2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim 3 4 gündür öyle ama doğum ile ilgili hicbir şey yok. Düzenli şancı olmadığı sürece normal.

Selam kızlar normal doğumlar hala bekliyor sanırım bende bgn haber aldım uygulanan tedavi yanıt vermiş gibi görünüyor gayet iyi ilk geldiği güne göre dedi doktor dün uyandırmaya başlamıslar anne sütüne başlanmıs aktiveteleri daha iyi dedi tabi biraz daha kaşcak antibiyotik tedavisi uyguandıgı için 1 hafta sonra alırız inş bu hafta egg ye bakılacak nörolog görecek birde bakalım dualara devam bende bgn braz daha toparladım düne göre daha az acı cekiyorum gececeğine inanmaya başladım bu bile Bi ilerleme benm için

Ohh iyi iyi devam ozaman:) ben doguruyorm saniyorum smdi doktora gidene kadr yapmicm niye oluyo ogrenmem lazim
Sor bi bakalım canım ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Akşamları geceleri oluyosa benim akşam hep sancım oluyo ilişkiyle alakası yok yani
Kovalamak lazım cidden yoksa onda tık yok diyorum ki kızım doğunca ona dicem snn doğumun için baban hiç yardımcı olmadı bana bir de gülüyo
Kız sorucak anne babam nasıl yardımcı olacaktı sana o zaman ne dicen
Benim kocam beni kovalıyor ama bebek makat gelişi bir işe yaramayacak. Ben de kaçıyorum o yuzden
Kaçan kovalanır illaki bi işe yarar ya mutlu olursunuz en azından sen de bebek de

Yaa ne sevindim aferin o paşaya Çok güzel olacak her şey canım geçecek atlatacak bebişin anası gibi güçlü o

Kizlar yarin corona testi yapcam cubukla yapcaklar benimki devlet diye siz ne yaptiniz kan mi cubuk mu nasil gecti az biraz tirsiyorum

Cok şukur canim maşallah paşaya anne sütü aldi mi tamamdir o kadar iyi geliyorki hemen toparlaniyorlar sende kendine dikkat et bebişe bol bol süt gönder annesi gecicek bu günler az kaldi

Kızlar bende bu gün agda işini hallettim ama aklım hep ya yine uzarsa yine gidemeden su sancı falan gelirse ay bu zamanı ayarlamak ne zor garip gelecek size ama buna taktim yarın sabah da doktor randevum var bakalım.ne diyecek bebek nasıl alttan muayene falan eder mi bilmiyorum ayrıca sancı çıkacak mi merak icindeyimmm

Cok şukur canim maşallah paşaya anne sütü aldi mi tamamdir o kadar iyi geliyorki hemen toparlaniyorlar sende kendine dikkat et bebişe bol bol süt gönder annesi gecicek bu günler az kaldi
Valla süt için ne gerekiyorsa yaptım şükür oda iyi maşallah artık geriye emmesi kaldı onuda hallederim zaten cıktıgında 10 günlük olcak nerdeyse

Bende gecen hafta hallettim kuzum agrım vardı cok dedim yaptırayım ne olur ne olmaz bebiş gelmedi hala ama carsamba yeniden gidicempersembe dogum nasip olursa

Kafasina mi dokunuyormus eee o zaman dogdum dogacak kuzucuk

Ayy hadi bakalim.iyi haberlerle donelim yarinda var epey randevusu olan bende cok merak icindeyim sanci kilo acilma bakalim elim bos donmek istemiyorum

Canim bende öyleyim yürümekte bile zorluk cekiyorum.artik azıcık ayakta kalayim belim kopuyor

Benim.koca zaten safak sayiyor canima susamadim 9 ayin acısını cikaracam.diyor kendimi hic riske atamam
9 aydan sonrası ya.nasıl olur bilemiyorum artıkın nasıl dayanıyosunuz gıı velle helal olsun ben üç gün olmazsa rüyalarıma giriyo libidomla rezil olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…