2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende merak ediyorum 1 haftalik dogum yapmis birini gordum hastanede karni ayni duruyordu

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bal zençefil karabiberden çay yapınca bayağı iyi geliyor boğaz ağrısına pekmez tereyağı karabiber de iyi gelir
36 dan itibaren haftada bir gidiyorum ben evet biraz uzun olmuş kontrole gittiğinde söyle bakalım

Günaydın ben ilk hamileliğimde 7,5 kilo kadar almıştım. Sezeryan doğum yaptım. Doğumdan çıktıktan sonra bebeği almadılar zannettim aynı göbek duruyordu. 1 hafta kadar sonra herşey yavaş yavaş normale dönmüştü. Ama ilk gün şoke olmuştum

Bende cok sasirdim gorunce icerde ikizini falanmi unuttular dedim daha once hic dikkat etmemisim lohusalara demekki

Benim sezeryandi ve karnım yine büyüktü hani böyle altı aylık gibi falan bana göre, en şaşırdığım şeylerden biri buydu sandım ki doğurunca dal gibi kalcam ama sonra zamanla geçti gitti. İlla kalacak diye bişey yok tameamen iyileşince mekik çekersin düzleşir yine

Ben de 7.5 almıştım bunda ama geçicem gibi duruyo 8 oldu bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…