Sağlıkla aldın ya canım önemli olan o. Allah korumuş, iyi ki hemen hastaneye gitmişsin. Tansiyon problemin var mıydı hep? Yoksa birden bire mi oldu?@Polyannaolmakisterdim @Decemberist @rnp06 @Suveyda3Kemankolik T tugba0634 @Cikilop1 ve diğer kızlar benim doğum hikayem pek dillere destan olacak şekilde olmadı o yüzden fazla detaya girip kimseyi korkutmak istemiyorum.
Kısaca 2 gundur mide ağrısından şikayet ediyordum hatta burda kivi yedim galiba ondan diye yazmıştım ama o arılar saatler geçtikçe şiddetlendi ve nefesim kesen türden oldu. Eşimin acile gidiyoruz demesiyle kendimi acilde buldum 17 tansiyon ve meğer gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum. Tek çözümü bebeği almaktı, acil sezeryana alındım spinal ve bebişimin ağladığını duyabildim yinede. Hala inanamıyorum.. Herşey o kadar hızlı geliştiki.
Bugün annemle görüntülü konuşurken sol göğsümden birden foş diye bi ıslaklık döküldü. Terledi mi diye baktım hava çok sıcaktı ve sancıdan sıcaklamıştım ama baktım yok göğsümden süt gelmiş. Bikaç kaşık kadar geldi hem de. Anlamadım neden oldu. Anneme sordum o da anlamadı normaldir heralde dedi. Benim 5.ayda çok gelmişti ama sütyen taktıktan sonra gelmiyordu artık hiç. Bence sütyen takıp takmamakla çok alakası var. Bugünlerde takmıyordum çünküKızlar sütü gelen tek ben miyim ya simdiden gelmeye başladı çok açık renk ama ilk gebeligmde hatırlamıyorum böyle bir şey
İyi ki zamanında acile gitmişsiniz canım ve de iyi ki bebeğin daha küçük olduğu haftalarda değilde kendine yetebildiği haftalarda olmuş. Çünkü gebelik zehirlenmesinin tek çözümü bebeği almak diye biliyorum. Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Bebeğine kavuştun ya gerisi hiiiç önemli değil kendine ve bebişe iyi bak@Polyannaolmakisterdim @Decemberist @rnp06 @Suveyda3Kemankolik T tugba0634 @Cikilop1 ve diğer kızlar benim doğum hikayem pek dillere destan olacak şekilde olmadı o yüzden fazla detaya girip kimseyi korkutmak istemiyorum.
Kısaca 2 gundur mide ağrısından şikayet ediyordum hatta burda kivi yedim galiba ondan diye yazmıştım ama o arılar saatler geçtikçe şiddetlendi ve nefesim kesen türden oldu. Eşimin acile gidiyoruz demesiyle kendimi acilde buldum 17 tansiyon ve meğer gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum. Tek çözümü bebeği almaktı, acil sezeryana alındım spinal ve bebişimin ağladığını duyabildim yinede. Hala inanamıyorum.. Herşey o kadar hızlı geliştiki.
Cok gecmis olsun canim cok şükür bebeginde sende sagliklisiniz hemen toparlanırsiniz insallah bunada dikkat etmek gerekiyor demekki gebelik zehirlenmesi neyden olmuski belirtileri neler acaba@Polyannaolmakisterdim @Decemberist @rnp06 @Suveyda3Kemankolik T tugba0634 @Cikilop1 ve diğer kızlar benim doğum hikayem pek dillere destan olacak şekilde olmadı o yüzden fazla detaya girip kimseyi korkutmak istemiyorum.
