür dilerse dusunursunuzProblem annem değil problem annemin onun kaynanası olmasi. Kaynana kurumuna karşı hasta adam. Anam kadar taş düşsün tepesine belki akillanir
Hani kendisi yapsa anlayacağım demiyorum anlamaya çalışacağım ama hem yapmıyor hemde yapana saygısızlık yapıyor..Problem annem değil problem annemin onun kaynanası olmasi. Kaynana kurumuna karşı hasta adam. Anam kadar taş düşsün tepesine belki akillanir
Ayyy kuzum kimin nasıl dogurvagı belirsiz önemli olan sağlıkla kucagına aldınmı sen iyimisin bebek iyimi önemli olan bunlar yoksa son zamanlardayız kim nasıl dogurcak belirsiz bunu düşünüp kendini üzme keyfini sür artık bebeğininPolyannaolmakisterdim D Decemberist R rnp06 Suveyda3 Kemankolik T tugba0634 C Cikilop1 ve diğer kızlar benim doğum hikayem pek dillere destan olacak şekilde olmadı o yüzden fazla detaya girip kimseyi korkutmak istemiyorum.
Kısaca 2 gundur mide ağrısından şikayet ediyordum hatta burda kivi yedim galiba ondan diye yazmıştım ama o arılar saatler geçtikçe şiddetlendi ve nefesim kesen türden oldu. Eşimin acile gidiyoruz demesiyle kendimi acilde buldum 17 tansiyon ve meğer gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum. Tek çözümü bebeği almaktı, acil sezeryana alındım spinal ve bebişimin ağladığını duyabildim yinede. Hala inanamıyorum.. Herşey o kadar hızlı geliştiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?