2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Zsten kis geldi denk gelirsem kislik terlik alirim artik

Kızlar yanıma kaç tane depend külot alayım?

Bir de hastaneye orada giyeceğim pijamalarımla mı gitsem diyorum ya sabahın körü zaten.

Bende lise arkadasima direkt anne bebek bakim.cantasi lazim su renk falan dedim saolsun almis gonderdibu bebeler hepimizin herkes elini tasin altina koymali bence

Ben onu sadece fotoğraf çekmek için götürcem yere basmicam kirlenmezse getirip evde giyerim. Hastanede kullanmak için normal terliğimi götürcem

Kızlar yanıma kaç tane depend külot alayım?

Bir de hastaneye orada giyeceğim pijamalarımla mı gitsem diyorum ya sabahın körü zaten.
Yok canim zaten cikaricaksin üstunu dogumda.onluk giyceksin falan..dogumdan sonrada onlari cikarır temiz.temiz giyersin pijamalarini..hastane cikisida yine giydigin ustunu giyebilirsin tabi

D Decemberist benimki işlenmiş canım. Kişisel bilgiler modülü> izin işlemleri>mazeret izni> analık izni

Son düzenleme:
Aynen özelde olsaydı öle oluyor ilk gün mesela maske taktık özel kıyafet giyip girdik ama işte devlette bu imkan cok zor neyse iyi baksınlarda sabretmeyi öğrendik

ya burda coğunuzun doğurmus olduğunu gormek cok hos oluyor :) gercekten dedikleri kadar zor mu hanımlar uykusuz mu gecior gunler. doğum cantana mutlaka sunu da koy dediğiniz seyler var mı? ya da mutlaka su ürünü al cok isime yaradı dediğiniz bir sey?

Dün bizimde kontrolümüz vardı. Kapıya dayanmış iyice kanala girmiş bizim kızçe 1 haftaya gelir diyor doktorum. Ama 2.600gr hiç kilo almamış ilk defa kilo olayına çok morelim bozuldu Haftaya alttan muayne yapacakmış açıklık varmı yokmu diye. Bakalım ne olucak beklemedeyiz

Doğru diyosun canım. Temizlik yapıldı evde, bende camları kapadım çok inşaat var diye. O zamandan beri burnum tıkalı. En iyisi üstten açayım yine.
Göbek deliğimde önceden sanki içten çekiliyo gibiydi. Şimdi gerildiği için en ufak bi şey değse acıyo. Son 4 günüm, inşallah bu sıkıntılar sona erecek.

Ben biberon almadım ama mama takviyesi kesin yapılır diye düşünüyorum. Alsam mı acaba? Şırıngayla besliyolarmış ilk hastanede falan. Eve gelince biberon mu kullansam? Siz ne yaptınız?

Canim cok gecmis olsun en kısa zamanda şifa bulsun bebegin mama ve süt verilirse duzeliyor sanırım en kisa zamanda degerleri duzelir insallah

medelanın kaşık biberonunu aldım 2.el uygulamasından ama kullanılmamış hiç. güzelce dezenfekte ettim.biberonu da medela aldım yine kullanılmamış 2.elşansım yaver gitti.

Aynen özelde olsaydı öle oluyor ilk gün mesela maske taktık özel kıyafet giyip girdik ama işte devlette bu imkan cok zor neyse iyi baksınlarda sabretmeyi öğrendik
Canım pandemi dönemiyle alakalı almamaları, normalde devlet de olsa emzirme saatleri vs oluyo içerde özel alanlar var çünkü sadece annelerin kartvizitle girebildiği brn öyle giriyodum devletti benim de. Şuan cok büyük ihtimal covid den dolayı öyle yapıyolar sabret canım az kaldı

Benimde dün kontrolüm vardı canım. Günümüz de aynıymış seninle. Ben sezaryen istediğim için cumartesi 10 Ekim’de doğuma giricem. Dün sancılarım çıktı benimde, açıklığa baktı öyle olunca. Eğer açıklık varsa alalım dedi beklemeyelim. Açıklık çıkmadı.

Bebeğin kilosuna hiç takılma canım. Önemli olan gelişmesi. Moralini hiç bozma. Ultrasonda bazen az çıkıp doğumda daha fazla da çıkabiliyor.

medelanın kaşık biberonunu aldım 2.el uygulamasından ama kullanılmamış hiç. güzelce dezenfekte ettim.biberonu da medela aldım yine kullanılmamış 2.elşansım yaver gitti.
Aslında bende kaşık biberon almayı düşünüyodum. Ama son günlere kaldı işte, kargo yetişir mi bilemedim. İkinci uygulamalara bende bakıyorum. Kapalı paketli bile var. Bi bakim bakalım. Olmazsa ebebekte kaşık biberon var, mağazasından onu alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…