2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İsmi de çok güzelmiş paşanın ay bide senin daha doğuma 1 ay vardı baya hızlandı bebişler

Peki doğum esnasında kesi atıldı mi atıldıysa o an ve dikme esnasında acı hissettin mi yoksa epidural onlarıda hissetmeni engelledi mi canım

Cnmmm gozun aydin Ne guzel dogum olmus Epidurali merak ediyorum nasildi,ikinmanda sorun oldumu,agrilarin epidural ile azaldimi

Günaydınlar güne doğum haberleriyle başlamak çok güzel ve heyacan verici
Bifincankahve cok geçmiş olsun ikinizin de iyi olmanıza sevindim allah korumuş şimdi sağlıcakla büyüyün
E Elabe allah analı babalı büyütsün böyle pozitif normal doğum hikayeleri okumak nasıl iyi geliyor, cesaret veriyor

Günaydın canım teşekkür ederim Amin, E Elabe seninde gözün aydın olsun Rabbim anneli babali büyütsün inşallah

Peki doğum esnasında kesi atıldı mi atıldıysa o an ve dikme esnasında acı hissettin mi yoksa epidural onlarıda hissetmeni engelledi mi canım
Canım epidural yapılmasa da kesi öncesi bölge uyuşturuluyor kesiyi de dikimi de hissetmiyorsun merak etme Bazı doktorlar epidural yapmam istemiyor bu durum aklında soru işareti oluşturmasın diye yazayım dedim

Tarihini 36+6 olarak söylediler canım kilosuda 2510 boyu 48 santim olaral doğdu evet ultrasonla söyledikleri arasında pek birşey oynamadı. Minnak bir prens doğdu
Masallah saglikli olsunda nasil toparlar o annesi ultrason ölçümlerine guvenmek lazim o zaman genelde cogu kişininki ayni cıktı

Hayırlısıyla sag salim bebigini kucagina al canim haftan iyi insallah sorunsuz gecer bizide bilgilendir insallah canim
Çok şükür doğum oldu.küveze girmedi.3200 kilo 49 cm doğdu.Çok şükür emmeye hemen başladı.Ama birkaç defa balgam gibi kustu..Geceden beri 4 defa kaka yaptı.Epudral sezaryan oldum.3.sezaryan olunca tüplerimi de bağlattım.Bir tık ağrım fazlaydı ama sağolsunlar hastane saati saatine ağrı kesicimi vurdu.Şimdilik iyiyim

Canim ilk dogumum olacak haliyle korku hat seviyede bide nedense küçük geliyor daha gelisim olarak önde ama bilmiyorum insallah kuveze falan girmez korkularim var enazindan 38 görsün istiyorum zaten doktorum 2 hafta icinde normal dogmazsa sezaryan yapalim dedi saglikla kucagima alayimda insallah

Cok şükür canim masallah hersey yolunda gitmis bebeginde gayet iyi emmeyede basladiysa ohh mis hemen toparlanirsiniz insallah

maşallah size Allah analı babalı büyütsün
çok geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün

E Elabe

Gözünüz aydın. Merhaba rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
Ekim annesiyiz dedik ama hepimiz eylülde doğurucaz herhalde :)

Kızlar merhaba ben 34+4 üm bugün. Ankara medicalparkta yapacağım doğumu orada doğum yapacak olan var mı aranızda. birde pandemiden dolayı eşleri doğuma almıyorlarmış eşleri doğuma giren var mı ? Sezeryandan önce ne testi yapıyorlar onuda merak ettim covid testide yapıldığını duydum. Kafamda deli sorular

Birkaç gün uğramadım herkes doğurmaya başlamış tüm taze annelerimize hayırlı olsun inşallah. Sanırım ben kendimi psikolojik olarak doğuma hazırlayamadım. Eşimle birkaç alıştırma yapayım bari, prova gibi

Ben de ev de hiç takmıyorum canım olabilir belki ondan dir inşallah bebekler doğar dogmaz içerler bari biz de kalorileri yakarız

Evet canım hatırlıyorum ben Malik ismini cok severek koydum ama yaptığım araştırmalarda Malık ul Mulk Allahın isimlerinden olduğu için tek konulamaz yaziyordu eşimde Enes olsun dedi . Cümlemizin evlatlari hayırlı sağlıklı merhametli evlatlar olsun inşallah teşekkür ederim guzel dileklerin için

Ne güzel.bir haber sağlıkla büyüsün darısı bize inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…