Bilmiyorum ki doğum lekesi gibi tek orda var maske takınca daha da kızarıyor aslında ama bir haftadır evdeyim maske takmadım hala var. Bepanthol alayım o zman canım ya saolNeden oldu canım maskeden falan mı oldu kırmızılık? Eğer öyle bişeyse o tarz kırmızı lekelere bepantol sensiderm yada bebişin pişik kremini fln sürebilirsin iyi geliyo
Ben burdayım bu kaçıncı uyanışım. Gaz sancım var kaşıntım var kaburga ağrıyor uyuyamadımGececiler burdami bugun iyiyim aslinda ama niye uyandim ve uyuyamiyorum bende bilmiyorum aksam üstü belime giren sancı beni oyle korkuttu ki kesin doguruyorum dedim cok şükür biraz uzanıp sicak tutunca gecti sanırım yalanci sancilar basladi 38 e kadar enazindan dogurmam insallah doktorum bi hafta izne ayrılmış
Çok çok geçmiş olsun canım..şükür atlatmışsın farkedip iyi ki gitmişsin hemen acile Allah esirgemiş sağ salim kavuşmuşsunuz..@Polyannaolmakisterdim @Decemberist @rnp06 @Suveyda3Kemankolik T tugba0634 @Cikilop1 ve diğer kızlar benim doğum hikayem pek dillere destan olacak şekilde olmadı o yüzden fazla detaya girip kimseyi korkutmak istemiyorum.
Daha var senin canım telaş etme beklersin bence en az bir hafta daha..Yine de.belli olmaz tabi ama evrene olumlu mesaj yollayalım :)Gececiler burdami bugun iyiyim aslinda ama niye uyandim ve uyuyamiyorum bende bilmiyorum aksam üstü belime giren sancı beni oyle korkuttu ki kesin doguruyorum dedim cok şükür biraz uzanıp sicak tutunca gecti sanırım yalanci sancilar basladi 38 e kadar enazindan dogurmam insallah doktorum bi hafta izne ayrılmış
Allah korumus seni gecmis olsun bebis iyidir Insaallah iyi haberlerini bekliyoruz@Polyannaolmakisterdim @Decemberist @rnp06 @Suveyda3Kemankolik T tugba0634 @Cikilop1 ve diğer kızlar benim doğum hikayem pek dillere destan olacak şekilde olmadı o yüzden fazla detaya girip kimseyi korkutmak istemiyorum.
Ben aydınlanma falan beklemedim anlamadım bu gece uyanıp uyanıp yedim bir ekmek gömmüşümBen de buradayım hava aydınlansın da bir şeyler yiyeyim diye bekliyorum midem yanıyor.. hamilelikte alerjisinde artış olan var mı acaba? 5 yıldır kedimiz var evde hiçbir şeyim yok şu an kuzu. Bana yaklaştığı an burnum tıkanıyor hapşurmaya başlıyorum
Valla ben de öyleyim tost yiyorum şu an vücut doğum için enerji topluyormuş diye okumuştum ona inanıyorumBen aydınlanma falan beklemedim anlamadım bu gece uyanıp uyanıp yedim bir ekmek gömmüşümyemek yeneyi sevmem hamilelikte çok yemedim ama son iki haftadır garip bir şekilde iştahım arttı bir ayda aldığım kiloyu bir haftada alıyorum
Ayyy kuzum kimin nasıl dogurvagı belirsiz önemli olan sağlıkla kucagına aldınmı sen iyimisin bebek iyimi önemli olan bunlar yoksa son zamanlardayız kim nasıl dogurcak belirsiz bunu düşünüp kendini üzme keyfini sür artık bebeğiningebelik zehirlenmesi neyden oluyor ki daha önce duydum ama ne oldugunu bilmiyorum cok gecmiş olsun
Cok gecmis olsun canim cok şükür bebeginde sende sagliklisiniz hemen toparlanırsiniz insallah bunada dikkat etmek gerekiyor demekki gebelik zehirlenmesi neyden olmuski belirtileri neler acaba
Çok çok geçmiş olsun canım..şükür atlatmışsın farkedip iyi ki gitmişsin hemen acile Allah esirgemiş sağ salim kavuşmuşsunuz..
Çok geçmiş olsun maşallah şu an ikinizin de iyi olmasına çok sevindim gelmiş geçmiş olsunIkimizde iyiyiz çok şükür canım cok teşekkür ederim , bebek kendi kendine nefes alıyor küvöze girmedi bin şükür. Gebelik zehirlenmesi plasentanin görevini güzelce yerine getirmeyim, tansiyon fırlamasina ve toksin salınmasina nede olunca oluyor anne vücuduna ve bebeğe. Geç müdahale her ikisininde kaybına neden olabilir
Allah korumus seni gecmis olsun bebis iyidir Insaallah iyi haberlerini bekliyoruz
Çok geçmiş olsun maşallah şu an ikinizin de iyi olmasına çok sevindim gelmiş geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?