2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hayırlı olsun benim de açıklığım var ama ilerler mi bilmiyorum bekliyorum

Daha var senin canım telaş etme beklersin bence en az bir hafta daha..Yine de.belli olmaz tabi ama evrene olumlu mesaj yollayalım :)
Insallah canim erken doğuranlari görünce heran doguracam gibi geliyor korku ve heyecan basladi olumli msj yolluyorum evrene 38. Haftadan sonra gelecek minigim

Gunaydin ohhhh hayirli olsun canim masallah normal dogurdun yani tebrikler valla bebisin nasil iyimi hayirli evlat olur insallah

Allah korumuş canim sizleri cok şükür bunlarada dikkat ederim artik bebisin ne kadar dogdu ultrasonla ayni ciktimi

Tarihini 36+6 olarak söylediler canım kilosuda 2510 boyu 48 santim olaral doğdu evet ultrasonla söyledikleri arasında pek birşey oynamadı. Minnak bir prens doğdu

günaydın herkese

taydin eşinin ne yapmaya çalıştığını anlayamadım cidden. değişik tavırlar ve hareketler.

Bifincankahve daha önce nasıl ilerliyordu tansiyon. çünkü preaklampsi anında olmuyor. sen en uç noktasını yaşamışsın ama Allah korumuş sizi. neyseki haftan falan idealmiş. Tekrar gözünaydın.

E Elabe kolay olmuş doğumun maşallah. Allah analı babalı büyütsün.

Canım doğrusunu söylemek gerekise ödem 5 aydan sonea başladı bende, tansiyonumda en fazla 13 çıkıyordu son kontrolüme kadar. Acilde fırlamış olarak çıktı. 2 haftadır da baş ağrısı şikayeti 2 gündür mide ağrısı şikayetim vardı bunları toplayınca preklampsi çıkıyor işte teşekkür ederim güzel dileğin için canım

Sağol bitanem evet en önemlisi o bebişte bende iyiyiz çok şükür malesef burda en çok normal doğum yapmak isteyenlerden biriydim ama herşey planladığımız gibi gitmeyebiliyor herzaman. Olan oldu artık geriye dönüş yok ölümlerden dönebilirdik ikimizde o yüzden düşünmemeye çalışıyorum. Gebelik zehirlenmesi plasentanin artık işlevini doğru düzgün yapmamasından kaynaklanıyor canım vucutta ödem, yuksek tansiyon, baş ağrısı, mide ağrısı olursa tehlikeli hemen acile gitmeli.

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın müsait olduğunda tam olarak süreci anlatır mısın ? 3 cm açıklığa kadar ağrın var mıydı ? Doktora gittiğinde zaten açıklığın oluşmuş muydu yoksa hastanede beklerken mi açıklık gerçekleşti Doktor suni sancı verince 6 cm olana kadar çok ağrı çektin mi ve ne kadar sürede 3 cm den 6 cm e çıktı ? Epidural vurulurken canın yandı mı ? Epidural den sonra sancının hepsi bitiyor mu yoksa dayanılacak seviyeye mi iniyor ? Bide epidural senin ıkınma isteğini nasıl etkiledi. ? Biliyorum çok soru sordum ama tam olarak merak ettiğim konular bunlar

Son düzenleme:
Insallah canim erken doğuranlari görünce heran doguracam gibi geliyor korku ve heyecan basladi olumli msj yolluyorum evrene 38. Haftadan sonra gelecek minigim
Canım sen neden bu kadar korkuyorsun ki zaten bebek 37.haftaya gelmiş bide yanlış hatırlamıyorsam senin bebek biraz da önden gidiyordu biran önce doğur rahatla işte ne güzel valla ben doğurayım diye gözüne bakıyorum sadece bebeğimi karnımda hissetmeyi özlücem bi daha onla bu kadar bir bütün olamıcaz bunlara üzülüyorum.

Oy maşallah gözün Aydın :)
Bebeişlerimiz çoğalıyor. Bakalım Ekim’i görmeden kaç tane olacak

Tüm sorulara benden de bi +1 ilk doğum olcağı için neyle karşılaşıcaz hiçbir fikrim yok

Tüm sorulara benden de bi +1 ilk doğum olcağı için neyle karşılaşıcaz hiçbir fikrim yok
İlk doğumum epidural vajinal idi. 4 cm acıklık olana kadar sancım cok oldu dayanamayınca epidural vurdurdum, epidural vururken acımadı zaten kendi sancım vardı o ara anlamadım 3 doktor yanımdaydı destek oldular vururken, vurulduktan 10 dakika içinde bütün acılar bitti cennete mi geldim dedim uykum gelmişti, sonra cok hızlandı sürec yarım saat içinde ıkınma hissi geldi. Zaten acılmana göre veriyorlar epiduralin dozunu o yuzden ıkınmaları hissediyorsun

Bifincankahve maşallah canım o stresli doğum sürecimi atlattın artık önünde daha stresli günler var diyor muşum Şaka bi yana artık oğlun kucağında ne mutlu size ismini ne koyacaksınız

Ay olsun kuzu ya iyi olsunda bende hemen toparlanıp bakabileyimde varsın daha stresli olsun. Şuan yanımda değil gece kendime güvenmedim bakmak için kalkamadigim için ama nasıl özledim bi bilseniz çok farklı çok. Ismi Enes Malik canım darısı sizlere artık ekim anneleri cidden hızlı çıktık hayırlısı

Herkese merhaba arkadaşlar ben de ekim annesiyim inşallah 36+0 dayız.dün sancı ve 3 cm açıklıkla doktora gittim beklemedeyiz sorun şu ki benim 2. Doğumum olacak ilki normal doğumdu. Çok zor bir doğum geçirdim. Doğumdan sonra bayıldım. Kaburgama çöktükler için bir ay eğilip doğrulamadım makat çatlağı oldu 4 ay onla uğraştım. Şimdi acaba sezaryen mi olsam diyorum dün çatal muayenesinde korkudan titredim. Benim gibi olan var mı ya da korktuğu için sezaryen olmak isteyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…