Günaydın kızlar
Sabah sabah aklıma geldi doğum yapan anneler doğum yaptıktan sonra karnınız ne durumda oluyor ? Tamam hemen eski haline dönmeyeceğini biliyorum ama yine de gözle görülür bi küçülme oluyor mu ? Sonuçta içinden kaç kilo bebek, suyu, eşi vs çıkmış oluyor.
göbek öyle düşündüğünüz gibi bir anda sönmüyor maalesef. nasıl 9ayda kocaman oluyorsa küçülmesi de biraz zaman alabiliyor. zamanla sporla toparlanabilir. biraz da yapısal toparlanması
Hayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız ?benim iki gün önce bogazıma bir agrı girer çıkardı .böyle soguk bir şey içmiş gibi değilde sanki bir dügüm gibi bir agrı oluyor dün gece den beri sanki bademcikler agrıyor agrıyor anlamadim onun dışında iyiiym çok şükür .bu arada benim doktor hala 2 hafta bir çağırıyor son ay aslında her hafta olması gerekmez mi yoksa ben mi yanlış biliyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bal zençefil karabiberden çay yapınca bayağı iyi geliyor boğaz ağrısına pekmez tereyağı karabiber de iyi gelir
36 dan itibaren haftada bir gidiyorum ben evet biraz uzun olmuş kontrole gittiğinde söyle bakalım
Günaydın, iki gündür belimin ağrısından yatamıyorum sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor alt tarafta da ince ince sızı var bakalım iyice yaklaştık gibi o malum sona
Günaydın kızlar
Sabah sabah aklıma geldi doğum yapan anneler doğum yaptıktan sonra karnınız ne durumda oluyor ? Tamam hemen eski haline dönmeyeceğini biliyorum ama yine de gözle görülür bi küçülme oluyor mu ? Sonuçta içinden kaç kilo bebek, suyu, eşi vs çıkmış oluyor.
Günaydın ben ilk hamileliğimde 7,5 kilo kadar almıştım. Sezeryan doğum yaptım. Doğumdan çıktıktan sonra bebeği almadılar zannettim aynı göbek duruyordu. 1 hafta kadar sonra herşey yavaş yavaş normale dönmüştü. Ama ilk gün şoke olmuştum
Günaydın ben ilk hamileliğimde 7,5 kilo kadar almıştım. Sezeryan doğum yaptım. Doğumdan çıktıktan sonra bebeği almadılar zannettim aynı göbek duruyordu. 1 hafta kadar sonra herşey yavaş yavaş normale dönmüştü. Ama ilk gün şoke olmuştum
Günaydın kızlar
Benim sezeryandi ve karnım yine büyüktü hani böyle altı aylık gibi falan bana göre, en şaşırdığım şeylerden biri buydu sandım ki doğurunca dal gibi kalcam ama sonra zamanla geçti gitti. İlla kalacak diye bişey yok tameamen iyileşince mekik çekersin düzleşir yine