2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende cok sasirdim gorunce icerde ikizini falanmi unuttular dedim daha once hic dikkat etmemisim lohusalara demekki
İlk akla gelen içerde birşey var düşüncesi oluyor annemler, abimler hala benimle alay ediyor verdiğim tepkinin gülünçlüğüne hemşireler falan 3 gün güldüler bana ama mantıken bebek, suyu, eş çıkınca karnımızın normale döndüğünü düşünüyordum

Bende bu ay çıkaramıyorım artık dışarı çıktığımda çok rahatsız oluyorum yoksa dediğin gibi bir markete bile gitmek iyi geliyor..
Bende paşamı bırakıp nasıl gideceğimi düşünüyorum

Kizlar bebegimi kucagima aldim..hastanedeyiz ogleden sonra cikicam...gece sancim basladi 23 te...3.30 a kadar sanci cektim,,dayanamayinca hastaneye geldik,4 cm aciklik var dedi ebe,dunyalar benim oldu..sancim cok pespese geliyodu,sabahi bulmaz dogar dedi..5 te 8-9 cm oldu..dogumhaneye gectik, tam aciklik dedi,ikinmaya basladim...doktor ufak bi kesi atti,biraz dikisle dogurdum bebegimi..cok sukur..darisi butun bekleyen annelere,sorulariniz olursa ara ara girdigimde cevaplarim

Ciddi misin ben zaten düm düz bi göbek beklemiyorum ama en azından yarısı inmiş olur havası kaçmış balona benzer diye düşünüyordum

Hayırlı olsun canım,hastanede ne lazım oldu ,liste yaptım da gereksiz şeyleri götürmekte istemiyorum,yardımcı olursan sevinirim...sabirli ve mutlu geçirirsin inşallah lohusaliği

Gözün aydın canım böyle güzel doğum hikayeleri yazmak bizlere de nasip olur inşAllah epidural almadın sanırım ilk doğumun muydu herşey çok hızlı ilerlemiş

Yaa maşAllah süper Böyle hikâyeler okuyunca çok mutlu ve belki benimki de böyle güzel geçer diye umutlu oluyorum. Hayırlı olsun Allah anneli-babalı büyütsün

Ya ne kadar güzel bir doğum olmuş darısı hepimize olsun
Sağlıkla büyüsün bebeğin

Gözünüz aydın hayırlı olsun

Gozun aydin canim tebrik ederim saglikla buyut bebegini Boyle pozitif dogum hikayelerini okumak cok guzel insana cesaret geliyor

Ciddi misin ben zaten düm düz bi göbek beklemiyorum ama en azından yarısı inmiş olur havası kaçmış balona benzer diye düşünüyordum
İlk hafta neredeyse hiç doğurmamışsın gibi oluyor canım sonra çok güzel iniyor, sporla desteklersen daha hızlı fit oluyorsun

Hayırlı olsun ne güzel bir doğum hikayesi Okuyunca bu yazdığınızı, bunları ne kadar okuyup dinlemeye ihtiyacım olduğunu anladım. İnşallah hepimizin doğumu kolay ve acısız olur

Çok sevindim canım, Allah anneli babalı büyütsün.
Darısı başıma amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…