2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar demin tuvalete girdim tam çıkıcam hafif ağrım oldu bacağımın arasından doğru bişey gelmeye başladı su gibi ama sıcaktı tutamadım öyle çokta değildi su mu çiş mi anlayamadım
Dr bana su yu tutamayacaksın,çiş i tutabilirsin dedi.

Bugun bende agda yaptırdım cok şükür kurtardık ondanda daha evim duruyor benim hazir degilim doguma
Eşim yaptı temizliği dip bucak bitti şükür..günlük işler var oyuncak camasır topla vs kızım dagınık heryer oyuncak puzzle bıraktım artık bende cok yoruluyorm yatmadan önce eşimle topluyoruz artık öğlen savaş alanına dönüyo gene kendime eziyet

Aynı durum bizde de mevcut, ben de çok üzülüyorum çocuk sürekli anne sıkıldım diyor, parka götürsem hem enerjim yetmiyor hem de virüs korkusu var, bütün kış napıcaz böyle bilmiyorum
Biz virüs çıktığından beri parka gitmiyoruz arada bahçeye bisiklet sürmeye çıkıyorduk attık onuda yapamıyoruz biran öbce bitse şu virüs çocuklar da nefes alsa

Canımm adıyla yaşasın Enes Malik. o Allahın ismi tek konulması sakıncalı denilen isimlerde iki ayrı isim değilde ismin tamamlayıcısı olan ek konulmalı denmek isteniyor. Mesela Rahman değil de Arapçada "kul" anlamına gelen "abd" kelimesiyle beraber Abdurrahman Allahın kulu anlamına geliyor ya da mesela Abdülmelik öyle daha uygun diyolar. Yani siz yine Malik ismini koymuş oldunuz Abdulmelik adında bi öğrencim var pamuk gibi çok seviyorum kendisini de ismini de

bizde magnet yaptirdik 2020 eylul yazmistik dogum tarihine gelmiyor ama
Biz de doğduğu ayı da yazdırmak istedik de risk almak istemedik sadece yıl yazdık. Bu yaramaz bıdıkların ne zaman geleceği belli olmuyor
Ben 15 lira ödüyorum o bile gözüme batıyor valla her hafta her hafta zam da yapmışlar zaten. Özeller sömürü cidden

Benim babamın adı da Abdulmelik demekki ondan Abdulemelik koymuşlar ama hetkes ona malik diyor..

Kızlar demin tuvalete girdim tam çıkıcam hafif ağrım oldu bacağımın arasından doğru bişey gelmeye başladı su gibi ama sıcaktı tutamadım öyle çokta değildi su mu çiş mi anlayamadım
Canım benim de iki hafta önce başıma geldi. Hatta ayakta bile değildim. Oturmuş arkadaşla konuşuyordum bi sıcaklık hissettim. Soluğu doktorda aldım ama su değildi benimki. Çok su içmiştim meğer bebek idrar torbama baskı yapıyomuş ondan olmuş. Benim bikaç kez geldi ama bi iki saat sonra geçmişti. Sen de takip su olduğuna emin olursan ve sancın olursa hemen hastaneye gidersin

Bu gece benim kız durmuyordu hareketlerinden ben yoruldum artık doğum zamanı anneye enerji geliyordu değil mi bebeğe değil bir de hala C şeklinde duruyor kafada kanalda değil onu zorluyor sanırım ama elinin birini göbek deliğimde diğerini aşağıda hissediyorum ayakları da ayırıp geriniyor tüm uzuvlarını hissediyorum ama karnım çamaşır makinası gibi sürekli bir hareket ya hep allahım hareketlerini aramayayım diyorum Kendime kızıyorum ama canım da fena yanmaya başladı

O zaman asıl bomba bende nst ye para vermiyorum
Ben de vermiyorum Özel muayene olduğu için sanırım zaten muayene ücreti de az değil 250 allahtan her haftaya almıyorlar da biri kontrol muayenesi olarak geçiyor yoksa batmıştık bizim hastanede zam yapmış doğuma ücreti çok değildi de yılbaşı öncesi Corona bahanesiyle yapmaları hoş değil ama burada doğum ücretlerini duyunca halime şükrettim büyük şehirde ücretlerde bayağı büyük

Okurken birden aaaa bu benim şakir dedim inanırmısin bazen gerçekten yoruluyorum hareketlerinden içimde çiğnemedigi organ kalmıyor akşama kadar..ama canı saolsun minnoşumun hareket etmese ödüm kopuyor..biraz kibar olsa iyiydi gerçi :)) eşim diyor hala içerde tutçam diye kendini paralıyon çıksın işte biran önce o da rahatlasın sende

Benimde 250 tl muayene ücretim bi kontrol bi muayene veriyorum Allahtan bende..dogum ucretleri gercekten ayni hastanenin bile farkli sehirlere göre değişiklik gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…