Dr bana su yu tutamayacaksın,çiş i tutabilirsin dedi.Kızlar demin tuvalete girdim tam çıkıcam hafif ağrım oldu bacağımın arasından doğru bişey gelmeye başladı su gibi ama sıcaktı tutamadım öyle çokta değildi su mu çiş mi anlayamadım
Ben 30 tl veriyorum.cok veriyor musun cidden..Evet malesef ilk gittiğimde ikiz olduğu sisteme düşmemişti 75 tl aldılar 2. Gittiğimde ikiz olduğu sisteme yansımış zamda gelmişti zaten 160 aldılar
Benden önce doğuracaksın galibaYa bende tanımlayamadığım bi ağrı yaşıyorum. Çok ilginç. Bakalım hayırlısı artık. Beklemedeyim
Eşim yaptı temizliği dip bucak bitti şükür..günlük işler var oyuncak camasır topla vs kızım dagınık heryer oyuncak puzzle bıraktım artık bende cok yoruluyorm yatmadan önce eşimle topluyoruz artık öğlen savaş alanına dönüyo gene kendime eziyetBugun bende agda yaptırdım cok şükür kurtardık ondanda daha evim duruyor benim hazir degilim doguma
Biz virüs çıktığından beri parka gitmiyoruz arada bahçeye bisiklet sürmeye çıkıyorduk attık onuda yapamıyoruz biran öbce bitse şu virüs çocuklar da nefes alsaAynı durum bizde de mevcut, ben de çok üzülüyorum çocuk sürekli anne sıkıldım diyor, parka götürsem hem enerjim yetmiyor hem de virüs korkusu var, bütün kış napıcaz böyle bilmiyorum
Canımm adıyla yaşasın Enes Malik. o Allahın ismi tek konulması sakıncalı denilen isimlerde iki ayrı isim değilde ismin tamamlayıcısı olan ek konulmalı denmek isteniyor. Mesela Rahman değil de Arapçada "kul" anlamına gelen "abd" kelimesiyle beraber Abdurrahman Allahın kulu anlamına geliyor ya da mesela Abdülmelik öyle daha uygun diyolar. Yani siz yine Malik ismini koymuş oldunuzEvet canım hatırlıyorum ben Malik ismini cok severek koydum ama yaptığım araştırmalarda Malık ul Mulk Allahın isimlerinden olduğu için tek konulamaz yaziyordu eşimde Enes olsun dedi. Cümlemizin evlatlari hayırlı sağlıklı merhametli evlatlar olsun inşallah teşekkür ederim guzel dileklerin için
Biz de doğduğu ayı da yazdırmak istedik de risk almak istemedik sadece yıl yazdık. Bu yaramaz bıdıkların ne zaman geleceği belli olmuyorbizde magnet yaptirdik 2020 eylul yazmistik dogum tarihine gelmiyor ama
Ben 15 lira ödüyorum o bile gözüme batıyor valla her hafta her hafta zam da yapmışlar zaten. Özeller sömürü ciddenDoğum yapan bütün anneler gözünüz aydın darısı hayırlısıyla bizlerin başına. Benm de bugn kontrolüm vardı ilk nst me girdim kasılmalarım vardı sancı çıkmadı.Doktor her gün 3 4 tane hurma yememi, squatı, merdiven inip çıkmayı, pilates topunu, alaturka tuvaleti önerdi ve ilişkiye devam dedi eşim bakamıyor tabi o sıra suçlu gibi tabi diyemedim devam derken biz o işi unuttuk diye doktor önerince bile adam stres oldu noldu buna anlamış değilimgenel anlamda güzeldi herşey şükür. Bir de lansinoh kremle göğüs masajı na başla dedi ben de doğumu tetikliyor deniliyor ama dedim bundan sonra artık doğabilir dedi çok heyecanlıı siz de faydalanın istedim sağlıcakla kalın kızlar. Size de şunu sormak istiyorum nst ye ayriyeten ücret ödeyeneniniz var mı bugün ben şok
Benim babamın adı da Abdulmelik demekki ondan Abdulemelik koymuşlar ama hetkes ona malik diyor..Canımm adıyla yaşasın Enes Malik. o Allahın ismi tek konulması sakıncalı denilen isimlerde iki ayrı isim değilde ismin tamamlayıcısı olan ek konulmalı denmek isteniyor. Mesela Rahman değil de "kul" anlamına gelen "abd" kelimesiyle beraber Abdurrahman Allahın kulu anlamına geliyor ya da mesela Abdülmelik öyle daha uygun diyolar. Yani siz yine Malik ismini koymuş olsunuzAbdulmelik adında bi öğrencim var pamuk gibi çok seviyorum kendisini de ismini de
Biz de doğduğu ayı da yazdırmak istedik de risk almak istemedik sadece yıl yazdık. Bu yaramaz bıdıkların ne zaman geleceği belli olmuyor
Ben 15 lira ödüyorum o bile gözüme batıyor valla her hafta her hafta zam da yapmışlar zaten. Özeller sömürü cidden
Evet genelde uzun geliyor insanlara ama öyle telâffuz edilmesi gerekiyor anlamından ötürüBenim babamın adı da Abdulmelik demekki ondan Abdulemelik koymuşlar ama hetkes ona malik diyor..
Canım benim de iki hafta önce başıma geldi. Hatta ayakta bile değildim. Oturmuş arkadaşla konuşuyordum bi sıcaklık hissettim. Soluğu doktorda aldım ama su değildi benimki. Çok su içmiştim meğer bebek idrar torbama baskı yapıyomuş ondan olmuş. Benim bikaç kez geldi ama bi iki saat sonra geçmişti. Sen de takip su olduğuna emin olursan ve sancın olursa hemen hastaneye gidersinKızlar demin tuvalete girdim tam çıkıcam hafif ağrım oldu bacağımın arasından doğru bişey gelmeye başladı su gibi ama sıcaktı tutamadım öyle çokta değildi su mu çiş mi anlayamadım
muayene tamam da bende nst ye okadar para vermeye uyuz oluyorumSamsun medicana muayene 150 nst 15
30 da çok uygun ben 6 sene önce oğlumda nst ye girdiğimde 30 dan yüksekti galiba..Ben 30 tl veriyorum.cok veriyor musun cidden..
Kız bu dahada ucuzmuş vallahi kazıklanıyorum 6 sene önce bile kazıklanmışımHadi bombayı patlatayım nstye 5 ₺ veriyorum
HahaKız bu dahada ucuzmuş vallahi kazıklanıyorum 6 sene önce bile kazıklanmışım
Bende hic vermiyorum nst ücreti ama burdaki muayene ücretlerini duyunca benide ordan öpüyolarmış gibi geldi şuanKız bu dahada ucuzmuş vallahi kazıklanıyorum 6 sene önce bile kazıklanmışım
Ben de vermiyorum Özel muayene olduğu için sanırım zaten muayene ücreti de az değil 250 allahtan her haftaya almıyorlar da biri kontrol muayenesi olarak geçiyor yoksa batmıştıkO zaman asıl bomba bende nst ye para vermiyorum
Okurken birden aaaa bu benim şakir dedim inanırmısinBu gece benim kız durmuyordu hareketlerinden ben yoruldum artıkdoğum zamanı anneye enerji geliyordu değil mi bebeğe değil bir de hala C şeklinde duruyor kafada kanalda değil onu zorluyor sanırım ama elinin birini göbek deliğimde diğerini aşağıda hissediyorum ayakları da ayırıp geriniyor tüm uzuvlarını hissediyorum ama karnım çamaşır makinası gibi sürekli bir hareket ya hep allahım hareketlerini aramayayım diyorum Kendime kızıyorum ama canım da fena yanmaya başladı
Benimde 250 tl muayene ücretim bi kontrol bi muayene veriyorum Allahtan bende..dogum ucretleri gercekten ayni hastanenin bile farkli sehirlere göre değişiklik gösteriyorBen de vermiyorum Özel muayene olduğu için sanırım zaten muayene ücreti de az değil 250 allahtan her haftaya almıyorlar da biri kontrol muayenesi olarak geçiyor yoksa batmıştıkbizim hastanede zam yapmış doğuma ücreti çok değildi de yılbaşı öncesi Corona bahanesiyle yapmaları hoş değil ama burada doğum ücretlerini duyunca halime şükrettim büyük şehirde ücretlerde bayağı büyük
Acaba doğumda nekadar öpecekler ben onu merak ediyorumBende hic vermiyorum nst ücreti ama burdaki muayene ücretlerini duyunca benide ordan öpüyolarmış gibi geldi şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?